Sincer. la 500 ron nu prea gasesti cine stie ce, dar daca esti genul care doar prefera un telefon ca sa-l aiba acolo as putea sa-ti recomand ceva.
Daca tot ai incredere in Lenovo, ai putea sa-l alegi pe asta
https://www.quickmobile.ro/......13381.html
Nu are prea multe avantaje, are un ecran mare dar nu are nici macar 720p, iar procesorul e cam invechit + android 4.4 si nu prea cred ca va primi un update prea curand. Macar prinde 3G si are o camera de 8Mp pe spate si 2Mp pe fata, nimic special.
La pretul asta totusi eu mi-as pune increderea in chinezarii
https://www.quickmobile.ro/......03704.html
Pentru pretul asta primesti ecran HD, un procesor decent si spun ei, fast charging. Camere tot de 8Mp si 2Mp. Tot dual sim si tot android 4.4 dar e ceva mai bun decat acel Lenovo.
Insa, daca ai de gand sa iti cumperi acel Lenovo vibe s1, ai face cea mai buna decizie pentru ca este mult mai bun decat cele de mai sus si o sa te tina ceva vreme.Adica ai un procesor mai bun, cu 8 nuclee cat sa-ti permita sa rulezi mai multe aplicatii in acelasi timp, un ecran mult mai bun si vorbim despre o rezolutie FullHD. Si sa nu uitam de 3gb RAM ceea ce e mai mult decat iti trebuie +32gb interni pentru stocare. Pana si la camere o alegere mult mai buna, 13Mp pe spate si 8Mp pe fata. Telefonul e aratos si are si o versiune de android mai buna, 5.0. Singurul lucru de care nu sunt sigur e bateria, chiar nu stiu daca ar tine mult dar avand in vedere ca in zilele noastre mai toate telefoanele se descarca destul de repede, e decenta.
Sper ca te-am ajutat
Multumesc enorm. O sa iau Lenovoul s1 lite. Nu e ca ma incred in Lenovo, chiar invers. Nu stiam ce e de ei. Adica La fel e si cu Allview... Au procesoare de 1000 de ori mai bune ca unele Samsung-uri si tot se misca precum un telefon de 100 de lei.Si imi e cam teama sa cumpar asa ceva. Momentan am un Nokia lumia 630 care pot spune ca m-a tinut 2 ani si a reusit sa mi indeplineasca toate cerintele. Acum am nevoie disperata de android si de un ecran mai maricel. Fundita
Coman_Alexandru_2000 întreabă:
Heee întreabă: