Salut. Da, faci o alegere buna!
Dar daca ti-l iei Second-Hand, cred ca mai poti sa pui 20Ron si sa iti iei Nokia E71! Este mai bun!
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2599&idPhone2=2425
Succes! Sper ca te-am ajutat!
hai sa fiu direct cu tine telefonul este destul de bun dar problema este ca el este aparut demult, si nu se mai cauta, mai ales sistemul de operare symbian, ma gandesc ca ti l-ai ales pe acesta deoarece are tastaura qwerty , eu zic sa te razgandesti si sa iti iei ceva cu android de exemplu un galaxy mini2, un galaxy ace la mana a doua de la Nokia nu exista telefoane cu android toate au symbyan si windows mobile decat e63 mai bine n97 dar n97 normal nu mini
Cineva zicea că telefonul e făcut să vorbeşti la el, nu să îl tranformi în tv. Eu am Nokia 6700 Clasic. Nu mă interesează altceva. Dacă ai pretenţii de 3G sau 300G cauţi un telefon tot Nokia (pentru că am încredere în producătorul ăsta) care să aibă o cameră cu mai mulţi pixeli, baterie bună Li-ion, o memorie generoasă şi în rest... doar asta m-ar interesa la un telefon (cu excepţia unor aplicaţii tâmpite şi 3G sau ce prostii or fi şi astea). Recomand cu drag orice produs Nokia.
Mda, dar ai putea alege un Nokia 500, un ecran tactil cu un senzor si touchscreen ff bun. si are si un pret accesibil, 5 mil. bft :$
Hmm..de ce nu incerci ceva mai "nou" la pret asemanator? Sunt telefoane cu preturi super bune pe xphones4all, ar trebui sa te mai gandesti
anonim_4396 întreabă:
BiancaGeorgiana întreabă:
Radu_Andrey_1995 întreabă: