Descarcă din Magazin play = Google play store un antivirus cunoscut - "de firmă", gen Bitdefender sau Kaspersky activezi varianta trial 14 zile și faci o scanare tot sistemul!
Nu pot sa descarc nimic. Nu stiu daca e de vina semnalul ca e slab sau sunt restricționata. Nici telefonul nu e performant. Trebuie sa îmi cumpăr altul. Dar ma tem ca pățesc la fel.
Mai ai o soluție: resetarea telefonului sau revenirea la setările din fabrică/reinițializare!
Cu toate ca intrebarea este mai veche am sa-ti raspund.
Acel radio mobil de care amintesti reprezinta antenele telefonului, cele responsabile de receptionarea semnalului nicidecum functia de receptor radio FM/MW.
Incalzirea telefonului survine datorita altor aplicatii consumatoare de putere de procesare cum ar fi Facebook, Messenger- care sunt foarte prost optimizate punand in genunchi telefoanele neperformante.
Dar nu funcționează tot timpul cat stau pe internet. Mai mult de cele mai multe ori îmi apare in bara de sus o pictograma iar cand verific îmi apare funda TPU si un buton in forma de triunghi iar uneori doua linii verticale paralele. Deci e clar ca e radio, uneori e închis, alteori funcționează. Când funcționează il opresc, dar se întâmpla sa funcționeze si fara sa apăra pictograma in bara de sus a telefonului.
Poti atasa o poza?
Nu am alt telefon ca sa fac poza. Iar cu telefonul care il folosesc nu stiu cum pot sa fac poza in timp ce il folosesc pe internet.
Captura de ecran se face de obicei apasand butonul de Power si tasta de volum -.
Nu stiu cum sa procedez. Si nu întotdeauna îmi apare pictograma când funcționează radio mobil.