Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 1 Martie 2025 sunt:
Hei cine stie intrebari capcana? Ori intrebari simple-dar si dificile in acelasi timp? Cum ar fi: Cati pitici are Cenusareasa(de fapt Cenusareasa nu are pitici - ci Alba-ca-Zapada)
Sall, pe 18 decembrie implinesc 15 ani si ma gandeam sa invit cativa prieteni sa petrecem. Stie careva niste locuri prin Bucuresti in care am putea sa sarbatorim?
Hei imi puteti spune de unde pot lua petarde si artificii din Tulcea, fara chesti gen,, du-te-n piata". Uregnt
Am si eu o intrebare legata de Comic Con, cel ce se va tine in mai. Vreau sa dau niste bilete cadou si nu am idee cum se intra, adica apare vreun nume sau ai nevoie de buletin sau se intra ...? (mai mult)
Nu stiu daca am selectat categoria buna, dar nu am stiut ce sa pun. Vreau sa imi achizitionez o tigara electronica. Sunt informata in legatura cu ea si cu substantele pe care le pui pentru...? (mai mult)
V-ati gandit ce faceti de sarbatori?
Am nevoie urgent de o comedie buna, sa rad cu sete si daca se poate sa fei romaneasca, daca nu se poate merge si subtitrata :)))
Cum sa te plimbi pe frigu asta? Urasc iarna.
Hey. Ce echipa de fotbal preferati? ^^
Buna TPU merg intr-o excursie de 2 zile. As vrea i lista cat mai completa. Mergem la munte si stam intr-un hotel unde este piscină. Ofer funda. DACĂ SE POATE CÂT MAI REPEDE. Merci.
Salut, mai are cineva regulile ( de la cele 4 harti ) ale jocului secretul pergamentelor rosii de la revista media kinder?
Buna! Vreau sa ma pregatesc pentru Craciun (pe telefon)! 1. Vreau multe filme de Craciun. 2. Vreau cateva aplicatii si jocuri de Craciun. 3. Vreau cateva site- uri legate de Craciun.(cu activitati ...? (mai mult)
Hey! De ceva vreme mă gândesc să îmi fac un blog despre anime, dar mă gândesc că nu vor fi multe persoane interesate de acest subiect. Voi ce credeți? Se merita sa îmi creez unul?
Sunt la liceu pe clasa a X-a și vreau sa știu pe ce data se termina semestrul I?
Pe ce programe se difuzeaza El Clasico astazi? dati-mi un site sa ma pot uita live pe net dau funda!
03.12 este ziua mea ce să fac? niste ideii? mulțumesc
Heei. Am si eu 2 intrebari: cam cat costa un termos de la starbucks? Gen cel mai ieftin. And next, in Carturestiul de la Baneasa au doar carti sau pot gasi si ceaiuri si cani? Multumesc mult, dau...? (mai mult)
Ce desene va placeau in copilarie?
Care film din seria King Kong si Godzilla este cel mai bun? King Kong din 2005 l-am vazut iar pe cel din 1933 vreau sa-l vad.
caut o melodie de o vesnicie si nu o gasesc :<. minutul 14:50 (sper sa nu va doara ochii ) https://www.youtube.com/watch?v=RB2TeZoEWiU multam fain :3
Aracetul conţine PVA?
Buna TPU Sunt total lipsita de idei. Trebuie sa fac un proiect in excel si nu stiu despre ce sa- l fac. Trebuie sa fie ceva de genul nume | prenume | salariu | bonus+ salariu | etc...Adica un astfel de...? (mai mult)
Ce arme de airsoft sunt mai convenabile? Co2, gaz sau electrice? Ce avantaje au fiecare? Cam ce model de arma imi recomandati la inceput la un buget pana in 500 de lei? De unde imi recomandati sa imi ...? (mai mult)
Ce este mai bun, bmx cu foaie mare sau mica? Ghidon drept sau arcuit?(argumente)...
Bună TPU, am o întrebare : Care sunt ingredientele pentru a face slime, iar a doua este : Cu ce se poate înlocui praful borax?
stie cineva niste zone gen case abandonate ...fabrici...trenuri prin zona Botosani ori Suceav? vreau sa fac o sedinta foto...
Sunt singura acasa si nu prea am ce face, ma plictisesc. M- am plictisit de filme, de citit carti sau de jucat pe laptop. Ascult muzica dar ma plictisesc totusi. Puteti veni cu idei originale?...? (mai mult)
tocmai ce mi- am creat un blog si as avea nevoie de parerile si sfaturile celor care mai scriu bloguri, dar orice parere si orice sfat este bine primit :) https://caladouazecideani.wordpress.com...? (mai mult)
Salut,imi poate da cineva o platforma online unde diverse persoane posteaza fragmente personale si primesc voturi?
as vrea un site de unde pot descarca filme disney dublate si ik, e bine sa vrei, si iar ik, pot sa le vad pe net dar faza e ca o sa merg cu trenul aproximativ o zi si na, app, multumesc...? (mai mult)
In ce program de editare se poate creea efectul acela ca si cum ai trece prin persoane? Gen ca atunci cand cineva moare intr-un film si poate trece prin lucruri/persoane.
O dieta pentru slabire? Pentru femei! Fundiță + vot!
Sunt extrem de leneșă. Toată ziua stau in pat, ma joc ceva pe telefon sau nu stiu, dar pur si simplu îmi este lene sa ies din pat. :)) ce sa fac?
Stie careva programul agentiilor de Atlassib?
Stie cineva rusa sau germana? Am nevoie sa fac niste subtitrari la un serial animat, care din pacate se gaseste doar in limbile mentionate mai sus. Multumesc!
Cum slăbești mai repede?
Vreau sa imi fac un canal de vlog de arta, obiecte homemade, speed drawing-uri, etc. Am materiale filmate, editate, insa nu ma pot hotari ce nume sa-i pun. Puteti sa-mi dati niste idei?
Pentru a achiziționa un arc de orice fel este nevoie de aprobare sau permis special? Mulțumesc,
O scroafa daca nu a fost data la vier, si este in calduri, dupa cat timp poate fi taiata?
Știți vreun centru de ore de înot in Germania, Esslingen (am Neckar) sau in Plochingen? Va rog ajutați-mă. Dau fundița celui mai bun răspuns
Nu am vazut niciodata filmul Razboiul stelelor, Cine imi da si mie ordinea cum au aparut? Adica sa le vad de la primul pana la ultimul iesit.
Stie careva chestii de rostit cu limba scoasa......gen mama are pijamale?
Voi ce sunteţi în timpul liber? Eu Dracula.
Poate suna prostesc, dar de mai mult timp stau numai in casa. Placerile mele au inceput sa se schimbe constant: mie imi placeau la nebunie rasariturile, iar de la un timp imi plac apusurile,...? (mai mult)
Din greșeală, am dat cu un spray de lanț la butuc.Acum,când pedalez se aude un zgomot ciudat. Ce sa fac?
Un poți să petreci revelionul în București?
Incep sa imi urasc ziua de nastere. Ca in fiecare an sunt singura. Si ce fac? Stau si plang. Cand prietenele mele ies in oras cu parintii si isi fac ziua eu stau singura acasa pentru ca parintii mei sunt...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie niște locuri frumoase de vizitat? Vreau sa ma duc cu prietenul meu într-o excursie și nu știm unde.
Sall,TPU! Stiti jocuri pe care le-as putea juca cu prietenii? Nu cele pe calculator sau de genul Monopoly, ne-am plictisit de ele. :/ Dau funda :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?