Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Caut si eu un Server de SA:MP (San Andreeas Multyplayer) cu hydra pe care o poate lua ori cine cand vrea si sa poti face kill- uri cu ea si server- ul sa aiba ceva playeri macar unu cu care...? (mai mult)
As dori niste idei pentru o seara de tineret.
Unde se tine OSER in Cluj?
Stiti momentul ala cand vii de afara si atunci cand intrii in casa sau undeva unde este mai cald ti se aburesc ochelarii? Ei bine prietenei mele nu i se intampla asa. Am intrebat- o de ...? (mai mult)
Cum sa am mai mult de 10 maini date la scoala cu alti copii fara sa ma imprietensc pe Facebook. Ca am creat un mini- concurs intre mine si un alt coleg de banca. Cum sa ma imprietensc cu un baiat frumos...? (mai mult)
Cei care au fost la concerte la arenele romane, cum este? Se respecta locurile? Eu vreau sa imi iau la categoria A, dar vad ca e in aer liber si sa nu ma trezesc ca am cumparat bilet in A si am loc decat...? (mai mult)
Un streaming sau site pentru Animal Planet online? (cu sub in romana) Funda.
Ce alegeti hoverboard sau longboard? Si de ce?
Cine are wattpad? Dati-mi idei despre ce sa mai scriu! Lasati-va numele su am sa va caut, iar daca imi plac profilurile vostre va dau follow.
Salut, am o problema cu sa:mp-ul nu me se deschide cand dau sa intru pe server si nu-mi arata nimic pur si simplu nu mi se deschide nimic... astept raspunsuri dau FUNDA raspunsului care ma va ajuta.
Salut am 2 intrebari: 1:Ce jocuri de construit roboti si de lupta ofline sau online ceva gen robocragt stiti? 2:Cum indepartez cosurile de pe fata? Stiu nu au treaba intre ele dar mi- e lene sa mai ...? (mai mult)
Ce alegeti bicicleta hoverboard sau longboard? De ce?
Vineri mama mea nu e acasa TOATA ZIUA Cum sa profit cat mai bine de asta? Sa joc cs cu pretenii in timp ce injur ca un drac? sa dau o petrecere? sa plec de acasa si sa ma intorc inainte...? (mai mult)
Ce-ar fi daca pamantul s-ar opri si o parte a pamantului sa fie numa zi si in alta numa noapte
Am chef de o salata de la salad box....stiti voi restaurantul ala cu salate din mall- uri. Voiam de data asta sa iau ceva diferit asa ca va intreb pe voi: cand mergeti acolo va personalizati salata...? (mai mult)
Salut TPU? Ce mijloc de transport imi recomandati? Ma refer la mijloace ca hoverboard trotineta electrica longboard etc. Si de ce? Fundaa.
Ce face butonu 1 recpectiv 2? Va rog raspundeti doar daca stiti. http://imgur.com/a/7y1Dw
Imi puteti spune cum sa invat mai repede verbele la romana?
Daca folosesc asta http://i.ebayimg.com/images/g/8TsAAOSwVFlUGSEG/s-l500.jpg Ma va opri politia pe strada?
stiti vreo metoda cu care as putea sa deschid un lacat fara cheia lui originala? M- am uitat la cateva tutorial pe Youtube in care foloseau agrafe dar nu sunt sigur daca functioneaza. Voi ce...? (mai mult)
Hei TPU, as vra sa ac ceva in timpul liber si am vazut aplicatii care te platesc pentru instalarea aplicatiilor.a scos cineva bani pe urma acestor aplicatii? Daca stiti, care sunt cele mai bune? Sau stiti...? (mai mult)
la facultatea de drept, ce importanta au testele? (sunt la facultatea de drept din Sibiu, anul I, maine dau un test la istoria dreptului romanesc si nu sunt deloc sigur pe mine...)
Salut, sunt clasa a XI a si pana acum am invatat doar logic, invat pagini intregi cuvant cu cuvant si peste ceva timp le uit. Intrebarea mea este cum sa invat logic?
Salut. Vreau sa cumpăr acest laptop ASUS F550VX- DM102D Dar am văzut că placa ar fi de 4gb DDR5. Întrebarea e dacă chiar există gtx950 4GB pe DDR5. Aceasta placa am cautat- o si e 2GB...? (mai mult)
5 Idei de cadouri pentru 5 tipuri de prieteni la Targul de Craciun de la Fundatia Calea Victoriei
Salut. Vreau sa cumpăr acest laptop http://altex.ro/laptop- asus- f550vx- dm102d- intelr- coretm- i7- 6700hq- pana- la- 3- 5ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- 1tb- nvidia- geforce- gtx- 950m- 4gb- free- dos. ...? (mai mult)
Pe tortul diplomat se poate orna si cu crema de ciocolata?
Exista jocuri in care sa distrugi(Masini,cladiri,orase, etc.)? Sa-mi ziceti si filme tot cu acest subiect?
ce mai faceti? Am si eu nevoie de un program sau chiar cineva sa modiflc o imagine in asa fel incat sa se uite caracterele la mine ma piteti ajuta voi? As fi foarte recunoscator ma puteti contacta...? (mai mult)
M-am gandit sa ma apuc de Kendama si cand vine vorba de ea, aud de GRIP. Dar tot nu imi dau seama ce inseamna. Dau FUNDA daca imi spuneti ce inseamna!
Este cumva posibil sa pot sa comand pizza sau ceva de mancare pe gratis?
Ştie cineva cum se numesc aceşti papuci, sau măcar de unde îi pot cumpăra? Un Site, ceve :) https://postimg.org/image/4p5q0qp5f/ - Funda
Hei TPU. Cum pot face mai multi followers pe tumblr? :)
Hei cine stie intrebari capcana? Ori intrebari simple-dar si dificile in acelasi timp? Cum ar fi: Cati pitici are Cenusareasa(de fapt Cenusareasa nu are pitici - ci Alba-ca-Zapada)
Sall, pe 18 decembrie implinesc 15 ani si ma gandeam sa invit cativa prieteni sa petrecem. Stie careva niste locuri prin Bucuresti in care am putea sa sarbatorim?
Hei imi puteti spune de unde pot lua petarde si artificii din Tulcea, fara chesti gen,, du-te-n piata". Uregnt
Am si eu o intrebare legata de Comic Con, cel ce se va tine in mai. Vreau sa dau niste bilete cadou si nu am idee cum se intra, adica apare vreun nume sau ai nevoie de buletin sau se intra ...? (mai mult)
Nu stiu daca am selectat categoria buna, dar nu am stiut ce sa pun. Vreau sa imi achizitionez o tigara electronica. Sunt informata in legatura cu ea si cu substantele pe care le pui pentru...? (mai mult)
V-ati gandit ce faceti de sarbatori?
Am nevoie urgent de o comedie buna, sa rad cu sete si daca se poate sa fei romaneasca, daca nu se poate merge si subtitrata :)))
Cum sa te plimbi pe frigu asta? Urasc iarna.
Hey. Ce echipa de fotbal preferati? ^^
Buna TPU merg intr-o excursie de 2 zile. As vrea i lista cat mai completa. Mergem la munte si stam intr-un hotel unde este piscină. Ofer funda. DACĂ SE POATE CÂT MAI REPEDE. Merci.
Salut, mai are cineva regulile ( de la cele 4 harti ) ale jocului secretul pergamentelor rosii de la revista media kinder?
Buna! Vreau sa ma pregatesc pentru Craciun (pe telefon)! 1. Vreau multe filme de Craciun. 2. Vreau cateva aplicatii si jocuri de Craciun. 3. Vreau cateva site- uri legate de Craciun.(cu activitati ...? (mai mult)
Hey! De ceva vreme mă gândesc să îmi fac un blog despre anime, dar mă gândesc că nu vor fi multe persoane interesate de acest subiect. Voi ce credeți? Se merita sa îmi creez unul?
Sunt la liceu pe clasa a X-a și vreau sa știu pe ce data se termina semestrul I?
Pe ce programe se difuzeaza El Clasico astazi? dati-mi un site sa ma pot uita live pe net dau funda!
03.12 este ziua mea ce să fac? niste ideii? mulțumesc
Heei. Am si eu 2 intrebari: cam cat costa un termos de la starbucks? Gen cel mai ieftin. And next, in Carturestiul de la Baneasa au doar carti sau pot gasi si ceaiuri si cani? Multumesc mult, dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.