Allview este o firma romaneasca, incearca sa ai mai multa incredere in romani.
Nu crede ceea ce se spune "ca romani nu fac nimic bine", telefoanele celor de la Allview sunt dovada ca si romani pot fi la fel de buni ca ceilalti.
In legatura cu Allview P7, este foarte bun, iti sugerez sa il cumperi.
Daca vei avea probleme cu el [ceea ce nu va fi cazul] il poti repara foarte repede, fiind o firma romaneasca poti gasi foarte usor Service-uri / accesorii pentru telefon.
Succes.
Nu mai crede toti prostii..pana acum am avut doua Allview-uri(A5 DUO si A5 Smiley)si nu am avut probleme cu ele..jocurile mi-au mers bine, netul la fel, cand am vrut sa ma uit la un fil pe net a mers super, parerea mea este ca Allview P7 Extreme e unul dintre cele mai reusite telefoane..chiar George Buhnici a facut un review pe youtube despre telefon si s-a declarat si el multumit despre cum merge..camera rotativa de 13(singurul cu camera rotativa din gama Allview), procesor OctaCore tactat la 1, 7 Ghz, nu ai probleme in rularea aplicatiilor si a jocurilor, ecran IGZO(se gaseste mai rar acest ecran la telefoane), probabil ca android-ul este unul dintre "defecte"sa spun asa, are 4.2.2,cred ca majoritatea ar fi avut pretentii la un 4.4.2..in rest.bun!
Parerea mea este ca faci o alegere buna daca il vrei!
Da se merita si eu am Allview numai ca al meu este V1 Viper. Cand e vorba de ceva te duci la reprezentanti si ti-l fac imediat.
La mine de exemplu m-am dus la ei si mi-au trecut versiunea android de la 4.2.2 la 4.4.2 in 10-15min. Au fost foarte de treaba.
Mie imi plac cum se misca device-urile mai ales ca le poti customiza cum vrei tu fara sa iti iei aplicatii deoarece ei au adaugat foarte multe teme si imiagini.
Eu sunt multumit de "vipera" mea