Da, eu cred ca ti-l va da codat pentru ca si eu mi-am luat de doua ori telefoane de la Orange si erau codate in reteaua lor insa mama a castigat la un concurs de la Orange un telefon care nu era codat in nicio retea. Mergi la ei si atunci cand iti vor da telefonul ii intrebi daca e codat sau nu. Numai bine!
Pai cele 2 telefoane erau luate la abonament?
Nu, cele doua telefoane erau la liber. Nu am inteles de ce erau codate nici acum. Eu mi-am facut abonament pe Cosmote iar cei de acolo l-au decodat gratuit.
Deci ei le-au decodat gratuit dupa ce ai zis ca esti pe alta retea?
Deci...eu am luat telefonul, un HTC Touch Pro2 de la Orange si am constatat ca e codat pe reteaua lor. Am mers apoi la Cosmote, si le-am zis ca telefonul meu e codat pe alta retea si au zis ca imi pot face oferta la un alt telefon sau il vor decoda pe cel pe care il am gratis.
Raspuns concret. orice telefon luat la abonament este codat in retea si doar cele la liber nu sunt codate. asta conform legilor impuse de autoritatea de reglementare a comunicatilor
Inainte sa il cumperi intreabai pe cei de la Orange daca este codat sau nu, du si cartela de Vodafone cu tine si fa proba, bafta
Eu am telefonul cumparat la liber de la Orange si nu e nici o problema caci am incercat cu alta cartela si a mers, asa ca il poti cumpara linistit.Dar totusi ca sa fi sigur inainte de a-l cumpara poti intreba daca e codat