Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 1 Martie 2025 sunt:
Cum vi se pare filmul The Kid (1921) cu Charlie Chaplin?
Un site verificat de petarde and artificii?
La paysafecard daca ai cont si nu detii bani in contul respectiv sunt sanse sa se emita vreo factura pe care trebuie sa o platesti?
Ce longboard imi recomandati ce? Ce model si ce site uri imi recomandati?
Stiti cumva de unde pot lua lucruri, , Squishy"? Nu stiu daca stiti ce sunt acelea. Puteti cauta pe net squishy si sa dati la imagini.Sunt un fel de bile anti- stres din burete... Daca ati stii daca se...? (mai mult)
Am si eu o mica curiozitate: daca decin un cont pe My PaySafeCard cu bani pe el, va trebui sa platesc vreo anumita taxa?
The Pretty Reckless sau New Years Day? (Eu aleg The Pretty Reckless :) )
Am o intrebare pentru cei care se uita la Naruto. Am vazut toate episoadele din Naruto si Naruto Shippuden.M- am gandit sa citesc si Manga, de aceea va cer cate un sfat.Se marita s- o citesc...? (mai mult)
Mi-am activat 1GB net gratuit din aplicatia MyVodafone, pot sa-mi mai activez aceast bonusu sau nu? de cate ori se poate de-l activat? multumesc))))
Stiti un loc in Bucuresti unde as putea cumpara petarde/artificii?
In ce fel de magazine as putea sa gasesc spray de graffiti? Cam cat costa unu ieftin?
Ce alegeti mtb sau bmx? De ce?
Baieti vreau si eu niste jocuri gratis multyplayer care seamana cu jocu- l metin2, inclusiv grafica asemanatoare! nu vreau jocuri cu grafica LoL sau ceva de genu (jocul sa nu fie cu lag si sa...? (mai mult)
Sa ma lămurească si pe mine cineva cu statusurile recente de pe Facebook. Gen "Cred ca plac pe cineva, ce ar trebui sa fac", "Ies la intalnire doar cu băieți drăguți", " Cred ca ne- am despărțit"...? (mai mult)
imi poate spune cine-va un viflaim in 5/6 persoane?
cine stie cum se numeste melodia, este in gen militar si a mai fost la Iubiri secrete!?! Poate va inspira : https://www.youtube.com/watch?v=4ZWkOwRMENY
Cum să găsesc o carte de dresaj pdf bună? Am luat chiar şi de la magazin dar din păcate nu găsesc una bună.Mă puteți ajuta?
Caut si eu un Server de SA:MP (San Andreeas Multyplayer) cu hydra pe care o poate lua ori cine cand vrea si sa poti face kill- uri cu ea si server- ul sa aiba ceva playeri macar unu cu care...? (mai mult)
As dori niste idei pentru o seara de tineret.
Unde se tine OSER in Cluj?
Stiti momentul ala cand vii de afara si atunci cand intrii in casa sau undeva unde este mai cald ti se aburesc ochelarii? Ei bine prietenei mele nu i se intampla asa. Am intrebat- o de ...? (mai mult)
Cum sa am mai mult de 10 maini date la scoala cu alti copii fara sa ma imprietensc pe Facebook. Ca am creat un mini- concurs intre mine si un alt coleg de banca. Cum sa ma imprietensc cu un baiat frumos...? (mai mult)
Cei care au fost la concerte la arenele romane, cum este? Se respecta locurile? Eu vreau sa imi iau la categoria A, dar vad ca e in aer liber si sa nu ma trezesc ca am cumparat bilet in A si am loc decat...? (mai mult)
Un streaming sau site pentru Animal Planet online? (cu sub in romana) Funda.
Ce alegeti hoverboard sau longboard? Si de ce?
Cine are wattpad? Dati-mi idei despre ce sa mai scriu! Lasati-va numele su am sa va caut, iar daca imi plac profilurile vostre va dau follow.
Salut, am o problema cu sa:mp-ul nu me se deschide cand dau sa intru pe server si nu-mi arata nimic pur si simplu nu mi se deschide nimic... astept raspunsuri dau FUNDA raspunsului care ma va ajuta.
