| Live.Laugh.Love a întrebat:

1. Hey, se apropie ziua de nastere a cuiva si nu stiu ce idei fe felicitari [ mesaje, scrisori ] sa-i fac straight face. imi dati niste idei [ sa fie originale ]. persoana aceasta traieste in Marea Britanie, asa ca trebuie sa fie in Engleza [ nu stie alta limba ] happy. Deci, dat-mi si mie idei originale?!
2. Persoana aceea mi-a zis ca ar vrea si o poza si mi-a zis :,, and your photo " asta cu "your photo " se intelege ca vrea o poza cu mine in ea nu? happy

repede va rog multumesc mult >--- funda la cele mai originale mesaje, felicitari etc. happy

Răspuns Câştigător
| CookieTsang a răspuns:

1. English :
Dear X,
now, when your birth day, tell you a warm happy birthday with many kisses.
I hope we will meet again soon because I miss you.
With love,
Y
Z= numele persoanei
Y= numele tau

Romana :
Draga X, acum, cu ocazia zilei tale de nastere, iti spun un calduros la multi ani impreuna cu multe saruturi.
Sper ca ne vor revedea curand caci imi este dor de tine.
Cu mult drag,
Y

2. Da, ''and your photo'' inseamna ca vrea sa te vada, adica sa ii trimiti o poza cu tine langa felicitare.

sper ca te-am putut ajuta

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bla

| Totipentruunu a răspuns:

Ii poti scrie la multi ani in engleza
si o urare gen:I want to be very happy this year and all the years because i love you. With love, your friend[si aici numele tau]

| Dyya_1494 a răspuns:

Pai iti poti pune o poza cu tine si poti scriu un mesaj dragutz...alaturi mai poti atasa o poza cu romania sau ceva dragut din rom sa stie d unde vinelaughing