Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Este ok să aloci o partiție de pe un ssd m.2 de 500 gb doar pentru ca Windows să funcționeze bine? Am doar un ssd m.2 de 500 GB pe acest computer
Salut. As vrea o parere de la cineva care a vizitat Ciprul. Cum este la all inclusive, plajele, preturile etc
Buna TPU! Imi puteti recomanda ceva destinatii de vacanta in afara? As vrea sa stiu si un pret estimativ total incluzand cazare, etc, pentru 2 persoane si undeva la 5-6 zile. Multumesc!
Cum îi spui BFF ului că nu mai vrei să fii BFF cu ea/el
Salut, eu am fumat Marlboro gold sunt bune dar mi se par slabe am încercat Winston albastru scurt tot slabe dar acceptabile ce țigări de 0.7 sau 0.8 îmi recomandați aștept părerile voastre
Fetelor, voi ce vorbiți cu prietenele?
Buna ziua. Îmi puteți recomanda, vă rog, niște cărți bune de citit? Ceva ce ați citit voi și chiar v-a atras. De preferat romane sau cărți de psihologie.
Locuri unde poți să întâlnești mereu oameni noi? Dau funda:-)
Cine e din Cluj si are chef sa mearga azi la program in centru?
Bună la toți, in cluburi se fac comercializări cu substanțe interzise?
Bună seara. Eu am 19 ani și nu am fost niciodată în club, mama îmi spune să nu merg pentru că nu se știe ce ți se poate întâmpla, se poate lua cineva de tine sau cine știe ce, să...? (mai mult)
Cum e sa te invarti in cap(breakdance) in belengherul gol? Exista videoclipuri? Dau funda :*
Vreau sa organizez un picnic si nu stiu ce lucruri sa iau. Va rog ajutati-ma
Ce locuri minunate sunt prin Bucuresti de iesit? Sunt de 3 ani aici si nu am avut timp dar acum am si ma plictisesc.
Bună! Stiti unde pot lua un curs ieftin (sub 250 lei) de echitatie in apropierea Bucureștiului? Vreau să îl fac cadou de Crăciun. Mulțumesc mult!
Salut! Vreau și eu niste locuri faine in București unde se poate manca ceva dulce, cofetărie sau creeps?
Sunt din Pitesti si mi se pare ca e cam trist orasul. Ce as putea sa fac aici ca sa cunosc oameni sa imi fac prieeteni (am 30 de ani deci ma gandeam ca varsta 20- 40 ani)? Am incercat dansuri, dar ...? (mai mult)
Care este cea mai bună agenție de pariuri online din țară, sub toate aspectele(promoții, oferte, depuneri, cote, premii, încasări)? Am văzut pe o serie de site- uri de profil că Betano ar...? (mai mult)
Salut, la aquapark din Oradea este apa calda in bazine? Se poate merge si iarna acolo in bazine?
Salut, aveți idee ce s-a întâmplat cu linia de tramvai numărul 8 (București)? S-a scos definitiv? Am văzut că circula 11 in locul lui dar face dreapta la Afi.
Salut, erau doua tipe in Vama Veche (2021) care faceau bratari si nu stiu cum sa dau de ele ca sa- mi faca inca o bratara :)) Cred ca cea mai priceputa dintre ele avea undeva la ~30 ani si cred ca niste...? (mai mult)
Ați călătorit vreodată prin România cu bicicleta, fără să înoptați la hotel/ pensiune? Daca da, câți km ați făcut, nu v-a fost teamă de anumite posibile pericole?
Ce activitati relaxante practicati?
Salut, stie cineva unde sunt aparate de dat cu pumnul in Bucuresti? :)) Ca cele de la mare? Mi-e dor de ele :))
Salut. Am mai multe intrebari. 1. A vizitat careva Albania sau Muntenegru? Ce v-a placut sau ce v-a displacut? 2. Ce oras merge vizitat in Romania iarna? Dar in afara?
Trotineta mea electrica Fundot a început să scârțâie jos când accelerez și merg și o am abia de 6 luni:) Vreun remediu? Mulțumesc
Unde se afla în Judetul Sibiu clubul de noapte BACYYARD!? (Adresa exacta!?)
Salut. Un local cu muzică live în Arad? Gen să poți socializa.
Cei care sunteti din Craiova sau cunoasteti zona, ce localuri, baruri, locuri imi puteti recomanda pentru a socializa si cunoaste persoane noi? Nu prea merge sa abordezi pe strada sau in locuri aleatorii...? (mai mult)
De ce KFC /MC nu mai au program non stop cum au avut mulți ani înainte de pandemie!?
Niște subiecte interesante pentru oamenii de pe YouTube? Nu găsesc nici o idee. Ce le place cel mai tare la oameni? Ce topic? Dau fundă pentru un răspuns detaliat și gândit bine.
Ce jocuri stiti pentru a antrena mintea in afara de sah, puzzle-uri? Voiam ceva nou.
Salut, fac 18 ani pe 2 octombrie si as vrea sa ma duc la sunwaves care va fi intre 15-20 septembrie. Credeti ca va fi un impediment ca nu am 18 ani impliniti sa intru in festival?
Dar voi cam ce faceti de nu va plictisiti?
1.Cum sta treaba cu competențele digitale? Cine le da? Adica pe cele lingvistice le dau cei de la profil bilingv, dar pe cele lingvistice? Cei de la profil mste- info? Daca dau bacul la info le mai dau? ...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu corpul imediat după moarte?
Cum faci să postezi conținut de calitate pe TikTok, există aplicații pentru așa ceva?
Salut! Am venit in vizită la niște rude în Ploiești și nu am cu cine sa ies. Este cineva de aici din Ploiești și ar vrea să ne întâlnim ca să ne plimbăm prin oraș?
Care sunt cele mai bune și mai faine localuri, restaurante, cluburi și atracții din Cluj-Napoca?
De ce exista acele festivaluri ce au legatura cu orientarea sexuala? Cele lgbt. Ce se intampla acolo?
Salut! Vreau sa imi cumpăr o pereche de ghete (sau bocanci, nu stiu diferenta) de munte cu un budget de cel mult 500 lei. Cei priceputi in domeniul drumetiilor la munte, aveți cateva modele sa imi...? (mai mult)
Am un musafir maine din America care vine cu copiii sa ne vedem cateva ore in București. Unde imi recomandati sa merg cu el?
Buna, TPU. Daca imi cumpar o bicicleta pliabila, pot intra cu ea (pliata) si pe orice autobuz sau microbuz? Sau doar pe trenuri? Ma intereseaza un raspuns sigur, nu doar datul aiurea cu parerea.
Salut. Cum sa fac sa am abonați pe Youtube? Ce videoclipuri să fac?
Salut.Dacă o persoană face doar vizionari pe Youtube dar nu se abonează nimeni înseamnă că în timp devine cunoscută?
Rețeta KFC s-a schimbat față de ce era prin 2013-2014 sau doar mie mi se pare? Atunci era atat de bun. Probabil pe atunci se folosea pui natural dar acum e pui fals si de aia. Ce parere aveti?
Care este o Shaormerie ieftina din Bacau? Dau fundita!
Cum mai sta treaba cu agatatul în cluburi în zilele noastre? Cum se agata în club mai nou? ( fără răspunsuri ca trebuiesc grămezi de bani, acceptabil arat, atitudine am, tupeu am. Doar tehnica...? (mai mult)
Salutare, am o bicicleta putin mai veche cu frane pe disc mecanice, problema e ca atunci când pun frana pe fata mi se desface discul de pe roata, mi se desfileteaza. Ce as putea sa ii fac?
Care a fost anul cu cei mai mulți oameni înecați în Marea Neagra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!