Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Ce aplicatii utile pentru Bucuresti stiti? Pentru transport in comun, taxiuri, iesiri etc?
Credeti ca vom castiga in aceasta seara meciul cu Muntenegru?
Stiu ca pare o intrebare ciudata insa am vazut recent o bautura sipirtoasa cu infuzie de canabis si voiam sa intreb daca chiar are canabis si daca are aceleasi efecte.Dau funda! Si scuze daca am gresit...? (mai mult)
Va e dor de anii copilariei? Mie mi- e dor, sincer... Mi- as dori sa fiu iar copil, sa mai fie ce a fost, cum a fost atunci. Cu totii crestem, ne schimbam, imbatranim. Aceasta este viata, ...? (mai mult)
De ceva timp ma tot "seaca" o curiozitate legata de un transport China- Romania. Am descoperit intamplator Amazon.cn (China), nimic ciudat pana acum, ba chiar mai mult, m- a fascinat preturile...? (mai mult)
Ceaw! Mi- am cumparat ieri un pennyboard cu 100 de lei si WTF cand ma aplec spre stanga, face dreapta, iar cand ma aplec spre dreapta, face stanga! Pls ajutati- ma! Precizez ca atunci cand l- am luat ...? (mai mult)
Stie cineva de unde se ridica un colet care nu a fost putut fi livrat din cauza " adresa incorecta ". Imi zice ca trebuie sa fie ridicat daca nu va fi trimis inapoi la persoana care l.a trims. Am...? (mai mult)
Buna Am o intrebare referitor la festivalul culorilor! Cum vii dupa aia acasa colorat de pudra? Nici in transport nu te primește sau cum? Iar hainele, se spală sau nu? Ms
In curand e ziua verisoarei mele si sta in alta localitate la 100 km distanta de mine si o sa plec sa stau cam 3 zile la ea... Ce as putea sa iau cu mine in minibagaj? Ajung de la ce produse ...? (mai mult)
Afara e foarte cald si sunt blocata in casa deocamdata. Ce sa fac? Ma plictisesc.
Când va fi bâlciul în Vaslui?
Hey! Imi puteti spune va rog cateva tehnici de a fotografia? Dau funda, logic.
Verișoara mea a venit la mine din alt oras, o sa si doarmă la mine, si nu prea stiu ce am putea sa facem, adica eu am 14 ani iar ea are 19, dar ne intelegem tare bine. Dati- mi ...? (mai mult)
vreau si eu sa stiu ce marime ar trebui sa aiba corpul meu la 10 ani?
Ma intrebam ce inseamna cringe?
Cine stie cum se face un videoclip de genu : https://m.youtube.com/watch?v=846YnmFSbJU? Multumesc!
Hey, TPU! Peste cateva zile este aniversarea mea. Si mi- o sarbatoresc impreuna cu prietenii. Asi vrea niste idei de a face ziua superba si sa nu le para rau ca au venit la ziua mea. Dar, nu asi vrea...? (mai mult)
As vrea sa stiu de cate ori trebuie schimbat permisul de intrare in biblioteca Gheorge Asachi din Iasi. Multumesc anticipat!
Stie cineva ce s-a intamplat cu playfs.com sau fsplay.net Si o alternativa la acest site?
Un pistol airsoft de 3 jouli, ce daune poate face cu bile din aluminiu?
Acum o zi mi- am cumparat un penny board Oxelo Yamba pe culoarea albastra inchis si roti albe. M- am plimbat cat m- am plimbat, insa am observat cand fac curba, a inceput sa scartai partea de ...? (mai mult)
Https://youtu.be/ULlEPcoNAKI. În ce program e făcut video-ul alăturat?
Ce parere aveti despre acest skateboard? (http://www.skates.ro/skateboard- enuff- skeleton- 31x8- green) Este bun, pot invata sa fac trick- uri(ollie, kickflip, etc.) pe el? Si daca...? (mai mult)
Ce jocuri propuneti pentru o petrecere in pijamale?! Dau funda
ce acte imi trebuie sa pot vizita S.U.A?
Bună, cum pot ajunge de la Piata Presei la Afi?
Am si eu o intrebare (evident._.) As vrea sa imi fac un piercing in nas gen septum la salonul Piotattoo si, in cazul in care v ati facut un piercing la acest salon, imi puteti spune cum a fost?...? (mai mult)
Ce pot sa ma joc cu prietena in casa? Vreau jocuri cat mai interesante...
De unde as putea sa imi cumpar un skateboard bun care sa nu depaseasca suma de 200 de lei? Unul pe care sa pot invata trick- uri/scheme ( gen ollie, kickflip, etc.) Dau Funda !...? (mai mult)
Hei stie cineva ce skateboard sau pennyboard sau orice alta placa care sa mearga lin pe strada nu conteza ce fel de drum sa mearga lin sa nu se opreasca sau zgaltaie? Si ce firma si daca trebuie sa cumpar...? (mai mult)
Hei salut, am o întrebare, as vrea sa imi cumpăr ori un skateboard, ori un pennyboard, dar nu stiu care e mai bun si nici ce fel să-mi iau, ce firma, ce roti, dau funda.
Narghileaua afecteaza capacitatile fizice? In special alergatul? Poate sa afecteze un fotbalist, sa nu reziste fizic?
Cum as putea slăbi la picioare? Si cum as putea sa ma îngraș la fund si la sâni?
Stie cineva unde pot gasi bautura ca Olde English 800 sau Colt 45 in Romania? Dau Funda :)
Poate cineva va rog sa imi dea un link catre un bmx pentru incepatori pana in 300 lei dar care sa fie destul de ok (se poate si second hand). Am 1, 88 si nu as vrea chiar unul foarte mic (daca se poate)....? (mai mult)
Ce înseamnă "piciorul de sprijin "?
As vrea sa imi deschid un canal de youtube cam ce as putea face pentru vlogurile viitoare?
Am o întrebare destul de bună, cum le cheamă pe dansatoarele de la Alb Negru?
In curand o sa fie ziua mamei si as vrea sa- i trimit cadoul la serviciul ei - pentru a o surprinde la maxim - dar nu stiu ce sa- i iau. Aveti voi niste idei? Face 48 de ani si avem casa plina...? (mai mult)
Ce exercitii fizice faceti? Eu doresc sa ma mentin sanatos, iar pe langa asta doresc sa slabesc cateva kg si sa dau jos burta (abdomen cat de cat plat). M- am hotarat sa ma tin de un program o ...? (mai mult)
Sall! Sunt Deiutz si am un canal de vloging. Am postat 2-3 video da am vreo 50 de abonatii. Dar nu stiu ce sa mai dezbat in urmatoarele vlogurii. Cateva idei de subiecte?
Heii TPU. Vreau sa fac un video care va avea pe fundal melodia "castelul" a lui Nae Berechet si in care vor rula imagini în legătură cu melodia. Un fel de poveste ilustrată. Mă puteți ajuta cu astfel...? (mai mult)
Salut am si eu o intrebare, daca comand un catel de pe un site petshop costa bani? Don't judge me
Neaţa, am şi eu o problemă, până acum totul mergea perfect, am o pereche de căşti cu microfon, până azi totul mergea bine, perfect chiar când dintr- o dată, prietenii nu m- au mai auzit,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre The Forest (filmul) aparut anul acesta in ianuarie sau februarie, eu m-am uitat al el este destul de interesant dar vreau sa vad si parerea altora poate si ceva despre final.
Cum ii pot oferi unui prieten strain care a stat in Bucuresti 3 luni o ultima zi super, asa ca de plecare, in Bucuresti?
Cam cat costa o masă la lautari? Si unde poți sa intri fara sa ai 18 ani?
Mi- am luat de curand un stilou Pelikan Twist care includea 2 rezerve. