| ♥•♂♀♪¶§↑↓→←∟↔▲▼♣♠ a întrebat:

1) este adevarat ca Chargoggagogg­manchauggagogg­chaubunagungamaugg este un orasel din maryland? daca nu. atunci inseamna ceva cuvantul asta?laughing
2) Taumatawhakatang­ihangakoauauot­amateaturipukaka­piki maunga­horonuku­pokaiwhenuak­itanatahu 85 de litere are. e un cuvant de pe net dar nu stiu ce inseamna. imi puteti spune voi?

dau funditalaughing

dar cred ca o sa imi pastrez fundita pana la urma

Răspuns Câştigător
| octavianpas a răspuns:

1.Chargoggagogg­manchauggagogg­chaubunagungamaugg-este un lac din Massachusetts-USA
2. Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu este numele unei coline de 350 de metri, în apropiere de Mangaorapa şi Porangahau, la sud de Waipukurau, între Hastings şi Dannevirke, Noua Zeelandă. Numele este de cele mai multe ori abreviat de către locuitori pentru a facilita conversaţia, termenul folosit fiind „Taumata".

9 răspunsuri:
| adi4ever a răspuns:

Taumatawhakatang­ihangakoauauot­amateaturipukaka­piki maunga­horonuku­pokaiwhenuak­itanatahu e un oras din Lituania daca nu ma insel, stiu ca vrea Copos sa duca Rapidu in orasul asta daca castiga campionatul.De pronuntat nici daca ma bati nu pot sa-l pronuntlaughing

| adi4ever a răspuns:

@oleee la ce nume are l-am gresit e mersi ca mi l-ai amintit

| ♥•♂♀♪¶§↑↓→←∟↔▲▼♣♠ explică:

Va multumesc mult.nu credeam ca o sa am raspunsuri la o astfel de intrebare

| ♥•♂♀♪¶§↑↓→←∟↔▲▼♣♠ explică:

Nu inteleg. aveti raspunsuri diferite.

| bocascity a răspuns:

Ce intrebare stupida ai pus.straight face

| oleee a răspuns:

Nu stiu daca inseamna ceva unu dintre alea...nu prea cred. dar daca ai un "fetish" pentru astfel de cuvinte pot sa-ti zic ca orasul cu cel mai lung nume este Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch happy

| oleee a răspuns:

Nu ady confunzi orasu ala e cel pe care l`am postat eubig grin (unde vrea copos sa-i duca pe rapidisti)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer sa fiu e primadata cand au de hdjhfjsjhdjhjhsjdhjhsjhxnqweuqwds laughingca am stat 3 minute sa pot sa zic ce scrie acol

| pissy_8379 a răspuns:

Sincer?
Nu cred thinking
N-am mai auzit de el
Deci nu cred ca estethinking