Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cat costa intrarea in bamboo club(Bucuresti)?
Salit TPU ce parere aveti de stirea cum ca incepand din 15 noiembrie 2saptamani pamantul va fi in bezna?
Vineri sunt de serviciu pe scoala. Idei pentru a nu ma plictisi? Dau fundita.
Am voie sa fac un sketch in care pot parodia personalitati din Romania cu mentiunea ca acesta sa fie pamflet?
Care e cea mai buna bicicleta la prețul de 800 lei?
mi- am luat o teapa de la unu de pe olx si nu este ceea ce preciza in anunt cu coletul, A venit coletul prin fan courier prin ramburs. Il pot trimite inapoi si sa imi iau banii inapoi? sau...? (mai mult)
Merita banii tigarile de foi Cafe creme, si aici ma refer la gust?
Obiectivul 50-200mm ois este compatibil cu Samsung ex 30?
Salut baieti, as dori sa ma intorc in Romania, deoarece sunt in Italia acum si m-am saturat. Dar nu stiu... merge mai bine munca in Romania? Mai exact pe la costanta, medgidia.
Cum se face buhaiul cu manivela, buhaiul fiind acel obiect cu care se duc uratorii de Anul Nou?
Ideea este ca vreau sa stau mai mult pe pc decat ma lasa parintii... ideea e ca invat bine, am prieteni, sunt Ascultator dar totusi parintii(ma refer la mama) imi zice ca daca nu invat...? (mai mult)
Voiam să vă întreb dacă ați încercat sau aveți cunoştințe care s- au jucat cu tabla ouija. Să îmi povestiți întâmplările.
Salutare, aș dori și eu niște melodii hip hop despre băieții ăștia din ziua de azi care se cred "șmecheri" și suferă de ei să îi atingă, mulțumesc!
Salut, vreau si eu sa vad seria naruto dar de la episodul 104 nu am mai gasit cu subtritrare, tin totusi sa anunt ca am cautat pe animekage si imi scire unable to play, este de la vreun plugin sau ce? ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac canal de Youtube cu video gen experimente si inventii, nu gasesc un nume cool. Va rog sa ma ajutati. Mersi anticipat!
M- am decis, impreuna cu 5 colegi, sa facem sketch- uri si videoclipuri scurte bazate pe diferite teme si voiam sa va intreb ce credeti ca am putea face? Ceva scurt, amuzant, pe care putem introduce...? (mai mult)
Cum fac cubul rubik ce trebuie sa invat?
Salut,cum pot sa scot niste mansoane de la bicicleta? Nu merge sa trag de ele, sunt intepenite
Am o intrebare, care sa zic asa ma macina de ceva vreme :)), deci, spuneti-mi va rog ce versiune de Windows 7 este mai buna, Professional sau Ultimate?
Unde sa merg eu si cu prietenul meu pe un loc cu pasune in judetul timis, oras Timisoara?
Ce poti sa faci afara fara sa te plictisesti? Dau funda
Dați-mi niște sfaturi pentru am-i face niște poze mai reușite!
Bună ziua, am și eu o întrebare, de când eram mic, am prins un fel de tic, îmi frec urechile in toate direcțiile, vreau o explicație, mulțumesc anticipat.
Mi- am facut cont pe you tube mai exact canal! Vreau sami explicatii urmatorii termeni! Daca as sti ce inseamna nas intreba dar na! 1 ce inseamna DYA? 2 ce inseamna intr- o? 3 ce este stop...? (mai mult)
Salut. Coltii de vampiri falsi, o data pusi, se mai pot refolosi? Multumesc. :3
Cum se lucrează in PowerPoint?
Hei TPU, o intrebare simpla si urgenta. :) Ce stiti despre site- ul bla bla car, este ok sa merg de la Bucuresti pana la Cluj cu cineva de pe acest site? Nu am incercat niciodata pana acum, a incercat...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa ma angajez part- time (vineri, sambata si duminica). Intrebarea mea este ( eu nu am carte de munca, nu am mai lucrat pana acum ) acolo imi poate face carte de munca? pe langa contractul...? (mai mult)
Cam cat costa dus- intors cu avionul pana in Mexic? Si inca o intrebare. Exista cumva vreo firma de vacante\calatorii...cu concursuri unde poti castiga o vacanta in alta tara cum ar fi de exemplu...? (mai mult)
Stie cineva in zona Clujului vreo zona in care cresc catina sau alune de padure sau orice fruct de toamna deoarece mi ar placea mult sa merg sa culeg?( sau undeva in judete apropiate)
Am injurat la scoala si doamna diriga a zis ca o sa cheme la scoala parintii! Ce ma fac?
Am 15 ani, pot vizita pe cineva la penitenciarul de minori?
Aş vrea si eu idei de costume pt un baiat de 13 ani!
Buna,cu ce imi pot ocupa timpul liber? Cred ca sunt cam mare de jocurile video.
Stiu ca e ciudata rau întrebarea dar eu in pauze nu ies deloc din bancă. :))))) De o luna si ceva de când a inceput scoala eu nu am iesit din bancă. :))))) Aveti sfaturi ce as putea face sa ies din...? (mai mult)
Am cumparat un volan Ferrari 458 spider XBOX ONE. Merge si la PC? Cum sa fac sa mearga?
Am tot vazut ca lumea ia flori la nunta. Eu o sa fiu domnisoara de onoare. Mai iau flori? Ma car cu ele?
Ce lucruri îmi pot cumpăra pentru provocări nebune?
Știe cineva dacă există narghilea cu nicotină în vreun local din Arad?
Care sunt pasii pentru crearea unui lac de pescuit? Ce ar trebui sa pun pe fundul lacului ca sa nu pierd apa acumulata?
Care sunt cele mai bune cofetarii din Bucuresti?
Imi poate spune cineva cum pot intra in publicul de la iumor? Se cumpara bilete, sau se fac inscrieri? Ma intereseaza sa merg cand se filmeaza finala. Vreau un raspuns sigur!
de mult timp îmi doresc un canal de YouTube şi am o mulțime de idei, dar un lucru mărunt mă oprește este lipsa de idei privitor la cum o să se numească canalul mă numesc Natalia şi...? (mai mult)
Cuuuuuum pot sta trează o noapte şi o zi întreagă? O să am o nuntă, nu a mea, nu, şi chestia e că nu ma duc de seara ca sa mai pot dormi si eu o ora doua ziua, ci ma duc de pe la 12. De dimineaţa...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre vegetarieni?
Nu mai am viata sociala ce imi puteti recomanda?
Ce se intampla daca mi-am udat penny boardul in ploaie? Multumesc!
Stiti o librarie/papetarie din Brasov de unde pot cumpara un carnet de elev? Eu n-am gasit. Funda^^
De unde pot cumpara sosete valgustop? Este bun site-ul: http://romania.valgus-new.me/?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!