| dan_6579 a întrebat:

1.Ati avut vreodata vise care sa vi se para foarte reale?
2.Credeti in vise?
3. Dar in horoscop?
4. Ce-ati visat aseara?
dau si o fundita

Răspuns Câştigător
| eduard89 a răspuns:

1. Da. se intampla foarte des
2. Nu neaparat
3. Cred in zodii, adica in caracteristile unei zodii, sunt cu adevarat reale in proportie destul de mare, dar nu cred in horoscopul zilnic
4. Eram undeva la granita dintre Romania si franta (stiu, nu exista, doar e vis ) si din senin au aparut 8 tornade, m am bagat intr-o cladire plina de geamuri, iar tornada a trecut exact pe deasupra si am fost capabil sa pot sa vad centrul ei ( a fost minunat in vis ). Si gata big grin

15 răspunsuri:
| G a răspuns:

1. da.
2. neah. visele sunt din subconstientul nostru. nu cred ca un vis ar putea avea urmari in viata reala.
3. nu.
4. ca ma bateam cu chuck norris. laughing

| Lovedove222 a răspuns:

Da mi s-a intamplat ca niste vise sa para reale. da cred in vise pentru ca unu mi sa indeplinit in horoscop cred doar atunci cand are dreptate si uneori chiar a spus lucruri adevarate desppre mine. aseara am visat ca eu cu o fata am fost intr-un castel bantutit si neau urmarit niste fantome.si tot fellul d chesti d astea. fundita:Xam rasp primabig grin

| mgtow a răspuns:

2 par reale dar te trezesti la realitate 3 e minciuna 4 nimic 1 da destule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Majoritatea viselor mele par foarte reale(sunt totusi mici exceptii in care mi-am dat seama ca visez si m-am trezit).
2.Nu cred in vise(prin asta ma refer la semnificatia lor); acestea nu sunt decat gandurile noastre din timpul somnului.
3.Nici in horoscop nu cred, rareori se intampla sa aiba dreptate si atunci nu e decat o simpla coincidenta.
4.Nu-mi amintesc sa fi visat ceva asearahee hee.

| LiaLiuta a răspuns:

Buna
1) Pai de obicei visele par reale, pana in momentul in care te trezesti si te speli pe fata
2) Visele fac referire la evenimente nerealizate in viata de zi cu zi
3) Nu cred in horoscop decat daca scrie de bine. happy
4) De obicei nu visez, iar cand visez am cosmaruri sad aseara am dormit linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut vise in care ma simteam ca si in realitate.De exemplu cand am visat ca a murit cineva, a cazut de la balcon sau cand am visat ca pic intr-o prapastie. M-am trezit cu lacrimi in ochi si foarte speriata.Simteam in vis o teama care nu se poate explica. Cred in vise. S-au adeverit multe. In horoscop nu cred. Asearathinking Am visat ca era iarna si imi era foarte frig.Eram cu colegii si ne dadeam pe gheata, iar mie imi era teama ca o sa se loveasca vreunul. O colega s-a lovit si m-am trezit. Ciudatlaughing

| deutza a răspuns:

1) da am avut vise care sa para reale... din pacate trebuia sa ma trezesc.
2) nu nu cred in vise
3)poate depinde ce imi scrie in elrolling on the floor nu vreau sa cred numa in alea bune
4) am visat ca am fost la scoala si diriga ne dicta asa repede incat a luat caietu focrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Da, mai mereu am vise de-astea.
2. În mare parte da, cred în vise.
3. În horoscop cred mai putin cam 20%.
4.Nu mai îmi aduc aminte ce-am visat.

| allleeeee a răspuns:

1.Nu cred, dar am visat o replica care mi-a zis -o cineva a2-a zi straight face.
2. Putin.
3.Nu prea dar unele sunt adevarate.
4.Nimic laughing.

| deedee_3754 a răspuns:

1. da am visat multe vise care au devenit realitate si unele sunt foarte reale
2.In unele da.
3.Cateodata cred pentru ca se intampla sa fie asa cum scrie akl. uneori nu tot timpu
4.Aseara am visat ca, conduceam o masina si faceam accident. si cu ceva spital.tonguestraight face
Funda?batting eyelashes :*

| Anamaria_7214 a răspuns:

Da Danhappy am avut si eu vise car par reale...ca cel de aseara:visam ca ma sarutam cu un baiat si ca lui chiar ii placea de minehee hee parea destul de real. nu stiu mai exact ce vor sa transmita visele dar cu siguranta au si ele un rol important. cat desprea horoscop, foarte rar se intampla cu exactitate ce scrie in el, asa ca mai bine nu te-ai increde prea mult in elhappy

| ZapaciLaa a răspuns:

1 nu
2 da
3 putin pentru niciodata nu se adevereste, mai putin tatalui meu care are in fiecare zi horoscopul corect.
4 nu mai stiu

| Deyutza a răspuns:

1. Da, dar am avut si vise in cere stiam ca visez! very strange!
2.De ce nu?
3. Da! Il mai citesc din cand in cand...
4.Eram lipsita de inspiratie si nu cred ca am visat nimic! laughing

| Sufletel92 a răspuns:

Eu visez foarte des si mi se pare foarte real. Abia cand ma trezesc imi dau seama care e realitatea.

| CaLibrU a răspuns:

Bun, deci se pare ca eu sunt mai diferit, am vazut si pe youtube ca s-au facut studii pe visele reale, eu sincer am aceasta capacitate pe care nu multi o au. Sa va explic mai bine. pot sa visez ce vreau la momentele potrivite, iar uneori visez inainte de a se intampla : ca de exemplu eram la un prieten in Suceava si am visat ca a murit cineva de la el din familie si eu trebuia sa ma intorc inapoi la Iasi... Si in ziua in care trebuia sa plec am auzit ca se discuta aceasta tema ca a murit fratele mamei prietenului meu. atunci am ramas socat deoarece mi-a fost jena sa ii spun preitenului meu ce am visat. alte cazuri sunt atunci cand in vis pot sa ma plimb in aceeasi lume in care existam si pot sa vad ceea ce se intampla si la distante foarte mari chiar daca dorm... este ceva de-a dreptul impresionant, o experienta super tare sa stai in pat si sa stii cat e ceasul sa te duci prin vis la un ceas din casa si sa stii cat mai trebuie sa stai in pat:X:X, si de aceea cred in vize, in horoscop never.