Da,eu am un spray,, Venita,,
Este albastru, dar are multe culori.Il poți găsi pe net sau la mall-uri
La 11 ani nu-i prea mare pentru jucarii, pentru ca inca se joaca cu papusi de gen Anca si Elsa din Frozen!
Tu cumpara-i o papusa si vei vedea ca o sa afie bucuroasa.
In nici un caz nu recomand par vopsit la copilasi atat de mici!
O vor da afara de la scoala daca se duce cu parul vopsit!
Părul vopsit era pentru mine(eu am 12)și doar pentru petrecerea ei(nu m-aș duce așa la școală)
Sfatul este valabil si pentru tine!
Fara vopsea de par daca nu vreti s aaveti nta scazuta la purtaree si sa fiti chemate la direcor in birou. La scoala va duceti s ainvatati nu sa va maimutariti, aveti 11-12 ani, sunteti fetite mici, lasati imitarea celor mari!
Dar nu voiam să mă duc la școală, era pentru petrecere.
Fetita de mai sus "onutzallmn" este tot un copil prostut care copiaza fetele mari, si are doar 13 ani!
Sfatul meu este sa nu asculti ce-ti spune acest copil rebel, pentru ca nu stie pe ce lume traieste, crezand ca daca la tara doamna nu observa ca ea s-a vopsit cu rosu pe par, la oras este acelasi lucru.
Iti garantez eu, ca s-ar putea chiar parintii fetei mici de 11 ani sa te certe daca ii cumperi asa ceva fetiteti ei.
Nu va mai prostiti imitand fetele mari, traiti-va copilaria, jucati-va cu jocurile voastre, cu papuselele, cititi carti si jucati sotron, monopoli samd.
Și nu voiam să-i cumpăr asta fetei,voiam să-mi fac eu părul,dar doar la petrecere,nu la școală. Dacă nu m-aș fi tuns, îmi făceam codițe împletite, dar nu îl am destul de lung, așa că de asta voiam să mă dau cu un spray, oricum îl țineam doar o zi
Am gasit ceva pe internet, dar nu sunt sigura cat de bun este pentru ca nici eu nu l-am incercat, nici altcineva cunoscut mie nu l-a incercat. Asta e link-ul https://www.profihairshop.ro/......21972.html
1.Daca zici ca nu jucarii sau haine, cel mai potrivit consider ca este sa ii cumperi accesori (bratara, lant, produse homemade) insotite de o mica cioco, aceea care stii tu ca ii place si daca mai vrei, un mic trandafir
2. Sunt in magazinele mari precum auchan acele spray-uri care se iau foarte usor la prima spalare sunt ieftine si nu ataca parul
Sper ca ti-am fost de folos
Fetitei de 11 ani i-ai putea da o carte, sau poate un parfum (ceva clasic, nu e ok sa te complici)..sau poate o bratara, un accesoriu, ceva.
2) Nu am experienta in chestii de genu'..byee