Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Mi-am facut un canal de Youtube, mi-am facut o poza de profil si toate cele, am un nume un intr-o bun doar ca am o singura problema nu stiu despre ce sa fac videoclipuri imi puteti sugera ceva?
îmi spune-ți niște probleme de logică, dar sa fie multe.
As vrea sa imi imi cumpar un arc si as vrea sa stiu daca e nevoie de permis sau vreo permisiune de la politie. Funda
Ce rețele de socializare are Robert Pattinson? (cu tot cu nume) funda!
Stiti ca in PhotoShop, in stanga sunt mai multe unelte...am apasat pe una, cum pot sa scap de ea? Sa fie totul normal, sa nu fie nicio unealta selectata...dau funda primului raspuns corect.
Bună TPU a-și dori niște povești de groază care poate le-ați trăit sau auzit. Nu vreau linkuri.
Cum se merge mai exact cu metroul? Gen cand trebuie sa schimbi un metrou, de unde stiu unde trebuie sa ma duc?
As dori niște povești de groază adevărate sau neadevărate, nu mă interesază, pot fi și linkuri.
Dacă ar trebui să participi la un reality show, care ar fi acela?
Intrebare pentru sexul masculin> Daca ai fii pentru o zi femeie, ce ai face in timpul acesta?
Stie cineva numele vedetei care apare in imagini la minutele 0:07 (tipa din stanga) si 0:49? http://livenews.romaniatv.net/revelion- la- romania- tv- iata- cine- sunt- invitatii- speciali-...? (mai mult)
Salut TPU Cunoașteti un club activ/teren de AIRSOFT in apropiere sau chiar in Suceava?
Stie cineva o aplicatie buna pentru a crea un logo pe care sa il pun pe fotografii? Pe telefon de preferat
Am trei mere.Iau unul, cate mere am?
Heei Vreau sa ma reapuc de facut video-uri pentru YouTube, dar nu am un dslr. Tinand cont ca inainte aveam cam 5000 de abonati, ar merita sa ma reapuc?
Va rog spuneti-mi modul ca sa am un caine in gta san andreas dau premiul mare
Bună TPU a-și dori foarte mult niște povesti de groază.
peste 3 zile este ziua mea si mi- o fac la pizzerie cu niste colege si s- ar putea sa vina si crush- ul. Cu ce as putea sa ma imbrac, cum sa- mi fac parul, ce activitati sa facem? Multumesc...? (mai mult)
Stie cineva cum pot face o cerere sa devin uploader pe Fileli*t? Doresc pasii explicati in detaliu !
si an nou fericit tuturor. As vrea sa ma apuc de Youtube si nu stiu cu ce nume. As vrea sa imi dati voi ceva idei de nume. Daca se poate sa contina Max sau Nicu (Nik) sau daca aveti voi alte ...? (mai mult)
Ştie cineva cum pot transfea muzica de pe Iphone pe PC? Am încercat prin iTunes, dar cu ăla pot doar pe pc pe iphone, nu si de pe iphone pe pc...
Hei. playlist muzica de petrecere download please. Repede! Funda
Cati hamburgeri pot sa imi iau de la McDonald's cu 100 de lei?
Salut, întreb în special pe cei care au la maşină, magazie de cd- uri/dvd- uri, care întră 6 dvd/cd- uri odată. Câte melodii intră pe un cd sau dvd pentru melodie? Nu intră câtă memorie...? (mai mult)
Va uitati la The Walking Dead? :D Daca da, la ce sezon sunteti?
Recent mi- am scapat castile de la PC pe jos. Le- am luat, am testat microfonul si sunetul, si totul merge perfect. Intrebarea mea este: Este posibil sa se strice dintr- o data, dupa fapta...? (mai mult)
Va doresc tuturor un An Nou Fericit!
Heeey TPU! Astazi voi pleca la o prietena cu ocazia noului an. voi sta de pe 31 pe 1 insa nu stiu ce sa imi iau ( in afara de pijamale ) sun eu, doua fete de vreo 16 ani si una de 10... vom petrece impreuna...? (mai mult)
Cine îmi dă și mie o piesa de urs frumoasă.
am un clan (Un loc in care stau cu prieteni) si nu stiu ce nume sa ii pun! Model: NumeClub
Cum pot crea un album secret pe iphone, dar nu sa dau pe "ascunde" caci imi apare la albume acel album, imi trebuie unul chiar ascuns gen sa bag un cod sau asa ceva ca sa- l pot deschide. Dau...? (mai mult)
Cum e corect sa ma dau pe hoverboardul meu (FreeWheel F1) culuminile albastre in fata sau in fata?
Din greseala am varsat doua picaturi de ulei pe un buhai cu manivela si nu mai face nici un zgomot cand invart de manivela ce sa fac?
am un clan si nu stiu ce nume sa ii pun! Model: NumeClub
Am un motan iar cand il bag in casa tata incepe sa înjure pentru ca il bag ce pot sa îi fac sa ma lasa înpace?
Imi poate spune cineva sau mai bine arata ce scrie pe toate cartonasele celea din Monopoliya? Nu conteaza in ce limba e scris. As vrea pe toate cele 28, 16 Comunity Chest etc. Daca aveti...? (mai mult)
Îmi puteți da si mie versurile de la Căprița de Revelion? Suntem 3, deci să fie doar ciobanul si comparatorul si bineînțeles Căprița. Am găsit doar versuri in care caprita împunge...? (mai mult)
Buna! Voi ce porecle aveți?
Ce alegeti si de ce? Longboard hoverboard sau trotineta?
Acum cateva zile am aflat de visele lucide, gen in care esti constient si poti sa le influentezi sau se le controlezi la propiu (ca si cum ti- ai imagina un scenariu al visului) si vreau sa stiu...? (mai mult)
am niste artificii cu 100 de focuri pe numele "PXB3610- TAURUS-piromax-fajerwerki- CE (2016)" si nu stiu care e fata adica de unde zboara artificiile. pls help sa nu fac ceva :))))
stie cineva unde pot gasi preset-uri pentru ligtroom ori photosop?
Nu ma pot decide intre o camera DSLR si una compacta..sunt nou in domeniul asta. http://www.emag.ro/aparat- foto- digital- sony- cyber- shot- dsc- hx300v- 20mp- black- dschx300v/pd/EKGPNBBBM/ ...? (mai mult)
Ce sa fac acasa de revelion? (Nu o sa fiu singura, va mai veni si cea mai buna prietena a mea)
Help TPU! Stie cineva un episod/o scena cu "Nichita" din Mondeni in care zice "Viata mea,sufletul meu, inima mea..."?
Ce mijloc de transport ( gen trotineta. skate ) imi recomandati? De ce? Inafara de bicicleta si nu conteaza pretul. Funda
De revelion sa raman singur in Bucuresti, familia e plecata din tara o parte din prieteni la fel iar o alta parte se duc la munte insa se duc intr- un loc scump si eu nu pot sa ma duc cu ei, deci tinand...? (mai mult)
Stie cineva preturile de anul asta la patinoarele din Gura Humorului si Piatra Neamt?
Salut, am nevoie de ajutor, trebuie sa invat sa dansez pe manele.
Descult sau incaltat? Voi ce alegeti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!