Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Unde mai exista piste de karting in Bucuresti? (am vazut informatiile vechi de 2-3 ani de pe net)
Credeti in viata dupa moarte? Dupa ce murim, o sa dormim tot timpul? Nu o sa fim alte fiinte sau din nou oameni o alta viata dar nu o sa ne mai aducem aminte de viata aceasta.? Help
Ce bicicleta imi recomandati? Eu as zice dirt, voi ce imi recomandati? As vrea o bicicleta buna pentru scheme dar si pentru plimbari lungi. Funda
Cum vi se pare filmul Train to Busan (2016)? Eu ma uit acum pentru a doua oara ca imi place filmul de genul acesta.Ce filme de gen-ul mai sunt?
Mtb sau hoverboard? De ce?
Voi ce va doriti de Craciun?
Va rog dati- mi provocari cu zapada. Inafara de a se arunca in zapada in pielea goala. :))). Dar sa nu fie nici grea. Sa fiu putin amuzanta. Face un coleg video cu provocati de iarna si vreau sa ii dau...? (mai mult)
Salutare tuturor. Unde sau cum să-mi fac prieteni noi? Locuiesc în județul Constanța și m-am saturat de Facebook și Tinder. Mulțumesc
Hei, TPU! Anul asta vreau sa merg la colindat so nu mai am inspiratie in legatura cu colindele. Vreau sa va intreb daca stiti una originala, una faina, una pe care nu o auzi chiar in fiecare an.
Hello! :3 Este cineva ce a fost in tabara "angloville"? Cam cat a costat (pentru ca nu spune pe site) si... a meritat? Multumesc!
Daca am televiziune DOLCE pot avea si posturi Digi? m-ar interesa Digi1 si Digi2! Funda
Salut, TPU! Va rog mult, imi puteti recomanda jocuri cu anime- uri tip story, sau seriale anime comedie- romatica? Poate sa fie si SF... numai sa fie cu anime, pentru ca nu mai gasesc niciunul... Raspunsul...? (mai mult)
Salut, imi spuneti si mie cand se va vede calea lactee in 2017? Ma intereseaza data, timpul si anotimpul
Cum pot viziona un meci pe telefon? am descarcat 100 de aplicatii si nu merge niciuna.
Buna am nevoie de niste jocuri care sa le jucam cu toata clasa, vreau sa mi le spuneti voi si sa le explicti, site- uri nu vreau decat daca sunt peste 10 fiindca alea cu 10 jocuri le- am vazut si nu ...? (mai mult)
Se poate in vreun fel sa schimb sunetul de blocare de pe iphone? De cand l-am actualizat se aude altfel. Dau vot si funda raspunsului ajutator.
Slaut TPU? Ce alegeti longboard sau hoverboard? De ce? Avantaje si dezavantaje?
Hei TPU, e cineva din Zau de câmpie pe site care merge azi pe la Cluj?
Mi- am luat de pe eMAG un hand warmer(o inimioara care are o placuta de metal pe care daca o indoi se cristalizeaza lichidul din interior si se incalzeste inimioara). Vreau sa stiu cum pot sa...? (mai mult)
Maine ajung la Bucuresti si vreau sa stiu de la Gara de Nord pana la Aparatorii Patriei ce tramvai pot lua? sau un mijloc de transport care sa ajunga mai repede
As vrea sa stiu si eu 3 deosebiri dintre parinti si profesori.M-a intrebat o prietena si i-am dat doar un exemplu.Asa ca mai doresc cateva.Va rooog!
Cât trebuie ținută la cuptor o plăcintă din aceea Bella? Cât ești timpul de coacere?
Salut vreau sa cumpar toata Romania si as vrea sa stiu cati bani costa?
