Asa se intampla cand va prostesc niste branduri la cap. Daca nu-ti permiti sa iei un iphone, atunci ia naiba un telefon dupa bugetul tau. Mai rau te faci de ras c-o replica ca lumea o sa-si dea seama.
La ce sa-ti iei replica? Daca nu iti poti permite unu' original, asta e. Nu numai iphone exista. Exista si alte brand-uri sau tu il vrei numa' pentru sigla sa vada toti dusmanii ca ai aipfone?
Eu zic sa stai cuminte cu pocnitorile de replici. Vrei sa pacalesti prietenii ca ai iphone?
Salut, nu iti recomand sub nici o forma sa iei ceva ce este replica este mult mai prost ca originalul se strica. sunt niste chinazari facute pe vapoare noaptea, daca vrei sa iei teapa ia-l
Frate, am vrut doar o parere, nu scie nicaieri ca vreau sa cumpar sau ca nu-mi permit un telefon, mai bine nu mai raspundeti decat sa faceti voi pe inteligentii
Nu recomand sub nicio forma. Sunt mai prost construite decat telefoanele de marca ieftine... Decat o replica de iphone 6, mai bine iti cumperi un iphone 4/4s ca sunt destul de ieftine.