Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Heei. Am si eu 2 intrebari: cam cat costa un termos de la starbucks? Gen cel mai ieftin. And next, in Carturestiul de la Baneasa au doar carti sau pot gasi si ceaiuri si cani? Multumesc mult, dau...? (mai mult)
Ce desene va placeau in copilarie?
Care film din seria King Kong si Godzilla este cel mai bun? King Kong din 2005 l-am vazut iar pe cel din 1933 vreau sa-l vad.
caut o melodie de o vesnicie si nu o gasesc :<. minutul 14:50 (sper sa nu va doara ochii ) https://www.youtube.com/watch?v=RB2TeZoEWiU multam fain :3
Aracetul conţine PVA?
Buna TPU Sunt total lipsita de idei. Trebuie sa fac un proiect in excel si nu stiu despre ce sa- l fac. Trebuie sa fie ceva de genul nume | prenume | salariu | bonus+ salariu | etc...Adica un astfel de...? (mai mult)
Ce arme de airsoft sunt mai convenabile? Co2, gaz sau electrice? Ce avantaje au fiecare? Cam ce model de arma imi recomandati la inceput la un buget pana in 500 de lei? De unde imi recomandati sa imi ...? (mai mult)
Ce este mai bun, bmx cu foaie mare sau mica? Ghidon drept sau arcuit?(argumente)...
Bună TPU, am o întrebare : Care sunt ingredientele pentru a face slime, iar a doua este : Cu ce se poate înlocui praful borax?
stie cineva niste zone gen case abandonate ...fabrici...trenuri prin zona Botosani ori Suceav? vreau sa fac o sedinta foto...
Sunt singura acasa si nu prea am ce face, ma plictisesc. M- am plictisit de filme, de citit carti sau de jucat pe laptop. Ascult muzica dar ma plictisesc totusi. Puteti veni cu idei originale?...? (mai mult)
tocmai ce mi- am creat un blog si as avea nevoie de parerile si sfaturile celor care mai scriu bloguri, dar orice parere si orice sfat este bine primit :) https://caladouazecideani.wordpress.com...? (mai mult)
Salut,imi poate da cineva o platforma online unde diverse persoane posteaza fragmente personale si primesc voturi?
as vrea un site de unde pot descarca filme disney dublate si ik, e bine sa vrei, si iar ik, pot sa le vad pe net dar faza e ca o sa merg cu trenul aproximativ o zi si na, app, multumesc...? (mai mult)
In ce program de editare se poate creea efectul acela ca si cum ai trece prin persoane? Gen ca atunci cand cineva moare intr-un film si poate trece prin lucruri/persoane.
O dieta pentru slabire? Pentru femei! Fundiță + vot!
Sunt extrem de leneșă. Toată ziua stau in pat, ma joc ceva pe telefon sau nu stiu, dar pur si simplu îmi este lene sa ies din pat. :)) ce sa fac?
Stie careva programul agentiilor de Atlassib?
Stie cineva rusa sau germana? Am nevoie sa fac niste subtitrari la un serial animat, care din pacate se gaseste doar in limbile mentionate mai sus. Multumesc!
Cum slăbești mai repede?
Vreau sa imi fac un canal de vlog de arta, obiecte homemade, speed drawing-uri, etc. Am materiale filmate, editate, insa nu ma pot hotari ce nume sa-i pun. Puteti sa-mi dati niste idei?
Pentru a achiziționa un arc de orice fel este nevoie de aprobare sau permis special? Mulțumesc,
O scroafa daca nu a fost data la vier, si este in calduri, dupa cat timp poate fi taiata?
Știți vreun centru de ore de înot in Germania, Esslingen (am Neckar) sau in Plochingen? Va rog ajutați-mă. Dau fundița celui mai bun răspuns
Nu am vazut niciodata filmul Razboiul stelelor, Cine imi da si mie ordinea cum au aparut? Adica sa le vad de la primul pana la ultimul iesit.
Stie careva chestii de rostit cu limba scoasa......gen mama are pijamale?
Voi ce sunteţi în timpul liber? Eu Dracula.
Poate suna prostesc, dar de mai mult timp stau numai in casa. Placerile mele au inceput sa se schimbe constant: mie imi placeau la nebunie rasariturile, iar de la un timp imi plac apusurile,...? (mai mult)
Din greșeală, am dat cu un spray de lanț la butuc.Acum,când pedalez se aude un zgomot ciudat. Ce sa fac?
Un poți să petreci revelionul în București?
Incep sa imi urasc ziua de nastere. Ca in fiecare an sunt singura. Si ce fac? Stau si plang. Cand prietenele mele ies in oras cu parintii si isi fac ziua eu stau singura acasa pentru ca parintii mei sunt...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie niște locuri frumoase de vizitat? Vreau sa ma duc cu prietenul meu într-o excursie și nu știm unde.
Sall,TPU! Stiti jocuri pe care le-as putea juca cu prietenii? Nu cele pe calculator sau de genul Monopoly, ne-am plictisit de ele. :/ Dau funda :*
Hello,TPU! :D Stiti anumite jocuri pe care le-as putea juca cu prietenii? Nu cele pe calculator sau de gen Monopoly, ca ne-am plictisit de ele. :/
Imi da cineva sfaturi cum sa rezolv un cub rubik?
Salutare tuturor! Caut un partener sau o partenera cu care as putea colabora pentru un canal de Youtube, un site web unde vom publica articole despre supranatural, povestiri, mituri, legende si tot...? (mai mult)
Stiţi că e chestia aia gen 4 poze cu " Dani Mocanu, Dani MOTANU, Dani Curcanu"... sau cu diferite nume Vreau si eu cuvinte care sa rimeze cu Laura sau care sa se termine in an
Ce bautura alcoolica va place cel mai mult?
Ce ati vrea cel mai mult pe lumea asta?
Deci....Nu mai suport. La mine in sat vin prea multe masini, chiar 1000 intr- o zi, odata au venit in sat la mine chiar si milioane de masini in doar 10 zile. Deci acum vin chiar si 20000 intr- o zi,...? (mai mult)
Ce inseamna inspectoratul politiei al unui județ?
Buna! Anul acesta vreau sa sarbatoresc Craciunul cu prietena mea cea mai buna, in oras.Insa nu stim ce am putea face.Ne-am gandit sa mergem la film, dar ne mai trebuie si alt ceva. Aveti alte idei?
De ce cand dau sa deschid cd whrite se Inchide inapoi de ce si nu citește CD-ul cand il bag forțat
Ce sport de autoaparare im recomandati? Gen karate, judo, etc. Frecvent mi se fac glume proaste. Vreau sa fac pentru a se potoli respectivii, eu nu ii deranjez, ei da. Daca as stii putina autoaparare...? (mai mult)
Ce filme ati vazut cu tony curtis?
Ce inseamna Creepypasta?
Cum se formeaza Present si Future Proche in franceza?
Ce job a avut ilie ( ilie bivol sau ilies vlogs) inainte de a face videourile pe yt? Dau funda
Ce filme ati vazut cu jean paul belmondo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!