Ma tem ca motoarele pe benzina ca si cele diesel intr-un final vor disparea si ele peste tot va fi acest boom electric chiar daca este posibil intr-un viitor nu foarte indepartat sa se mai vina cu o solutie cu un alt tip de combustibil etc, oricum va dura pana sa fie inlocuita benzina
30 / 40 ani daca mai duce sant multumit, desi as lua in considerare sa trec tot pe un toyota sau honda electric full sport minim 500km sa reziste o incarcare daca e mai mult si mai bine, stii tu gen type R sau GTE86 )) pana vin acasa vad cum se invarte piata automovilistica si o sa decid daca o inlocuiesc sau nu
Eu am un Xiaomi.
Dar i l-aș lua pe acela cu cea mai mare capacitate a acumulatorului, și în același timp să fie și cât mai aproape de ultimul model apărut pe piață.
Eu as merge pe Huawei. Dupa trei modele avute, P Smart, P20 Lite, și P30 Lite, folosite extrem de intens, ma întreb dacă nu cumva face concurenta serioasa la Samsung.
Am luat deja astazi un A21s
A10s este bun eu așa cred Bine înțeles Alegerea este a ta ce-ți place îți iei
Să-mi zici și mie dupa aia ce model ți-ai loat dacă vrei sunt curios bafta
Cumpar un telefon de buget pentru ca mama nu are nevoie de flagshipuri cum imi plac si imi cumpar mie, de aia nici nu doresc sa dau decat maxim 800 de lei pe un telefon pentru ea ca nici nu ar avea ce face femeia cu unul performant, pentru mine dau cateva mii bune
Nu văzuserăm partea in care scrie
acum o oră | Simpatik a întrebat:
Vreau sa-i iau lu maica'mia un telefon simplu de buget
)))) Abia acum am observată
Nicio problema!
Salutare.
Daca e vorba de telefon low budget, nu putem vorbi de Samsung, Huawei, Xiaomi etc.
Arunca o privire pe aceasta oferta, preturile chiar sunt mici:
https://www.ihunt.ro/oferta/