Cereti funda si vorbiti prostii... Hai sa iti zic eu cum sta treaba. iPhone 5 e cea mai proasta chestie facuta de Apple, se astepta sa fie o mare inovatie dar s-a dovedit a fi un esec. singurele chestii in plus fiind: camera putin mai buna, culori putin mai vi si e mai lung. Are procesor de 1.3 GHz (Samsung Galaxy S3 are procesor de 1.4 GHz), S3 are Corning Gorilla Glass 2, iPhone Corning Gorilla Glass 1, S3 are culorile si rezolutia mai buna, S3 are versiunea Flash Player de care e nevoie la deschiderea a foarte multe pagini web (singurul telefon cu asa ceva), S3 are mai multi rami (telefonul lucreaza cu ramii in toate programele), S3 are versiunea Pop-Up Video. Poti sa te uiti la videoclipuri in timp ce scrii mesaje, stai pe net, sau orice, la S3 poti deschide capacul pentru a ajunge la baterie, la iPhone nu (crede-ma, e un lucru super, eu am X7 si nu pot ajunge la baterie, e nasol in unele situatii), S3 are slot de card si suporta pana la 64 GB, iPhone nu are... Toate aplicatiile bune de la Apple sunt pe bani pe cand Android are foarte multe aplicatii super, gratis! Astea sunt doar unele din motivele pentru care eu nu mi-as lua niciodata iPhone (plus ca e si mai scump pentru ca scrie "Apple" pe el). Sper ca te-am ajutat. Nu am postat pentru funda, ci doar sa iti spun cum sta treaba (:
Fiind fan Apple si posesor iti dau totusi dreptate. Nici macar camera nu e mai buna decat pe 4s are ceva probleme. Cam toata lumea e dezamagita de iphone 5 dar totusi se vinde in prostie. Eu ma asteptam sincer la un Retina Display 2.0, un Siri mult mai imbunatatit, procesor cel putin cat S3 si ceva nou, inedit, doar pe Iphone 5 (chiar daca au mai existat si pe alte telefoane versiuni mai slabe). Indiferent eu sunt multumit de Iphone 4s si se misca impecabil de bine pot sa il folosesc inca 2 ani cel putin de acum incolo si sa nu ma plang ca e prea slab pentru ce il folosesc eu. Dar a intrat in noi mania cum apare un nou smartphone, nu conteaza cat costa, trebuie sa il avem sa fim la zi cu tehnologia. Macar de ar fi ceva unic, super impresionant sau folositor dar cativa Mpx in plus sau Ghz la ceva deja foarte bun nu se simt.
Dacă vrei un telefon de fiţe atunci e ok...
E un telefon BUNICEL, dar foarte SCUMP - vezi specificaţiile tehnice la linkul :
http://telefonultau.eu/products/Apple-iPhone-5-64GB-Black.html
Eu îţi RECOMAND un telefon MULT mai PERFORMANT şi la jumătate de preţ :
http://telefonultau.eu/products/Samsung--i9300-Galaxy-S-III-Red.html
IPhone 5 e cel mai cautat Smartphone. Te sfatuiesc sa-l cumperi indiferent cat costa. Il poti lua si la mana a 2-a ca nu e de mult aparut Funda?
ChiaraSuperstyle întreabă:
Florescu_Paul_1997 întreabă: