LG g3 sau galaxy s5
pro LG g3:
-camera 13 mpx cu autofocus cu laser si blitz dual
-rezolutie mare a ecranului 5.5 inch (538 ppi)
-snapdragon 801 2. 5ghz quad
-gpu adreno 330, duce fara probleme jocuri 3d
-2/3 gb ram
-baterie 3000mAh
-difuzor de 1watt
-design elegant
contra:
-din cauza ca are atatia pixeli, bateria se descarca un pic mai rapid fata de s5, eu am in jur de 4 ore screen on time
-cand il soliciti se incalzesti mai tare in partea de sus
s5
pro:
-ecran super amoled 5.1 inch (431ppi)
-baterie 2800 mAh dar datorita ecranului superamoled o sa tina mai mult, deoarece unde sunt colori negre pixelii sunt opriti de tot
-senzor de amprente
-senzor care masoara pulsul
-certificat ip67 (rezista la praf si apa)
-camera de 16 mpx
-snapdragon 801 2. 5ghz quad (exact ca g3)
-gpu adreno 330 (exact ca la g3)
-2gb ram
-ultra power saving mode
contra:
-carcasa din spate e cam urata (parerea mea )
-altceva nu stiu, nu-mi prea vine nimic in minte
dintre astea 2 am avut si eu de ales si am ales g3-ul deoarece m-am saturat de touchwizul de la Samsung care e cam tot acelasi de la s2 incoace si cu gandul ca g3 este teleofnul anului 2014
Pai asa arata bine pe hartie are si drsign interesant, se aseamana cu g3 la ram si camera, are si quick charge dar deal breaker-ul e procesorul, snapdragon 810, are probleme cu supraincalzirea, de aia au sarit aia de la Samsung peste el si au bagat procesoare exynos pe s6/ s6 edge. Altceva nu stiu sa iti zic despre el, de cand am urmarit lansarea nu am mai citit review-uri despre el
Multumesc foarte mult, vreau ca telefonul sa nu se incinga prea tare... avand in vedere ca nu o sa-l fortez la maxim, cred ca voi merge pe LG g3... Daca folosesc, aproximand, 3-4 ore pe zi internet+browsing+social+un joculet din cand in cand, ma va tine toata ziua bateria?
Bună!
Tu vrei cam MULTEEE =))
Vezi diverse modele la linkul :
http://www.emag.ro/......ricedesc/c
http://www.pcgarage.ro/......e-24-luni/
Toate cele bune!
Am uitat sa mentionez, nu as vrea sa fie phablet, ma gandeam la ceva cu 5 inchi maxim, sa fie placut de utilizat, chiar si cu o mana
Da, ar trebui. Acum depinde si de ce aplicatii si procese ruleaza in fundal. Dar de exemplu eu am plecat azi dimineata la 7 de acasa cu 90% si la 16 cand am ajuns acasa am avut 35%
Parerea mea e sa iti ei orice de la Samsung, Iphone sau Htc. Nu iti lua oric ealtceva chiar daca specificatiile sunt mai bune.
Precizare: Voi face upgrade-ul in iarna, cand se implinesc 2 ani de contract la Orange, deci va fi la prelungire astfel ca telefonul va fi mai ieftin + lunile trecute pana atunci, timp in care poate se ieftineste...deci presupun ca pot mari bugetul pana la 1700 lei
Ia-ti un Allview, cu cat e mai scump cu atat e mai bun, firma este la inceput si de aia preturile sunt asa ieftine dar crede-ma ca marfa e de calitate foarte mare.
Poti sa iti iei Allview v1 viper.Eu am un Allview v1 viper si il am de 3 ani si inca nu are nimic.Este foarte bun ti-l recomand dar tatal meu are Allview v1 viper s si si acela este foarte bun
burescuovidiu întreabă:
MirceaBade31 întreabă: