Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 1 Martie 2025 sunt:
Buna,cu ce imi pot ocupa timpul liber? Cred ca sunt cam mare de jocurile video.
Stiu ca e ciudata rau întrebarea dar eu in pauze nu ies deloc din bancă. :))))) De o luna si ceva de când a inceput scoala eu nu am iesit din bancă. :))))) Aveti sfaturi ce as putea face sa ies din...? (mai mult)
Am cumparat un volan Ferrari 458 spider XBOX ONE. Merge si la PC? Cum sa fac sa mearga?
Am tot vazut ca lumea ia flori la nunta. Eu o sa fiu domnisoara de onoare. Mai iau flori? Ma car cu ele?
Ce lucruri îmi pot cumpăra pentru provocări nebune?
Știe cineva dacă există narghilea cu nicotină în vreun local din Arad?
Care sunt pasii pentru crearea unui lac de pescuit? Ce ar trebui sa pun pe fundul lacului ca sa nu pierd apa acumulata?
Care sunt cele mai bune cofetarii din Bucuresti?
Imi poate spune cineva cum pot intra in publicul de la iumor? Se cumpara bilete, sau se fac inscrieri? Ma intereseaza sa merg cand se filmeaza finala. Vreau un raspuns sigur!
de mult timp îmi doresc un canal de YouTube şi am o mulțime de idei, dar un lucru mărunt mă oprește este lipsa de idei privitor la cum o să se numească canalul mă numesc Natalia şi...? (mai mult)
Cuuuuuum pot sta trează o noapte şi o zi întreagă? O să am o nuntă, nu a mea, nu, şi chestia e că nu ma duc de seara ca sa mai pot dormi si eu o ora doua ziua, ci ma duc de pe la 12. De dimineaţa...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre vegetarieni?
Nu mai am viata sociala ce imi puteti recomanda?
Ce se intampla daca mi-am udat penny boardul in ploaie? Multumesc!
Stiti o librarie/papetarie din Brasov de unde pot cumpara un carnet de elev? Eu n-am gasit. Funda^^
De unde pot cumpara sosete valgustop? Este bun site-ul: http://romania.valgus-new.me/?
Hei TPU. Am inceput sa scriu o nouă poveste pe Wattpad http://my.w.tt/UiNb/awjCWB8Pvx si am nevoie de o parere.Credeti ca merita continuata? Daca aveti cont pe Wattpad, dati- mi un link si va voi...? (mai mult)
Daca am pus bilet simplu si am pierdut un meci pot sa scot biletul? De exemplu am pus 14 meciuri pe un bilet si am pierdut 1. Pot sa scot banii?
Unde îmi pot face ziua de naștere in Constanța? Este pe 18 Decembrie.
Este adevarat ca atunci cand ne uitam in oglinda ne vedem mult mai atragatori decat suntem in realitate? :)
Intrebarea mea este daca exercitiile cardio in special alergarea de pe loc, te ajuta sa-ti maresti sau macar sa-ti mentii rezistenta la alergat?
E rusine daca la 11- 13 ani te mai joci cu papusile? Eu urmaresc o fata pe Youtube se numeste Its Faty si are 14 ani si posteaza video cu lucruri pentru papusi! E o rusine sa te mai joci cu papusile...? (mai mult)
Hey, TPU! In ceva timp voi fi de serviciu pe scoala. E prima data cand fac si voi fi prima din clasa care va face. Voi face cu o colega deci vom fi cate 2. Am cateva intrebari: 1) Ce va trebui sa ...? (mai mult)
Am un interfon intereda mai vechi poza http://anunturi- gratuit.ro/adpics/52d7d764de3af19e6ff60e64a.jpg al doilea rand al doilea interfon am si eu de cartela dar nimeni din scara n- are cartela si as...? (mai mult)
Salut. Pe unde este goranu ford în vâlcea? O să merg mâine. Eu o să opresc la autogara de unde pleacă matdanul. Pot lua taxi de acolo până la goranu ford? Este departe? Ofer fundă
Imi puteti da si mie niste sfaturi pentru ca sa imi recapatez increderea in mine?
Ce vopsea e mai buna la kendama cu grip sau fara?
Analizele la sange(daca nu ies bune)ar putea fi un semn ca ai o tumoare sau cancer.Dar daca analizele sunt bune?
Buna La banchetul de a 12-a as vrea sa imi invit prietenul insa nu stiu daca se poate si cum se procedeaza, stiu ca trebuie achitata o suma insa nu stiu cat si pana cand :D
Plec in excursie cu școala 2 zile in Brasov si nu stiu ce sa iau cu mine! Ajutați-mă, vreau o lista completa!
Ce parere aveti despre aceasta fraza? "What’s the point of screaming out if no one gives a damn?"
Spuneti-mi,va rog, cu ce suc ar fi cel mai indicat sa combin o vodka sau un brandy?
Imi puteti da o lista cu melodii romanesti pentru party (gen Dragostea din tei, sau Dansul pinguinului-sa fie stiute de toti si sa le putem canta toti). Cel mai bun raspuns ia funda
De ce este considerata insula Hawaii,, paradisul surferilor,,?
Stiti cumva ce acte ar trebui sa am pentru a beneficia de bursa sociala la uvt daca sufar de una dintre bolile mentionate in regulament?
Hei, salut! Astazi mi- a ajuns Penny Board- ul, insa am o problema mica, sper..Problema e ca, doar o roata merge bine, adica cand o invart merge bine, se rasuceste bine, dar celelalte nici 1 secunda ...? (mai mult)
Cum procedez dacă doresc să trimit un colet prin fan courier la o anumită firmă?
Buna,cum as putea face niste urechi de pisica acasa? Am nevoie pentru un costum..nu-mi spuneti se le cumpar de nu stiu unde,ca vreau sa le fac acasa:)))funda, mersi
Voi ce reguli folositi la Kendama Game of Ken?
Salut, azi trebuie sa vina o comanda prin Fan Curier dar faza este ca ce am comandat un procesor nu merge pe placa mea de baza si nu stiu ce sa fac ca sa refuz acel colet.Ce se intampla daca nu raspund?...? (mai mult)
Ce faceti de Halloween? Va costumati? Iesiti undeva?
am luat un pennyboard si CHIAR NU STIU SA MERG PE EL. Cand vreau sa accelerez (cu piciorul) parca dau foarte repede si pic si mai ma si dau peste cap. Cand vreau sa pun piciorul pe placa cand...? (mai mult)
Pesterile sunt deschise si iarna, nu?
Hi! Recent a apărut minunatul joc FnaF Sister Location, ei bine as vrea sa ii stiu povestea.
Simt constant nevoia de a inregistra totul, de a "salva" anumite momente. Daca am avut o zi frumoasa, simt nevoia sa pun o floare la presat care sa ramana ca un simbol palpabil al acelei zile. Daca ma...? (mai mult)
Cei pasionati de natura, va rog, am nevoie de 4, 5, poze intr- o zona frumoasa nepopulata, poate cand ati fost in excursie la munte sau la picnic langa un rau. Va voi fi foarte recunoscator....? (mai mult)
Cat conteaza furia ura si dispretul fata de oponentul tau intr-o lupta?
Imi puteti da un nume pentru o bicicleta B'TWIN RockRider 340, este portocalie :) multumesc!
Vreau parerea unui baiat. Merge sa- i fac cadou prietenului meu de ziua lui o perinuta cu poza noastra imprimata pe ea? Mi se pare o idee draguta dar nu stiu daca se potriveste asa ceva unui baiat....? (mai mult)
De ce imi zice ca problemele pe care le rezolv pe pbinfo sunt gresite, desi in codeblocks am acelasi rezultat ca si pe site?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!