Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, cum se juca jocul de carti "CLAIM"? Tot ce mai stiu ca era un atu de 0pct si scopul era sa faci cat mai putine puncte dar in rest nu mai stiu nimic. Ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc...? (mai mult)
Buna, Idei pentru ieșiri in Weekend prin zona Aradului sau împrejurimi? Mersi
Poți merge la piscină și fără să știi să înoți? Nu e periculos/nu te îneci? Ar urma să merg zilele viitoare cu niște prieteni și îmi e frică. Adâncimea maximă cică ar fi pe la 130- 140...? (mai mult)
O prietena de- a mea a lucrat ca asistent medical la un cabinet medical de familie si luna trecuta a aparut o oportunitate sa lucreze in strainatate ca si asistent medical in spital si a anuntat pe doctorita...? (mai mult)
Bună ziua! Azi e zi de curăţenie... Am reuşit să golesc gmail, dar mai am 12.126 mailuri primite în yahoo. mail. Cum le pot şterge toate o singură dată?
Salutare grup! Îmi poate spune cineva, cum pot ajunge la Castelul Valea Zânelor, plecând din Gară Sibiu, gata centrala, de lângă Promenada? Dau fundă!
Sunteți pRO/ CONTRA pariurilor?
Transmite vreun post TV din ROMANIA meciul dintre Benjamin Adegbuyi vs Ben Saddik de la Glory 81?
Daca merg la un majorat +1...Gen eu nu am fost invitata dar merg cu cineva care a fost, mai trebuie sa dau bani? Stiu ca suna ciudat dar ma gandesc sa nu arat naspa
Salut. Am incercat sa fac o comanda de pe site- ul www.c- and- a.com, iar cand ajung la etapa 4- Verificare si comanda, pun toate detaliile cardului, imi apare in aplicatie pe telefon si dau acceptul,...? (mai mult)
Bună. As vrea sa merg din București pana la Comana, dar nu am mașina. Ce mijloace de transport exista? Ceva microbuze? De unde le pot lua?
Am blocat o persoană în urmă cu mai mult timp (peste un an) și n-o mai găsesc în listă pentru că am multe contacte blocate. Cum pot să deblocheze acel contact?
Salutare! Îmi puteți da va rog, o lista cu localuri din Sibiu unde pot plăti cu cardurile de vacanta? Si un loc unde cazarea poate fi plătita, tot asa, cu cardul de vacanta, va rog. Mulțumesc...? (mai mult)
Sunt singurul care simte că nu s- a născut în generația potrivită? Văd foarte mulți tineri de vârsta mea (am 21 de ani) umblând prin cluburi, bând, fumând, ascultând manele și se cred superiori...? (mai mult)
1 parc de distracții deschis tot timpul anului? Ceva gen LUNA PARK MAMAIA!?
Nu am fost in nici un an la comic con si chiar ma bate gandul sa merg, am auzit ca e foarte fain, doar ca nu am cu cine, este cineva in aceeasi situatie ca mine sau cineva sa fie destul de dragut sa...? (mai mult)
Bună! Stie cineva ce microbuze si de unde pot sa le iau pentru București- Calarasi si retur si un program ceva. Pe net imi apar foarte multe ca nu au informațiile actualizate sau ca nu circula conform...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/tigara-electronica-de-unica-folosinta-puff-bar-aroma-king-cola-teufpbakc/pd/DH9H6HMBM/ Buna! Stiti cumva unde se gasesc aceste tigari in Bucuresti? Multumesc.
Buna TPU! Duminica (7.08.2022) plec intr-o tabara si stau acolo pana pe 10.08. 2022 adica vreo 3-4 zile=) ce sa-mi iau la mine?
Buna TPU! Vara asta merg intr- o tabara de o saptamana. Vreau sa imi spuneti daca ati mai fost, cum este, cam cati bani de buzunar ar trebui sa imi iau, ce este necesar sa imi pun in bagaj (in afara...? (mai mult)
Ce ștranduri / piscine recomandați în București în 2022?
Eu și familia plănuim sa mergem la piscină vara asta, care ar fi alegerea cea mai bună din Bacău? Piscinele Gepex sau Aqua Club?
