anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi va închideți telefonul noaptea? Am observat ca pierde cam 20% cat nu il folosesc noaptea si ma gândeam sa il închid...

Răspuns Câştigător
| modjolica a răspuns:

Inchide aplicatii, memoria RAM, sterge aplicatiile care sunt mereu deschise daca n-ai nevoie de ele cu adevarat, pune-l pe mod economisire baterie

7 răspunsuri:
| IoanaIonuca a răspuns:

Si eu am avut un telefon, mi se activa wifi-ul si-mi consuma in jur de 10-15%. Mi-am.luat unul nou si imi consuma cate 1-2%. Celalat a ajuns la tatal meu, i l-a restartat fratele meu si nu se mai descarca asa repede pe noapte. Poate am avut prea multe aplicatii si prostii pe el, nu stiu de ce. Incearca sa-l restartezi si daca tot asa face, ai putea sa-l pui noaptea pe mod avion.

| AIeXxX a răspuns (pentru IoanaIonuca):

"al restarta are 2 sensuri" cand ii resetezi setarile din fabrica si cand il stingi-aprinzi. EU cred ca te referi ai reseta setarile, ai face wipe.

| untu a răspuns:

Vezi la setarile telefonului tau profilul HOTSPOT Wi-Fi si trece la dezactivare (on-off)!

| Peridava a răspuns:

Eu il inchid mereu noaptea. din doua motive: protejez bateria si, nu ma deranjeaza nimeni. Am activata mesageria si astfel mi se notifica eventualele apeluri pierdute.

| mgtow a răspuns:

Nu merita sa fie inchis pentru ca nu consuma mult curent

| MrLucas a răspuns:

Nu il inchid, doar dezactivez internetul si il pun pe silentios.
Noul Android 6.0 Marshmallow are o functie foarte tare, cat telefonul e lasat pe birou si nu se umbla la el intra intr-un power saving mode, notificarile si chestiile de genul raman active, insa sa spunem ca in loc sa iti consume 20% pe durata noptii ti-ar consuma doar 2-3%,cool thing big grin. Functia se numeste Doze.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu il pun la incarcat sa fie full dimineata