Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Minorilor le este permis sa isi cumpere bilete VIP la Untold Festival?
La scoala, diriginta ne- a spus sa facem haine din materiale reciclabile acasa sau macar sa le accesorizam.Eu n- am idei, si am timp doar pana marti.Cine imi da si mie niste idei? Sa fie ceva mai...? (mai mult)
Hi! Ştiţi vreun medicament pentru calmarea psihicului, reducerea tensiunilor psihice, în caz de stres, emoţii, tristeţe, etc. Vreau ceva care să inducă stare de armonie psiho- emoţională,...? (mai mult)
am un skateboard....si mi se duce in dreapta/stanga gen, daca il imping se duce in dreapta fara sa ma pun pe el Am strans suruburile acelea..insa nimic. Puteti sa imi dati si mie un sfat,...? (mai mult)
Cel mai probabil cine e din Craiova poate să mă sfătuiască:)) Spuneți- mi ceva... baruri sau cafenele, mai liniștite, și cele mai faine care le știți în Craiova, vreau sa merg cu o ...? (mai mult)
Salutare TPU, caut persoane care sa posteze articole pe blog, voi plati in cartele reincarcabile / paypal / Paysafecard despre cat si ce conditii sunt vom stabili in privat. Date de contact, Skype: ...? (mai mult)
Does anyone speak English?
E o reclama la tv de la mazda cx5. Cum se numeste melodia?
Hi! Cine ma poate ajuta cu anime-urile(ma refer la desenat in paint tool SAI).
Există parcuri de distracție cu roller-coasters în zona Iași?
Care sunt cele mai bune restaurante cu mancare chinezeasca/ coreeana din Bucuresti?
Unde mancam cei mai buni bugeri din Romania?
Am un text si vreau sa il fac subtitrare. Cu ce program pot sa il transform in subtitrare? Adica ceva de genu: sa ruleze filmul si sa puie el timpii pentru subtitrare. Funda
Ce consumabile trebuie folosite la un aparat foto instant? Îmi puteti da un link de unde pot lua foi pentru aparat instant marimea 46x62?
As vrea sa imi dati niste idei cum sa continui niste randuri pe care le- am inventat... Vreau sa fac o poveste cu actiune, dragoste, sa iti tina pe oamenii care incep sa o citeasca pana o termin...? (mai mult)
Imi puteti da cateva subiecte de discutie(de durata) cu care sa discut cu o alta persoana(ex:religia)
aveti idee daca se mai gaseste asa ceva ( http://www.candytime.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/362x/db978388cfd007780066eaab38556cef/r/i/ring- pop_2.png ) in Romania? (De preferat...? (mai mult)
TPU am o problema destul de grava am 16 ani si sunt foarte foarte timid am emotii mari in fata altor si la profesori ce sa mai zic de fete nici nu am tupeu sa ma bag in seama cand incep sa vorbesc...? (mai mult)
Exista vreun spital/hotel bântuit cu numele Victoria din București?
intrebarea pare stupida dar am tot observat pe internet video- uri cu oameni care găsesc masinarii vechi si le reinviu, ori cladiri vechi ( buncăre si chestii asemanatoare) si ma intreb...? (mai mult)
Hello, am nevoie de câteva informații de la cei care sunt in domeniul piscicol. Doresc să îmi construiesc un iaz(lac) pentru pescuitul sportiv, la ce adâncime ar trebui făcut pentru un trai bun...? (mai mult)
Salut am chef de un pescuit, tinand cont ca este luna septembrie, pestele(caras si crap) o sa caute vadurile mai inalte unde apa este mai mica si relativ mai calda, acum nu stiu cum sa pescuiesc ...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea face baschet in Iasi? Precizez ca am 16 ani si sunt foarte mic(1.65m). Multumesc!
Salutare, se aproprie preselectiile de la balul bobocilor si am nevoie de ajutorul vostru pentru ca sunt total aerian laughing.Ce probe exista la preselectii? si daca trec mai departe, ce trebuie sa ...? (mai mult)
Salut am chef de un pescuit, tinand cont ca este luna septembrie, pestele(caras si crap) o sa caute vadurile mai inalte unde apa este mai mica si relativ mai calda, acum nu stiu cum sa pescuiesc pe...? (mai mult)
eu vreau sa vad un concert la Hard rock cafe in bucuresti, dar nu stiu daca au limita minima de varsta acolo (de exp peste 15/18 ani). Daca a mai fost cineva si stie, care este limita? Multumesc...? (mai mult)
Am mai multe e-mail-uri si vreau sa ma dezabonez dar nu imi merge acel link unde scrie: "Dezabonati aici"! Ce pot sa fac ca sa ma dezabonez?
Hey TPU! Stiti cum se numeste acest tip de blugi: https://www.google.ro/search?q=nike+ air+ max+ tavas&prmd=ivmn&tbm=isch&tbo=u&source=univ&fir=SmxY7AvHCMYQgM%253A%252Cx8fiODGWE3sGEM%252C_%253BUmy0tkvWWTb1OM%253A%252Cx8qTqolxKg_2HM%252C_%253ByS3YLLEB5ZhEmM%253A%252Cx8fiODGWE3sGEM%252C_%253BbI8WZ-.
Vreau ca piatra mea sa fie o piatra norocoasa si nu stiu cum sa fac sa fie norocoasa. Ma puteti ajuta?
Care sunt cele mai frumoase locatii din Bucuresti (gen Gradina Verona, Dianei 4, Terasa Monteoru)?
As avea o intrebare:Dupa ce fac crucea la cubul rubik, exista niste algoritmi "universali" pentru rezolvarea sa pana la capat, nu de genul, identifica coltul si fa R U R'.Voi dupa ce metoda ati...? (mai mult)
Salut Vreau ca sa ma apuc de cresterea iepurilor dar vreau niste custi din plasa sau dupa model italian dar nu stiu nici un site de unde sa îmi cumpăr. Cine îmi da idei de un site de custi ii acord...? (mai mult)
Unde pot comanda sushi in Iasi( ieftin si bun)? Urgent
As vrea sa realizez cd sau dvd cu muzica pe computerul meu Apple, dar nu am mai facut pana acum. Imi puteti spune programe cat mai simple care le pot instala la ultima versiune El Capitan.
ma intrebam ce probe pot exista la balul bobocilor? Ce ar trebui sa stiu? Ma gandeam sa candidez dar nu sunt 100% decis...Multumesc! *am postat aici pentru ca pe categoria 'adolescenti' nu...? (mai mult)
Hei! Îmi spune și mie cineva pașii de la hora dogarilor?
Care este cel mai rapid / ușor mod de a ajunge de la piață ferentari la afi palace cotroceni
Imi poate recomanda si mie un club de sah din Bucuresti? P.S. am 15 ani
Heii. Este ziua fratelui meu. Face 5 luni si am nevoie de niste urari foarte frumoasa.
Voi in cate luni v-ati acomodat la liceu?
TPU, vreau sa îmi cumpăr o arma airsoft si vreau si niste gloante care rănesc grav pentru ca am văzut un accident airsoft asa ca mam gândit sami iau. Intreabarea e: Ce bile puternice si ...? (mai mult)
Hey... cei care locuiti in Oradea imi puteti spune cladiri/locuri parasite? Si daca ati putea spune pe ce strada este sau zone. Multumesc!
Exista stand de bilete la Dreamhack sau poti cumpara bilete numai online?
acum ca trec in clasa a 8- a, o sa fie mai greu pentru mine. Asta inseamna ca trebuie sa invat mai mult, mai bine, etc. Ma rog, intrebarea mea este daca imi recomandati sau nu sa iau memo+...? (mai mult)
Salutare, pe 28 luna aceasta am examenul auto. am 2 intrebari: cum aflu la ce ora e examenul si a 2-a, cine o sa fie in masina cu mine cand dau examenul? o sa fie inclusiv instructorul?
Ce sa fac eu si o prietena seara pe la 9-10 pe o strada pe unde nu prea trece nimeni?
Ce sa fac in drum spre scoala? (ma plictisesc repede)
Stiti vreun loc prin Bacau\langa Bacau de unde se vede tot orasul, in special noaptea sa se vada frumos luminile orasului. As dori si o poza sau\si locatie gmaps. Multumesc
Nu stiu daca se afla in categoria corecta intrebarea mea... Dar am totusi o intrebare. Cum as putea sa incep sa vorbesc cu o fata? Va rog fara replici siropoase... Nu suntem sa zic asa... Populari...? (mai mult)
Proiectul Blue Beam ce stiti despre el? Am vazut pe wikipedia in ce etapa se va intampla.Cum credeti ca va fi cand va fi pus in aplicare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!