Salut am 2 intrebari: 1:Ce jocuri de construit roboti si de lupta ofline sau online ceva gen robocragt stiti? 2:Cum indepartez cosurile de pe fata? Stiu nu au treaba intre ele dar mi- e lene sa mai ...? (mai mult)
Ce alegeti bicicleta hoverboard sau longboard? De ce?
Vineri mama mea nu e acasa TOATA ZIUA Cum sa profit cat mai bine de asta? Sa joc cs cu pretenii in timp ce injur ca un drac? sa dau o petrecere? sa plec de acasa si sa ma intorc inainte...? (mai mult)
Ce-ar fi daca pamantul s-ar opri si o parte a pamantului sa fie numa zi si in alta numa noapte
Am chef de o salata de la salad box....stiti voi restaurantul ala cu salate din mall- uri. Voiam de data asta sa iau ceva diferit asa ca va intreb pe voi: cand mergeti acolo va personalizati salata...? (mai mult)
Salut TPU? Ce mijloc de transport imi recomandati? Ma refer la mijloace ca hoverboard trotineta electrica longboard etc. Si de ce? Fundaa.
Ce face butonu 1 recpectiv 2? Va rog raspundeti doar daca stiti. http://imgur.com/a/7y1Dw
Imi puteti spune cum sa invat mai repede verbele la romana?
Daca folosesc asta http://i.ebayimg.com/images/g/8TsAAOSwVFlUGSEG/s-l500.jpg Ma va opri politia pe strada?
stiti vreo metoda cu care as putea sa deschid un lacat fara cheia lui originala? M- am uitat la cateva tutorial pe Youtube in care foloseau agrafe dar nu sunt sigur daca functioneaza. Voi ce...? (mai mult)
Hei TPU, as vra sa ac ceva in timpul liber si am vazut aplicatii care te platesc pentru instalarea aplicatiilor.a scos cineva bani pe urma acestor aplicatii? Daca stiti, care sunt cele mai bune? Sau stiti...? (mai mult)
la facultatea de drept, ce importanta au testele? (sunt la facultatea de drept din Sibiu, anul I, maine dau un test la istoria dreptului romanesc si nu sunt deloc sigur pe mine...)
Salut, sunt clasa a XI a si pana acum am invatat doar logic, invat pagini intregi cuvant cu cuvant si peste ceva timp le uit. Intrebarea mea este cum sa invat logic?
Salut. Vreau sa cumpăr acest laptop ASUS F550VX- DM102D Dar am văzut că placa ar fi de 4gb DDR5. Întrebarea e dacă chiar există gtx950 4GB pe DDR5. Aceasta placa am cautat- o si e 2GB...? (mai mult)
5 Idei de cadouri pentru 5 tipuri de prieteni la Targul de Craciun de la Fundatia Calea Victoriei
Salut. Vreau sa cumpăr acest laptop http://altex.ro/laptop- asus- f550vx- dm102d- intelr- coretm- i7- 6700hq- pana- la- 3- 5ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- 1tb- nvidia- geforce- gtx- 950m- 4gb- free- dos. ...? (mai mult)
Pe tortul diplomat se poate orna si cu crema de ciocolata?
Exista jocuri in care sa distrugi(Masini,cladiri,orase, etc.)? Sa-mi ziceti si filme tot cu acest subiect?
ce mai faceti? Am si eu nevoie de un program sau chiar cineva sa modiflc o imagine in asa fel incat sa se uite caracterele la mine ma piteti ajuta voi? As fi foarte recunoscator ma puteti contacta...? (mai mult)
M-am gandit sa ma apuc de Kendama si cand vine vorba de ea, aud de GRIP. Dar tot nu imi dau seama ce inseamna. Dau FUNDA daca imi spuneti ce inseamna!
Este cumva posibil sa pot sa comand pizza sau ceva de mancare pe gratis?
Ştie cineva cum se numesc aceşti papuci, sau măcar de unde îi pot cumpăra? Un Site, ceve :) https://postimg.org/image/4p5q0qp5f/ - Funda
Hei TPU. Cum pot face mai multi followers pe tumblr? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!