Inchide aplicatii, memoria RAM, sterge aplicatiile care sunt mereu deschise daca n-ai nevoie de ele cu adevarat, pune-l pe mod economisire baterie
Si eu am avut un telefon, mi se activa wifi-ul si-mi consuma in jur de 10-15%. Mi-am.luat unul nou si imi consuma cate 1-2%. Celalat a ajuns la tatal meu, i l-a restartat fratele meu si nu se mai descarca asa repede pe noapte. Poate am avut prea multe aplicatii si prostii pe el, nu stiu de ce. Incearca sa-l restartezi si daca tot asa face, ai putea sa-l pui noaptea pe mod avion.
"al restarta are 2 sensuri" cand ii resetezi setarile din fabrica si cand il stingi-aprinzi. EU cred ca te referi ai reseta setarile, ai face wipe.
Vezi la setarile telefonului tau profilul HOTSPOT Wi-Fi si trece la dezactivare (on-off)!
Eu il inchid mereu noaptea. din doua motive: protejez bateria si, nu ma deranjeaza nimeni. Am activata mesageria si astfel mi se notifica eventualele apeluri pierdute.
Nu il inchid, doar dezactivez internetul si il pun pe silentios.
Noul Android 6.0 Marshmallow are o functie foarte tare, cat telefonul e lasat pe birou si nu se umbla la el intra intr-un power saving mode, notificarile si chestiile de genul raman active, insa sa spunem ca in loc sa iti consume 20% pe durata noptii ti-ar consuma doar 2-3%,cool thing . Functia se numeste Doze.
aledior123 întreabă: