Dreaduri= parca ai avea *** in par. in plus arati ca si un nespalat. fara suparare, dar daca chiar vrei sa-ti faci trebuie sa ai parul lung macar pana la umeri.
Poti sa-ti faci dreaduri daca ai parul de cel putin 4-5 cm. dar chestia e ca daca ai parul asa scurt o sa iti stea in sus si o sa arati ca un asterix . Dreadurile nu prea se fac la coafor din cate stiu eu. Eu am invatai sa fac de pe youtube. -Pretul e in functie de par, de lungime, desime si cat le vrea fiecare de groase/subtiri, intre 150 si 400 de lei. De ce nu ti-ar sta bine? ce importanta are daca esti alb? am vazut o gramada de albi cu dreaduri.chiar si eu am cateva
Trebuie sa il ai mediu sau lung si ai putea sa iti faci la un salon si ti-ar sta bine! Funda?
Lol nu nu inteleg faza cu culoare pieli dar ma rog, trebuie sa ai parul lung de vreo 10 cm ca sa stea cat de cat lasate dupa un timp asta in caz ca vrei sa ti le faci cand ai mai scurt parul de atat o sa stea ca la un mop electrocutat, nu inteleg totusi de ce oameni asociaza dreadurile cu un nespalat adica si dreaduri se spala si nu e nimic in plus dreadurile se"murdaresc" mai greu de cat parul simplu, eu fac dreaduri, daca sunteti din oradeam am pret ce variaza intre 200-400 lei 0743833534