Am nevoie de ajutor. Am cuparat corzi de chitara acustica noi. Problema e ca nu reusesc sa acordez nici macar coarda 6 (E). Daca o acordez, coarda urca putin, dar la scurt timp, coboara foarte...? (mai mult)
Bună, Vine ziua prietenei mele în curând şi nu am tocmai un buget atât de mare M- am gândit să- i iau un Ursuleţ de pluş Uriaş, Chocolată Milka şi nu mai ştiu :)) Sau asta - https://www.facebook.com/FloraLisaBoutique/photos/a.570595866357124.1073741829.569481563135221/1168625263220845/?type
Vreau sa va adresez o intrebare legata de Mos Craciun. Scrisoarea lui Mos Craciun pusa de mine in posta este luata de postas care este luata de alt postas si tot asa pana la ultimul postas pana...? (mai mult)
Nu stiu daca ati vazut ultimele episoade din "Poftiți pe la noi" dar în afara de vedete e mereu cu ele o femeie roscata, cu parul scurt si grasuta :)) Daca imi spune si mie cineva de ce ...? (mai mult)
Salut,TPU azi a fost ședință cu parintii si mama a aflat ca am multe absente, note proaste... Etc... Azi am vb cu ea la telefon si era fffff supărata CV sfaturi?:))
A inceput sa imi placa chimia si acum ma stradui sa rezolv cit mai multe proble, exercitii... Am dat nu demult de o problema si am incercat sa o rezolv dar numi ese poate ma ajutati voi....? (mai mult)
am o intrebare care necesita raspuns relativ rapid. Vreau sa cumpar o sabie de cosplay dintr- un anime (Akame ga Kill!) si vreau sugestii de site- uri verificate de la care sa imi pot primi ...? (mai mult)
Salut "Tupeistilor" cand eram mic aveam un mic joculet chiar puteam sa il pun ca breloc, trebuia sa aleg un animalut si sa il hranesc, nu mai stiu cum ii spune la acel joc. Imi puteti spune voi?
Cum sa il conving pe tatal meu sa ma lase sa ma duc la cursuri ca sa invat sa cant la chitara? :( Mama este de acord insa el spune ca este o pierdere de timp si nu are chef sa il zdrangan la ...? (mai mult)
Cat costa un bilet la Star Wars Rogue One?
Cum vi se pare filmul The Kid (1921) cu Charlie Chaplin?
Un site verificat de petarde and artificii?
La paysafecard daca ai cont si nu detii bani in contul respectiv sunt sanse sa se emita vreo factura pe care trebuie sa o platesti?
Ce longboard imi recomandati ce? Ce model si ce site uri imi recomandati?
Stiti cumva de unde pot lua lucruri, , Squishy"? Nu stiu daca stiti ce sunt acelea. Puteti cauta pe net squishy si sa dati la imagini.Sunt un fel de bile anti- stres din burete... Daca ati stii daca se...? (mai mult)
Am si eu o mica curiozitate: daca decin un cont pe My PaySafeCard cu bani pe el, va trebui sa platesc vreo anumita taxa?
The Pretty Reckless sau New Years Day? (Eu aleg The Pretty Reckless :) )
Am o intrebare pentru cei care se uita la Naruto. Am vazut toate episoadele din Naruto si Naruto Shippuden.M- am gandit sa citesc si Manga, de aceea va cer cate un sfat.Se marita s- o citesc...? (mai mult)
Mi-am activat 1GB net gratuit din aplicatia MyVodafone, pot sa-mi mai activez aceast bonusu sau nu? de cate ori se poate de-l activat? multumesc))))
Stiti un loc in Bucuresti unde as putea cumpara petarde/artificii?
In ce fel de magazine as putea sa gasesc spray de graffiti? Cam cat costa unu ieftin?
Ce alegeti mtb sau bmx? De ce?
Baieti vreau si eu niste jocuri gratis multyplayer care seamana cu jocu- l metin2, inclusiv grafica asemanatoare! nu vreau jocuri cu grafica LoL sau ceva de genu (jocul sa nu fie cu lag si sa...? (mai mult)
Sa ma lămurească si pe mine cineva cu statusurile recente de pe Facebook. Gen "Cred ca plac pe cineva, ce ar trebui sa fac", "Ies la intalnire doar cu băieți drăguți", " Cred ca ne- am despărțit"...? (mai mult)
imi poate spune cine-va un viflaim in 5/6 persoane?
cine stie cum se numeste melodia, este in gen militar si a mai fost la Iubiri secrete!?! Poate va inspira : https://www.youtube.com/watch?v=4ZWkOwRMENY
Cum să găsesc o carte de dresaj pdf bună? Am luat chiar şi de la magazin dar din păcate nu găsesc una bună.Mă puteți ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!