Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Ce pot sa comand la starbucks in afara de cafea si milkshake?
Salut, vrei sa joci un metin2 frumos cu o aventura epica? alaturate acum http://mt2imperial69.mtn2.ro/! PvM Hard Rate: 100% Premiu de inceput lv 30 si arma lv 30 cu 55 pg (paguba medie) sau Piatra...? (mai mult)
Voua va place de jean paul belmondo?
Prin ce metode ati invatat engleza?
Ce filme ati vazut cu alain delon?
Heiii Sunt foarte plictisita. Puneti-mi niste intrebari.
Cum pot sa fac sa am mai mult timp liber, in care îmi pot face activitatile mele preferate? Ajung acasă, de la scoala, de obicei pe la ora 2:00 - 2:30. Fiind singura aproape toată ziua ...? (mai mult)
Salut. Am primit un Xbox360 de 120GB si ma întrebam dacă stie cineva cum sa descarc YouTube si Explorer. Când intru pe profil si dau la download îmi spune să mă conectez la Xbox live. Atunci...? (mai mult)
Imi puteti spune cel mai bun forum pentru tehnologie? (In afara de Softpedia) Dau funda
Ce sa faci cand te plictisesti? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Ce pot face în casa când sunt racit. Ma plictisesc grav. Voi ce faceti când sunteti raciti si stati acasa? Cele mai bune idei primesc funda.
Ii plac cuiva bebelusii?
am o problema in paint tool say. Culorile sunt mult mai inchise de cat trebuie de exemplu cand selectez pentru culoarea pieli pot sa dau cursorul la 1 milimetru de alb ca tot inchisa culoarea este....? (mai mult)
Salut, vreau si eu idei de sketchuri pe care sa le pun in aplicare pentru canalul meu de Youtube Canalul: www.youtube.com/c/barosyk Cine are cele mai bune idei are funda! Stima
De ce pe snap imi apar la unele persoane cu care fac zile inimioare?
Hey. Împreună cu colegii am hotărât să decoram clasa pentru crăciun. A apărut ceva însă și nu mai putem face asta. Ce altceva am putea face?
Ce inseamna KFC drive thru?
Am nevoie de idei pentru un fel de serbare (copii clasa a 3-a) de 10 minute : "Craciunului din Germania".
Salut, de ce se intrerupe uneori curentul la mine? Ca ma sperie alarma aia de la scoala.
TPU, ce inseamna ca; 1. Auzi o alarma ciudata si sunetul unei fasaitoare goale? Mi s- a intamplat de 35- 100 ori aproape in fiecare noapte. Ce semnifica asta? 2. Visezi un ochi deschis si unul inchis,...? (mai mult)
Am mai multe intrebari: 1. Ce inseamna ca iti "explodeaza capul" in timp ce dormi, dar nu simti durerea? Ce semnifica? 2. Ce inseamna ca visezi ca ai un ochi deschis si unul inchis, dar pe...? (mai mult)
Exista programe care pot vedea scrisul chiar daca acesta este mai mult decat blurat, pograme mai complexe decat Focus Magic si altele asemanatoare.
Cum vi se pare jocul de Android Ridiculous Fishing? Il am si eu si este foarte fain.
Astazi pe la ora sase cand deja era intuneric eu si prietenii mei ne intorceam de la scoala pentru ca profesoara ne chemase peste program sa facem careva exercii pentru un concurs. In fine. Chestia...? (mai mult)
Salut, am o initrebare daca am 16 ani pot baga un bilet la pariuri? adica doar saa il bag. in caz ca e castigator sa se duce sa sil ridice cineva major.
Salutare TPU, vreau sa imi cumpar un aparat foto DSLR din sh. Voi ce mi-ati recomanda? Imi trebuie pentru portrete, peisaje, viata de zi cu zi. Buget : 600 lei.
Voua va place de alain delon? ca eu cred ca m-am indragostit de el...
De unde pot sa cumpar un tricou cu Doge?
Dati-mi un progam care sa aiba cardio sa si slabesc sa pun si masa musculara nu vrei linkuri scrieti-mi direct aici mersi.
Ştie cineva dacă avem vacanţă de pe 28 noiembrie până pe 4 decembrie, aşa am văzut pe net =))...sau avem doar pe 30 şi 1? Am auzit mai multe variante, alta era că o să avem 30, 1 şi 2....? (mai mult)
Hei. Long story short, am o "problema". Acum câteva zile am eliminat din lista de prieteni de pe Facebook pe cineva. Chestia este ca aceasta persoana continua sa imi apăra in chat si pot sa văd chiar...? (mai mult)
Caut o mapa de transformice de spital. Multumesc!
Unde pot vedea mediile de intrare la facultatile din Politehnica?
Daca am rau de masina sunt sanse sa am si rau de avion?
La cate spalari rezista un sac de dormit?
Cum se joaca table? Cat mai explicit, ca habar n-am
Am o gaina obisnuita dar are are gusa e o rasa nu stiu cum se numeste si vreau sa o bag cu gainele pitici ca poate scot o rasa mai mica de gaini delea cu gusa.ce credeti imi reuseste ce vreau sa fac?
Da.ti mi si mi- e un program de antrenament bun pentru masa musculara forta etc dar sa aiba si cardio si sa fie pentru 5 zile ..inca o intrebare pot slabi si sa puna masa musculara in acelasi...? (mai mult)
Se invata in perioada 30 Noiembrie, respectiv 1 si 2 Decembrie?
Ce se întâmplă dacă nu mă spăl 2 săptămâni? Plec într-o excursie pe munte și merg desculț.
As dori sa devin dj(moderator de emisie) la un radio online! De preferat sa fie Dance!
Ce jocuri la care poti castiga premii adevarate stiti?
Buna! Spuneti- mi multe jocuri si aplicatii pentru un telefon cu Android. Vreau multe jocuri si aplicatii, dar nu pou, subway surf, temple run2, may talking tom, clean master, battery doctor, ...? (mai mult)
Dacă eu am fost la o fermă și am mers prin gnoj sau lajno ce fac? Dacă nu mă spăl mi se întâmpla ceva?
Deci... sa incep asa. Sunt obsedat de CS:GO ( joc numai CSGO si uneori samp) si m- am plictisit RAU nu mai stiu ce sa fac n- am chef de nimic ziceti- mi ce pot face, ca nu mai am chef deloc de csgo sau...? (mai mult)
am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa- i cumpar ceva de Craciun fratelui meu si nu stiu ce sa- i iau. Are 11 ani insa vremurile s- au schimbat si nu cred ca o masina cu telecomanda sau o figurina...? (mai mult)
Daca sunt la liceul Agricol (Sibiu) din ce materii o sa dau Bac-ul?
Pareri vopsit cu pistol de vopsit de 250 lei vs. vopsit cu trafalet?
Salutare TPU, as vrea idei de nume pentru Youtube, ceva idei ca eu nu am.
Imi dati si mie niste motive pentru care cei emo se taie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!