| Adina_Deedee_1993 a întrebat:

Vreau o parere de la profesionisti/experti in telefoane mobile, am un Nokia lumia 800 cu ecranul spart (vreo 320 sa il repar)si ma tot gandesc; am un buget de 900 -1000 lei (nu neaparat sa ii cheltuiesc pe toti)ideea este ca intr-un fel mi drag Nokia lumia 800 si as vrea sa il repar; in alta ordine de idei ma tot uit pe eMAG si vad telefoane cam aceleasi specificatii la 600-800 sau mai bine...chiar nu stiu ce telefon sa imi iau. Am pus ochii pe un elefon mobil Prestigio MultiPhone PAP7600 dar nu ii firma cunoscuta (dupa parerea mea Nokia e printre cele mai bune)Astept pareri, ce ati face in locul meu? Ce telefon v-ati lua?

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

1020-ul e super daca vrei sa faci poze. Ca in rest windows phone ca si sistem de operare e cam plictisitor, deoarece nu sunt foarte multe aplicatii pentru el. Insa de miscat, se misca bine.

8 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

De reparat nu merita... http://olx.ro/oferte/q-Nokia-lumia-800/
2. android-ul ieftin se misca prost tare, nu merita.
3. Daca vrei sa cumperi, trebuie sa stii precis ce buget ai de cheltuit, dar nu in ideea de am 1000 dar nu dau decat 600...

| Adina_Deedee_1993 explică (pentru sltlp):

2? la ce te referi da-mi un exemplu apicatiile nu ar merge sau ce? chiar nu ma pricep...3? dau 1000 chiar si mai mult daca e cazul exceptional si chiar mi se pune pata pe un telefon...da-mi niste exemple de telefoane care ti le-ai cumpara la banii astia.

| sltlp a răspuns (pentru Adina_Deedee_1993):

Ideea e cam asa. La tot ce e android, softul e optimizat diferit. Spre exemplu, daca ai sa iei doua telefoane identice ca si hardware, dar unul produs de o firma mai cunoscuta, si celalalt de una mai putin cunoscuta, ala mai popular o sa se miste mai bine, deoarece cei care se ocupa de soft la aia mai populara in general is mai bine platiti si fac treaba mai buna. Nu e regula, dar de obicei asa e. Cat despre telefon, eu as lua http://bit.ly/1wfN7id fie http://bit.ly/1wfNdq0 (G-ul are bateria mai slaba si senzorul putin mai slab). Insa pot garanta ca ambele, si in special moto G-ul se misca MULT mai bine(in ideea in care moto G are soft ca la Nexus, direct de la google). Prestigio ala are 13 mp dar de senzor nu garanteaza nimeni cat de "13"mp "are" ca sigur nu face poze ca un galaxy s4 sa zicem.

| Adina_Deedee_1993 explică (pentru sltlp):

Si eu ma uitam la LG... si ma tot bate gandu si la un Nokia lumia 1020... ce parere ai? big grin ala mi l-ar aduce cineva din Spania pentru vreo 1300 lei sigilat nou

| sltlp a răspuns (pentru Adina_Deedee_1993):

1020-ul e super daca vrei sa faci poze. Ca in rest windows phone ca si sistem de operare e cam plictisitor, deoarece nu sunt foarte multe aplicatii pentru el. Insa de miscat, se misca bine.

| horia2012 a răspuns:

Eu zic sa-l repari, dar la un centru bun care face reparatii de calitate. Il mai folosesti o perioada, mai strangi bani, pentru ca oferte vor fi tot timpul si daca vrei totusi altul si te orientezi spre Android, de la 1000 lei in sus ai performanta. Eu i-am luat lui vara-mea un S3 Neo acum cateva luni si merge "brici". Sau tot un Nokia generatie mai noua care intr-adevar sunt foarte bune.

| Anonymous1995 a răspuns:

Eu as vinde Nokia si mi-as lua un iphone 4/4s telefonul e foarte bun, iti zic din propria experienta, iar daca vrei sa-ti cumperi un telefon nou eu iti recomand sa astepti pana de black friday

| Tariceanu a răspuns:

Cumparati acest telefon este foarte bun si o sa fie la o reducere si mai mare http://bit.ly/1vbwgCb

| Adina_Deedee_1993 explică:

Precizez ca m-am uitat la Prestigio pentru camera. Eu fac multe poze (gen la facultate poze la lucrarile din clasa etc.) si calatoresc mult. Aplicatii doar pentru gps, calculator cu functii si chestii marunte. Nu ma joc eu nustiuce jocuri aparute bine poate candy crush si deaste mici neimportante. Il mai folosesc pentru whatsapp, email. Chiar astept pareri ce telefon v-ati cumpara...iar cei cu Iphone 4, 5 sau Samsung s3, 4... ce avantaje au? ca eu nu le prea vad nu ma prea pricep mentionez