Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Hei TPU. Am inceput sa scriu o nouă poveste pe Wattpad http://my.w.tt/UiNb/awjCWB8Pvx si am nevoie de o parere.Credeti ca merita continuata? Daca aveti cont pe Wattpad, dati- mi un link si va voi...? (mai mult)
Daca am pus bilet simplu si am pierdut un meci pot sa scot biletul? De exemplu am pus 14 meciuri pe un bilet si am pierdut 1. Pot sa scot banii?
Unde îmi pot face ziua de naștere in Constanța? Este pe 18 Decembrie.
Este adevarat ca atunci cand ne uitam in oglinda ne vedem mult mai atragatori decat suntem in realitate? :)
Intrebarea mea este daca exercitiile cardio in special alergarea de pe loc, te ajuta sa-ti maresti sau macar sa-ti mentii rezistenta la alergat?
E rusine daca la 11- 13 ani te mai joci cu papusile? Eu urmaresc o fata pe Youtube se numeste Its Faty si are 14 ani si posteaza video cu lucruri pentru papusi! E o rusine sa te mai joci cu papusile...? (mai mult)
Hey, TPU! In ceva timp voi fi de serviciu pe scoala. E prima data cand fac si voi fi prima din clasa care va face. Voi face cu o colega deci vom fi cate 2. Am cateva intrebari: 1) Ce va trebui sa ...? (mai mult)
Am un interfon intereda mai vechi poza http://anunturi- gratuit.ro/adpics/52d7d764de3af19e6ff60e64a.jpg al doilea rand al doilea interfon am si eu de cartela dar nimeni din scara n- are cartela si as...? (mai mult)
Salut. Pe unde este goranu ford în vâlcea? O să merg mâine. Eu o să opresc la autogara de unde pleacă matdanul. Pot lua taxi de acolo până la goranu ford? Este departe? Ofer fundă
Imi puteti da si mie niste sfaturi pentru ca sa imi recapatez increderea in mine?
Ce vopsea e mai buna la kendama cu grip sau fara?
Analizele la sange(daca nu ies bune)ar putea fi un semn ca ai o tumoare sau cancer.Dar daca analizele sunt bune?
Buna La banchetul de a 12-a as vrea sa imi invit prietenul insa nu stiu daca se poate si cum se procedeaza, stiu ca trebuie achitata o suma insa nu stiu cat si pana cand :D
Plec in excursie cu școala 2 zile in Brasov si nu stiu ce sa iau cu mine! Ajutați-mă, vreau o lista completa!
Ce parere aveti despre aceasta fraza? "What’s the point of screaming out if no one gives a damn?"
Spuneti-mi,va rog, cu ce suc ar fi cel mai indicat sa combin o vodka sau un brandy?
Imi puteti da o lista cu melodii romanesti pentru party (gen Dragostea din tei, sau Dansul pinguinului-sa fie stiute de toti si sa le putem canta toti). Cel mai bun raspuns ia funda
De ce este considerata insula Hawaii,, paradisul surferilor,,?
Stiti cumva ce acte ar trebui sa am pentru a beneficia de bursa sociala la uvt daca sufar de una dintre bolile mentionate in regulament?
Hei, salut! Astazi mi- a ajuns Penny Board- ul, insa am o problema mica, sper..Problema e ca, doar o roata merge bine, adica cand o invart merge bine, se rasuceste bine, dar celelalte nici 1 secunda ...? (mai mult)
Cum procedez dacă doresc să trimit un colet prin fan courier la o anumită firmă?
Buna,cum as putea face niste urechi de pisica acasa? Am nevoie pentru un costum..nu-mi spuneti se le cumpar de nu stiu unde,ca vreau sa le fac acasa:)))funda, mersi
Voi ce reguli folositi la Kendama Game of Ken?
