Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi puteti spune site- uri de statistici si de predictii pentru fotbal si hochei atat din Romania cat si din strainatate in limba engleza deoarece eu pariez doar pe total goluri ca nu conteaza cine marcheaza...? (mai mult)
Ceva metode de relaxare? Ceva pentru stresuri / rutina zilnica...ce variante efective cunoasteti? Mersi))) P.S: Baiet, 22 ani )))
Heii, ok, ştiu că e o întrebare cam banală, dar a mâncat cineva micul dejun la KFC? Costă 5 lei cu sandviş şi cafea, sau doar sandvişul e 5 lei, iar cafeaua 2 lei? Nu prea înţeleg, iar...? (mai mult)
Îmi doresc foarte tare să înțeleg istoria. Adică, la urma urmei, istoria este literatură, nu? O carte este creata doar din istorie, indiferent ca este viitor sau prezent(mai rar). Nu...? (mai mult)
Imi poate da cineva un fly hack cu anti ban pentru transformice, dar care sa mearga!
Cum se face o recenzie pentru carte? Ce pot sa scriu despre coperta cartii, despre descrierea cartii, despre titlul cartii, despre continutul cartii?
As vrea si eu retete cu specific japonez pe care pot sa-l fac acasa, iar ingrendietele sa se poata gasi la super market-uri (Dati si nume unde as putea gasi anumite chestii)
Un coleg m-a sunat și mi-a zis când o să vină la școală o să mă bată. Ce pot face? FUNDA
As vrea un nume de Youtube smecher, as vrea sa se lege de provocari.Ma ajutati, va rog?
Hey! Unde gasesc si eu locul asta in Bucuresti : https://www.google.ro/search?q=salajan+ graffiti+ sisu+ tudor&bih=560&biw=360&prmd=ivn&tbm=isch&tbo=u&source=univ&fir=tolyKIDlifLMtM%253A%252CbSHH5Vx2eO6PXM%252C_%253BIeBOX3pEvw2r9M%253A%252Chc3zRzdHGZpZVM%252C_%253B3SELKwvvIK38SM%253A%252CEJWgSUvkCO
Care este cea mai ieftina parie de schi/snowboard (ma duc pentru snowboard) din Romania? Inafara de Toplita, nu ma simt multumit de ea.
Cine a jucat jocul Catan - Jocul de baza si stie sa mi-l explice si mie? Va rog, dau funda :)
Salut. As vrea sa stiu la ce foloseste acei mb cache si daca sunt necesari pentru jocuri. Multumesc anticipat.
Cineva care a băut Bombay Sapphire? Se poate combina cu limonadă?
La snapchat atunci cand adaugi o persoana trebuie sa te adauge si ea inapoi ca sa iti apara emoji- ul cu bebelusul, sa va imprieteniti si sa- i vezi povestea? Dau vot si funda raspunsului...? (mai mult)
Mai dati-mi niste idei pentru lista aia "100 de lucruri de facut"
As avea nevoie de niste bilete la Paris pentru 14 iulie. Caut un hotel care sa aiba si bilete pentru disneyland.Cine ma poate ajuta?
Pot sa merg la colindat pe 25 decembrie si daca da ce colind trebuie sa cant?
Vreau sa ma uit la un serial si ma gandeam la The walking dead. Am auzit ca e horror si de asta nu sunt inca decisa. Puteti sa imi spuneti daca este ca un film de groaza sau se spune asta doar pentru...? (mai mult)
Ieri am mers la tara si pe la 00:00- 01:00 am mers cu unchiul meu sa vedem cum se colinda si ne- am distrat. Toata lumea dadea cu petarde si dadea si unchiul meu, scotea 2 din buzunare, le dadea foc si...? (mai mult)
Cati bani ati facut anul trecut la colindat si cati ati vrea anul acesta?
Salut. Am nevoie de un sfat legat de Xbox live. Pe ce tară ar trebui sa fac contul pentru Xbox one? Din ce am înțeles Xbox live în România e destul de slab, iar în alte tari am înțeles că ...? (mai mult)
TPU! Ce restaurant bun imi recomandati in Bucuresti (dar nu neaparat sofisticat)?
