Iar daca ai banii necesari la liber sau abonamentul foarte mare, iti recomand si HTC ONE X+ care este cel mai bun telefon, [mai bun ca Iphone 5 si galaxy s3 ] uitate ce ii poate capul, are procesor quad core de 1, 7 ghz, are android 4.1.1 Jelly Bean, inchi 4.7, 8 mp si in fata de 1, 6, 1 gb de ram, 16/32 inclusi. Ti l-am dat si pe asta ca poate m-am gandit ca ai banii necesari sau abonamentul necesar pentru al achizitiona dar daca nu, orienteaza-te spre Sony Xperia S? funda please?
Multumesc foarte mult de raspunsuri, singura mea problema cu HTC-ul este ca nu are anumite optiuni care mie imi plac(nu le voi comenta acum) dar si mai problematic este ca e foarte nou. Stii, exista putine opinii despre el si poate sa aiba niste probleme inca nedescoperite, am mai avut o experienta din asta si nu vreau sa o retraiesc . Multumesc oricum.
Despre Sony Xperia S iti spun eu : Este unul dintre cele mai performante telefoane si unul dintre cele mai bune. Bazeazate pe el ca merita! intra in top 10 cele mai bune telefoane, il am si stiu ce-i poate capul
Hmmm, interesant, daca l-ai luat la abonament cumva, poti sa imi zici de unde exact?
L-am luat la liber ..asta depinde si de abonamentul tau... eu l-am luat de la cosmote, sper ca te-am ajutat, deci iti mai spun o data E FOARTE BUN TELEFONUL!
Are verisoara mea si e de calitate.Ba chiar l-a scapat de multe ori si inca mai merge.