1. Iphone nu e marca
2. Diferenta dintre un telefon de 1500-2000 lei si 2500-3000 lei nu este foarte mare. Daca vrei un telefon but pentru poze sau internet nu iti recomand Iphone 7 sau Samsung S7 pentru ca dai mai mult degeaba, daca ai vrea sa te lauzi cu telefonul tau ia-l. Daca nu, iti recomand One Plus 3 este un telefon foarte bun, are camera mai buna decat S7, viteza de internet la fel, display destul de mare, design frumos, si rezolutie buna. Daca vrei uita-te pe internet (eMAG, altex, etc) si lamureste-te. Funda?
Da pentru ce ii iphon-u?
Nu e telefon bun s7 pentru poze? na las cai bun chinezariile alea
One plus 3 nu este chinezarie, oricum telefonul este foarte bun pentru poze si internet daca nu vrei sa ma crezi bine .
Apple e marca sa stii :3
Vorbesti ABERATII. One plus 3 nu are camera mai buna decat s7, e cu mult in spate. Chiar daca are 6 GB RAM asta este mai bun. E un telefon decent, foarte bun pentru banii aia, dar nu se compara cu S7. La camera nu mai zic, S7 are cea mai buna camera de pe piata smartphone-urile, si nu o zic eu, ci testele expertilor in domeniu.
Am comparat telefoanele. El a spus ca vrea un telefon bun pentru poze si internet. One plus 3 are 16 MP pe cand S7 are 12/14 nu mai stiu sigur.
Megapixelii NU AU NICIO RELEVANTA! Samsung a redus megapixelii din diverse motive, cu toate astea au reusit sa faca cea mai buna camera de pe un smartphone. Conteaza lentilele, senzorul si tehnologia dual pixel pe care o au!