Buna! As dori ca la vara viitoare sa merg intr-o tabara. Dar vreau sa gasesc ceva cu moto. Nu offroad ci pe circuit. Cred ca exista ca am mai vazut reclame. Sper sa ma ajutati cu cateva denumiri.
Buna! Ma intereseaza o lista a cladirilor abandonate/bantuite pe care le pot vizita din Bucuresti :) Mersi mult :)
Cei care au fost prin multe tari străine. Unde este in opinia voastra cel mai frumos foc de artificii la trecerea dintre ani!?
Buna TpU! Cam devreme pun întrebarea asta dar trebuie neapărat sa știu răspunsul. Recent mi am luat o bicicletă cu fixie si vreau sa stiu daca pot sa sar niște scari. Nu de alta dar nu vreau sa ma...? (mai mult)
Buna TPU. Poate că o să fie puțin ciudat întrebarea dar nu știu de unde altundeva pot să mă interesez. Anul asta vreau să mă duc prima dată în România la mare! M- ar interesa că unde...? (mai mult)
Cat costa în momentul actual un MCCOMBO de la MCDONALD'S. Si ce combinații se pot face?
Stie cineva cum pot cunoaste persoane noi in Constanta? Vechii prieteni nu imi erau tocmai prieteni si am ramas fara. Tin sa mentionez ca am 21 de ani si din pacate sunt introvertit.
Marimea bicicletelor sunt aceleasi indiferent de marimea jantelor? De exemplu marimea L pe 27, 5 e acelasi lucru cu L-ul de pe 26?
Buna! Sunt din Medgidia si am nevoie ca luni la ora 6 30 sa fiu în autogara Constanta, îmi spune cineva la ce ora încep maxi taxi-urile sa circule? Mulțumesc!
Care sunt cafenelele/ceainariile voastre preferate din București?
Salut! As vrea si eu sa merg la un aqua parca in Bucuresti (Therme, Otopeni, Divertiland) și nu stiu pe care sa il aleg. Mi-ati putea oferi niște idei?
Buna dimineața as dori și eu niște povesti dinalea 18+ (horror) nu contează dacă îs adevărate sau inventate doar de groaza sa fie mulțumesc mult zi buna
Care autobuz duce din gara pana in centru in Constanta? Prima data cand ma duc in Constanta. Am cautat autobuzele pe net dar nu imi apare nimic
Cum se utilizează Wi-Fi direct?
Buna! Urmează sa plec in vacanța in Bulgaria la sunny beach…voiam sa stiu dacă sunt persoane care vorbesc și românește pe lângă engleză.
Salutare tuturor. Sunt in căutarea unui bilet la Festivalul SummerWell! Oare mă puteți ajuta sa găsesc unul? Dau fundă!
Cum fac să pot eticheta pe cineva pe Facebook la Story dacă e recent adăugată în lista de prieteni (seara în club) şi nu- mi apare numele ei încă? E cam ciudat să postez a doua, a treia zi ...? (mai mult)
Stiti tabere 2022-2023 in care nu se face aboslut nimic? Doar mergi acolo si te lasa liber
Buna, voi ce ziceti prietenilor din alte tari cand va intreaba ce se poate vizita in Romania? Bucurestiul il recomandati?
Buna! Sunt însărcinată in 13 saptamani și sunt casnica! In afara sa spăl haine și sa fac mancare soțului nu fac nimic și ma simt nefericita, inutila (înainte sa rămân însărcinată am lucrat)!...? (mai mult)
Vreau idei unde îmi pot tine ziua in Brașov, împlinesc 14 ani pe 29 Iunie și nu știu ce sa fac de ziua mea.
Cum a fost omorât Muammar al-Gaddafi?
Daca nu mai sunt locuri in tren, pot sa imi iau bilet sa stau in picioare?
As vrea o lista cat mai completa pentru o plecare de doua luni în locuri pustii, departe de civilizație (acces la civilizație odată pe saptamana sau mai puțin). Acum, sa nu îmi spuneți de topor,...? (mai mult)
Salut. Cum se face cu butonul de YouTube? Vine acasă sau mă duc după el?
Buna! As vrea sa petrec o noapte cu iubitul meu in masina, intr-un loc cu o priveliste draguta! Stie cineva vreun loc prin judetul Neamt?
Cand se va deschide Cetatea Poenari? E un obiectiv frumos?
28 de grade este vreme de strand? Sau 30-31?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!