1.Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg-este un lac din Massachusetts-USA
2. Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu este numele unei coline de 350 de metri, în apropiere de Mangaorapa şi Porangahau, la sud de Waipukurau, între Hastings şi Dannevirke, Noua Zeelandă. Numele este de cele mai multe ori abreviat de către locuitori pentru a facilita conversaţia, termenul folosit fiind „Taumata".
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapiki maungahoronukupokaiwhenuakitanatahu e un oras din Lituania daca nu ma insel, stiu ca vrea Copos sa duca Rapidu in orasul asta daca castiga campionatul.De pronuntat nici daca ma bati nu pot sa-l pronunt
Va multumesc mult.nu credeam ca o sa am raspunsuri la o astfel de intrebare
Nu stiu daca inseamna ceva unu dintre alea...nu prea cred. dar daca ai un "fetish" pentru astfel de cuvinte pot sa-ti zic ca orasul cu cel mai lung nume este Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
Nu ady confunzi orasu ala e cel pe care l`am postat eu (unde vrea copos sa-i duca pe rapidisti)
Alice275 întreabă: