Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna. Cum sa imi fac prieteni in oras cu care sa pot juca jocuri de societate, de exemplu sau sa iesim la suc sau orice? Avand in vedere ca nu sunt la facultate si am 24 de ani.
Ce cluburi de manele știți în Constanța?
Cum poti retine mai usor desene/ schite?
Salut. Aveti ceva planuri pentru 2023? Ziceti-mi ziceti si mie cateva, ca habar n-am ce sa fac anul asta... Mersi! La multi ani pentru 2023.
Hello...stie cineva cluburi deschise in seara de 1.01. 2023? In seara asta
Salut. Am un milion din 10 lei, 5 lei, și 26 de lei din 1 leu. Cât am în total?
Voi unde petreceți revelionul? Cu ce va îmbrăcați si cum va puneți pantalonii, sub burta sau deasupra?
In noaptea de revelion sunt deschise salile de jocuri? In special million si las vegas
Salut. Am gasit prin casa niste carti de joc specifice jocului "Miade", doar ca nu mai stiu cum se joaca si nu gasesc nici pe net regulamentul. Va las aici un link cu jocul, poate ma puteti lamuri in...? (mai mult)
Aveti ceva idei pentru petrecerea sarbatorilor in mod placut? Cred ca sunt deprimata :( Lma de Craciun si sanatate la copilasi dupa caz. Si grija la calorii slabutilor.
Pentru cei din Iasi, stiti cat costa sa te dai in roata de pe Stefan? Eventual doua persoane daca are relevanta
Cam pe la ce ora se merge cu colindu', eu voiam sa plec pe la 13 cam asa dar mi se pare cam devreme
De ce viata este conceputa dintre sclavi si bogati? Sclavii muncesc pana la epuizare pentru a intretine oamenii bogati, in timp ce oamenii bogati se folosesc de sclavi si cand sclavul nu mai este bun ...? (mai mult)
Salut, din pacate sunt cam inapt la orice fel de munca fizica nu ma descurc, nu inteleg, nu ma pricep, probabil asa am fost eu creat/conceput. Insa cred ca ma pricep destul de bine la pc, dar nu ma...? (mai mult)
O întrebare pentru iubitorii de gătit. M- am gândit pe 24 decembrie să fac un chec pentru masa de Crăciun, doar că nu un chec simplu. Anul trecut am făcut un chec in 3 culori, anul acesta aș...? (mai mult)
Buna! Am vrut sa cumpar bilet de tren la cfr, dar mi-a spus ca nu mai sunt locuri. Ca elev, daca ma urc in tren fara bilet ma lasa? Practic am gratuit, pot sta si in picioare. Cum sa procedez?
Buna seara, incerc sa aflu de ce majoritatea persoanelor nu poata sosete atunci cand se duc la culcare. Ba chiar multi nu poarta de cand intra in casa.
Intre craciun si revelion trenurile circula normal?
Hello. Are cineva idee daca exista cluburi deschise de revelion in București? Și dacă da, trebuie sa fac rezervare?
În dansul sportiv sunt clasele Hobby, E, D, C, B A și S? Corect? Atunci cei care concurează la Open Basic respectiv Open ( în România, nu strainatate) întrebarea mea este : Ce clasă de dans...? (mai mult)
Aseara am fost la o terasa din cartier unde se mai strange lumea sa vada meciul, m- am dus sa mai scap de stres si monotonie, am luat o sticla de vin si m- am pus la o masa, ma uitam erau gasti oameni,...? (mai mult)
Cum sunt preturile la targurile de Craciun la voi in oras? Am auzit ca la Cluj e 60 lei carnatu... cred ca cine il ia, isi pune poza pe Insta cu el. Aici pe unde sunt eu: vin fiert 5- 7 lei, kurtos...? (mai mult)
Este ok să aloci o partiție de pe un ssd m.2 de 500 gb doar pentru ca Windows să funcționeze bine? Am doar un ssd m.2 de 500 GB pe acest computer
Salut. As vrea o parere de la cineva care a vizitat Ciprul. Cum este la all inclusive, plajele, preturile etc
Buna TPU! Imi puteti recomanda ceva destinatii de vacanta in afara? As vrea sa stiu si un pret estimativ total incluzand cazare, etc, pentru 2 persoane si undeva la 5-6 zile. Multumesc!
Cum îi spui BFF ului că nu mai vrei să fii BFF cu ea/el
Salut, eu am fumat Marlboro gold sunt bune dar mi se par slabe am încercat Winston albastru scurt tot slabe dar acceptabile ce țigări de 0.7 sau 0.8 îmi recomandați aștept părerile voastre
Fetelor, voi ce vorbiți cu prietenele?
Buna ziua. Îmi puteți recomanda, vă rog, niște cărți bune de citit? Ceva ce ați citit voi și chiar v-a atras. De preferat romane sau cărți de psihologie.
Locuri unde poți să întâlnești mereu oameni noi? Dau funda:-)
Cine e din Cluj si are chef sa mearga azi la program in centru?
Bună la toți, in cluburi se fac comercializări cu substanțe interzise?
Bună seara. Eu am 19 ani și nu am fost niciodată în club, mama îmi spune să nu merg pentru că nu se știe ce ți se poate întâmpla, se poate lua cineva de tine sau cine știe ce, să...? (mai mult)
Cum e sa te invarti in cap(breakdance) in belengherul gol? Exista videoclipuri? Dau funda :*
Vreau sa organizez un picnic si nu stiu ce lucruri sa iau. Va rog ajutati-ma
Ce locuri minunate sunt prin Bucuresti de iesit? Sunt de 3 ani aici si nu am avut timp dar acum am si ma plictisesc.
Bună! Stiti unde pot lua un curs ieftin (sub 250 lei) de echitatie in apropierea Bucureștiului? Vreau să îl fac cadou de Crăciun. Mulțumesc mult!
Salut! Vreau și eu niste locuri faine in București unde se poate manca ceva dulce, cofetărie sau creeps?
Sunt din Pitesti si mi se pare ca e cam trist orasul. Ce as putea sa fac aici ca sa cunosc oameni sa imi fac prieeteni (am 30 de ani deci ma gandeam ca varsta 20- 40 ani)? Am incercat dansuri, dar ...? (mai mult)
Care este cea mai bună agenție de pariuri online din țară, sub toate aspectele(promoții, oferte, depuneri, cote, premii, încasări)? Am văzut pe o serie de site- uri de profil că Betano ar...? (mai mult)
Salut, la aquapark din Oradea este apa calda in bazine? Se poate merge si iarna acolo in bazine?
Salut, aveți idee ce s-a întâmplat cu linia de tramvai numărul 8 (București)? S-a scos definitiv? Am văzut că circula 11 in locul lui dar face dreapta la Afi.
Salut, erau doua tipe in Vama Veche (2021) care faceau bratari si nu stiu cum sa dau de ele ca sa- mi faca inca o bratara :)) Cred ca cea mai priceputa dintre ele avea undeva la ~30 ani si cred ca niste...? (mai mult)
Ați călătorit vreodată prin România cu bicicleta, fără să înoptați la hotel/ pensiune? Daca da, câți km ați făcut, nu v-a fost teamă de anumite posibile pericole?
Ce activitati relaxante practicati?
Salut, stie cineva unde sunt aparate de dat cu pumnul in Bucuresti? :)) Ca cele de la mare? Mi-e dor de ele :))
Salut. Am mai multe intrebari. 1. A vizitat careva Albania sau Muntenegru? Ce v-a placut sau ce v-a displacut? 2. Ce oras merge vizitat in Romania iarna? Dar in afara?
Trotineta mea electrica Fundot a început să scârțâie jos când accelerez și merg și o am abia de 6 luni:) Vreun remediu? Mulțumesc
Unde se afla în Judetul Sibiu clubul de noapte BACYYARD!? (Adresa exacta!?)
Salut. Un local cu muzică live în Arad? Gen să poți socializa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Osana254 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!