anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi aveti semnal la digi mobil? Ca eu nu mai am de la 16:00

13 răspunsuri:
| barosanu69 a răspuns:

**** fcu! In Craiova doar CS UNIVERSITATEA conteaza!
Sclavii booveanului, rusinea orasului!

| Marius99a a răspuns (pentru barosanu69):

Raspunde la intrebare. daca aveam chef sa vorbesc despre fotbal puneam intrebarea il alta sectiune

| barosanu69 a răspuns (pentru Marius99a):

Da, eu am semnal. oricum mu3 fc booveni 2017 srl

Fratilor de ce nu intelegeti ca psd e ciuma rosie si aceasta infectie de echipa ``CSU`` este a lor. o inventie politica

Ce legatura are psd-ul cu fotbalul? nu vezi ca v-a spalat booveanul creierele?

laughing)) macar noi mergem la meci de placere, pe deplasari cate sandwich-uri va dau sclavii sa haliti? laughing

Mergeti 50 de sclavi platiti cu 30 de lei

| barosanu69 a răspuns:

In 2009 cine l-a sustinut pe mircea geoana (psd)? nu cumva fcu mititelu si peluza puz?
hotul striga hotul happy

Atunci era alta treaba. de cand a venit Olguta ca primar a inceput scandalul in Oltenia. pana atunci toata lumea sustinea o singura echipa? acum de ce tot mancati **** cand vi se spune adevarul?

Si acum tot o singura echipa sustin craiovenii si oltenia

| barosanu69 a răspuns:

25.000 de oameni primesc sendvisuri? stii macar sa calculezi cat ar veni? ar depasi bugetul echipei dar voi sunteti prea inculti sa intelegeti

Si din aia cat sustin echipa? majoritatea vin sa vada un meci de liga 1 sa fim seriosi. acum ca a slabit echipa si nu intrati in play-off maxim 1000-2000 o sa mai vina ca asa e la o echipa infiintata de ciuma rosie

| alexsneks22 a răspuns:

De obicei, la digi, semnalul este mai prost. Iesi undeva afara, intr-un loc mai deschis, sau inalt, si vezi daca iti merge.
Daca nu posibil ca telefonul tau sa fie de vina. Scoate cartela si bag-o iar in telefon, ori dai un restart, si vezi ca poate isi revine.
O posibilitate ar fi sa fi cazut reteaua temporar, ca si la telekom sa mai intamplat acum ceva timp.ORI, cartela sa fie deteriorata.