| rap123 a întrebat:

Vreau sa stiu daca e bun Huawei Ascend G330? Avantaje si dezavantaje? Nu vreau raspunsuri gen : ia-ti optimus l7, mai pune 2 mil si ia-ti...

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Acest model de telefon este unul performant - vezi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g330-4966.php

Dezavantaje ( minore ) : RAMI destul de puţini, baterie destul de slabă,, trafic de date destul de lent, etc.

Toate cele bune.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

NU ti-am zis sa iti iei optimus l7.ti-am zis ca as recomanda optimus l7, pentru ca parerea mea era ca acel telefon nu este bun!

| MaxKiller911 a răspuns:

Eu nu ti-l recomand sad pentru ca are lag si, dupa parerea mea, o sa te plictisesti de el repede pentru ca nu este FOARTE BUN, eu am un zte grand x in ( Intel Inside ) si sunt multumit de el, se misca bine pe net etc.

| AndreiuuMrrr a răspuns:

Alegerea ta, dar un prieten are acelasi telefon ca tinewinking Are lag, se blocheaza etc.

Nustuu' cum de ai ales Huawei dintre toate straight face? Ia fratele meu Nokia, Samsung, Sony, HTC tu dintre toate ai ales chinezaria de Huawei oh go on

| AnDrACooL a răspuns:

Nu, e mai bun Huawei chat

| LamborghiniAventador a răspuns:

Salut! singurul avantaj este ca lui G330 ii merg multe jocuri dar are multe dezavantaje