Problema mai mare decat acestea care te framanta pe tine este aspectul legal. Te-ai gandit ca s-ar putea sa-ti trebuiasca o firma comerciala sau macar un pfa ca sa faci asta? Apoi la impozite, contabilitate si alte din astea? Nu stiu daca nu va trebui sa ai casa de marcat si alte prostii din astea, dar daca vrei sa faci o treaba din asta va trebui sa te pui la curent cu toate. Pana la urma, nu cred ca merita osteneala.
Pai la 1 nu stiu. dar la 2 poti imprima niste postere si sa le lipesti peste tot sa scrii mare si sa pui si niste poze si sa le imprimezi!:d
Pai in tara le trimiti prin posta romana sau prin curier. iar plata se face ramburs de exemplu cand trimiti ceva prin posta completezi un fel de cerere cu datele tale si ale destinatarului si cu suma care o vrei pe pachet. iar destinatarul cand merge la posta sa ridice pachetu plateste suma de bani pe care ai cerut-o tu pe (cererea) aceea + o taxa mica la posta
1.In momentul cand le trimiti lasi clientul sa aleaga metoda de expediere(posta romana sau curieri). Trebuie doar sa alegi ca metoda de plata ramburs.Clientul nu poate primi coletul pana cand nu plateste.Astfel dupa ce coletul este ridicat banii se intorc la tine.
2. Poti incerca pe site-urile de socializare, blog