Bună!
Nu vine mă nimic stai liniștit.Niciun om nu știe când va veni, doar Dumnezeu.
Eee vine pe draq! m-ati innebunit toti cu sfarsitul lumii.De unde crezi ca stim noi? nu avem de unde stii asta. Asteptam si o sa vedem cand si cum.
Tampenii auzi de la niste mosnegi prosti ca vine...doar Dumnezeu stie cand vine!
In niciun caz pe data aia e ziua l LiliA vrei sa moara de ziua ei?
nu exista sfarsitul lumii (deocamdata)
Da! acum vine. vor muri toti porci si toate gainile, asa fugi cat mai poti!
Cine te-a mintit? Nu vine acum nici pe 2012, cum zice Ad3Linii doar cand vrea Dumnezeu.
Eu nu cred ca vine si chiar daca vine, scap de ultima zi de scoala(du-te ma cu scoala glumeam) ce FAAACEEEEMM? stiu ma la vecini si caut o tipa DECI NU O SA VINA MAINE PAREREA MEA
Nup atunci este ziua mea(
nu are cum sa fie sfarsitu luii ma dezamagesti fix de ziua mea
Nu cred. niciun savant din lumea asta nu stie cand e sf lumii. Doar D-zeu stie cand si sigur nu o sa fie acum!
Nu te ingrijora SFRSITUL LUMI nu are data fixa el va veni cand te stepti mai putin, deci pana atunci traiesteti viata din plin si nu-ti fa griji
Neah. stiu ca s`a intamplat ceva rau atunci la 11 :11 parca am luat o nota proasta sau ma`m certat cu cineva...in finee, nu mai stiu...
10.11.2011 e ziua mea de salariu. asta inseamna ca nu o sa am timp sa petrec inainte sa ma tirez de pe planeta. si app. la multi ani lilia. fac eu cinste
" nu s-a descoperit sfarsitul lumii"? wtf. nu zau? si eu credeam la fel. altfel nu ne-ai mai fi zis pentru ca nu ar mai fi avut cine sa ne zica
Hai mah pe 11 .pe 19 e ziua mea mor la 15 ani.macar daca tot vine sfarsitul sa vina dupa 19 noiembrie sa mor cu 16anisori...
nu are cum sa vina sfarsitul lumii.e o prostie