Salut, azi trebuie sa vina o comanda prin Fan Curier dar faza este ca ce am comandat un procesor nu merge pe placa mea de baza si nu stiu ce sa fac ca sa refuz acel colet.Ce se intampla daca nu raspund?...? (mai mult)
Ce faceti de Halloween? Va costumati? Iesiti undeva?
am luat un pennyboard si CHIAR NU STIU SA MERG PE EL. Cand vreau sa accelerez (cu piciorul) parca dau foarte repede si pic si mai ma si dau peste cap. Cand vreau sa pun piciorul pe placa cand...? (mai mult)
Pesterile sunt deschise si iarna, nu?
Hi! Recent a apărut minunatul joc FnaF Sister Location, ei bine as vrea sa ii stiu povestea.
Simt constant nevoia de a inregistra totul, de a "salva" anumite momente. Daca am avut o zi frumoasa, simt nevoia sa pun o floare la presat care sa ramana ca un simbol palpabil al acelei zile. Daca ma...? (mai mult)
Cei pasionati de natura, va rog, am nevoie de 4, 5, poze intr- o zona frumoasa nepopulata, poate cand ati fost in excursie la munte sau la picnic langa un rau. Va voi fi foarte recunoscator....? (mai mult)
Cat conteaza furia ura si dispretul fata de oponentul tau intr-o lupta?
Imi puteti da un nume pentru o bicicleta B'TWIN RockRider 340, este portocalie :) multumesc!
Vreau parerea unui baiat. Merge sa- i fac cadou prietenului meu de ziua lui o perinuta cu poza noastra imprimata pe ea? Mi se pare o idee draguta dar nu stiu daca se potriveste asa ceva unui baiat....? (mai mult)
De ce imi zice ca problemele pe care le rezolv pe pbinfo sunt gresite, desi in codeblocks am acelasi rezultat ca si pe site?
Hello, it's me:)) Tocmai ce am aplicat ca sa devin reprezentant Avon, si mi- a venit acas aun plic cu brosura si 3 formulare de inscriere ca reprezentant de vanzari. Dar am o nelamurire, trebuie ...? (mai mult)
Din ce data va incepe Super Mamma sa livreze mancare la domiciliu in judetul Sibiu?
vreau sa va intreb daca aveti idei pentru kendama stacks, ca tema, back to school
Vreau sa cumpar o jucarie de plus in forma de vidră...stie cineva un site unde as putea gasi asa ceva?
Buna! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o descriere a unei case(de preferabil bantuita) adica ex: Era o casa mare, neagra, cu geamuri nu stiu cum... Ceva de genul asta.Va rog frumos sa ma ajutati.Dau...? (mai mult)
Un site unde as putea practica exercitii pentru limba engleza? ( ma refer, exercitii cu timpurile verbale + sa fie cat de cat mai complexe ). Multumesc!
Pe ce data va fi black friday anul acesta?
Atelier de scriere creativă pentru copii cu Adina Rosetti
Ce solutii stiti pentru situatia ipotetica, dar totusi foarte posibila, in care ne ratacim intr-o padure? Cunoasteti vreun secret, aveti vreun pont?
Am descarcat 3 aplicatii pentru selfie si la nici una nu ai cum sa intorci camera sa poti sa- ti faci poze, nici macar la setarile lor. De unde se poate intoarce camera? Sau sa imi dati macar o aplicatie...? (mai mult)
Dati-mi, va rog, niste idei de costume creepy de Halloween (gen personaje creepypasta etc.) P.S. as vrea ceva foarte-foarte creepy Multumesc :)
Hei, TPU! Ce inseamna :-:!?
Cum ajung din Obor (statia Tei) la Facultatea Nicolae Titulescu? Fara metrou
Salut, un driver pentru placa video R5 - m330? Am windows 8.1 si laptop HP si nu gasesc deloc unul bun, am incercat de pe site- ul HP. Vreau sa mentionez ca am in el si placa incorporata Intel radeon...? (mai mult)
As dori sa cumpar o bicicleta iar bugetul se invarte undeva in jurul sumei de 500 lei. Ce bicicleta imi recomandati?
Caut un hotel de 3 stele, cat mai ieftin, undeva la munte. Sunt inca eleva, lucrez la promotii si ar trebui sa strang suficient pentru 4 camere si pentru a sta o saptamana, pana in vara,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.