Salut. Am nevoie de un sfat legat de Xbox live. Pe ce tară ar trebui sa fac contul pentru Xbox one? Din ce am înțeles Xbox live în România e destul de slab, iar în alte tari am înțeles...? (mai mult)
Salut cum vac rost de un karambit adevarat ieftin pe la 20 de lei in sus pentru ca eu sunt colectionar de karambituri
Vreau neaparat reteta de la kfc pentru chilli chesse nuggets, deci chiar nu am chef de tampiti care sa vina sa imi spuna de chimicale sau altii care sa imi spuna ca reteta e secreta, chestia e ca am ...? (mai mult)
Cine stie seriale coreene asemanatoare cu boys over flowers si you re beautiful?
Idei de facut pentru Revelion? Eu cu un grup de prieteni nu stim unde sa il facem pentru ca nu poate nimeni inclusiv eu sa il facem la noi acasa. Multumesc
m-am contrazis cu cineva mai devreme, exista Home Alone 6, cate parti sunt in total? Multumesc!
Mtb sau hoverboard? Mentionez ca as vrea ceva pentru plimbari pe distante mici sau prin parc. Funda
Funda! Cât ai costa un bilet dus-întors pănâ în Anglia? Dar pănâ în Italia? Care este ţară mai frumoasă dintre cele două? Mulţumesc :)
Am o viață supeeeeeeer plictisitoare. Locuiesc intr- o comună destul de micuța, n- am foarte mulți prieteni, străzile sunt pline de maidanezi, babe, moși, bețivi, cocalari, si eu nu pot ...? (mai mult)
(Vreau raspunsul cat mai urgent) cum sa arunc o petarda in aer si sa puste.Am incercat s-o tin pana nu mai iese foc si am aruncat-o dar nu a puscat in aer ci cand a atins pamantul :( Pls Help
Plang. Sa va povestesc totul. Acum doi ani scroafa a fatat 9 purcei, iar unul dintre ei era diferit fata de ceilalti ma jucam cu el il lasam liber ii dadeam mancare, bunica mea a zis azi vara...? (mai mult)
Descult sau incaltat?
Are cineva acel model de Cursor care arată exact ca o mână reală?
Cand se colinda cu Mos Craciunul?
Va uitati la Kanal D? La ce program va uitati cel mai des la TV?
As vrea tare de tot sa stiu exact cand se merge la colindat in Bucuresti si ce sarbatori diferite sunt si ce cantece trebuie sa cant!
Cam la ce ora pot sa merg la colindat
Voi stati singuri in banca in timp ce toti altii converseaza si stau cate 2 in evenimentele de 5 octombrie sau inainte de Craciun?
Salut, as dori sa imi fac nu canal de YouTube, dar nu stiu ce nume sa pun pe acest canal, ma puteti ajuta la niste nume? Nu vreau nume de genul : Razzor, Razor, Smecherul3000, vreau niste nume calumea,...? (mai mult)
Hei. Voi credeti ca exista prieteni adevarati?
Am o problemă. De ce când ţin apăsat pe orice tastă mouse-ul nu se mai mişcă? Funda
Nu am niciun talent. Am incercat orice, dar nu sunt buna la nimic. Am încercat cu desenul de când eram micuță, dar se pare ca nu merge. După am continuat cu sportul, dar obosesc repede. Am incercat...? (mai mult)
Unde găsesc fire de tricotat și andrele?
Am comandat o carte de pe okian, si ar fi trebuit sa vina intre 2- 4 saptamani, dar au trecut 5 saptamani si inca n- am primit vreun mesaj sau ceva.Comanda nu o sa mi- o aduca acasa, o sa o ridic din...? (mai mult)
Salut. 1) Cum pot afla cati rami imi foloseste procesorul? Am un procesor g840 si 6 gb de ram ddr3. Am observat ca ar folosi undeva la 2gb. 2)Ce upgrade as putea face la acest procesor? Merci...? (mai mult)
Buna! Am un host de sa-mp de la xtremehost.ro, si nu reusesc sa ma conectez la FTP din FileZilla. Un tutotial va rog...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?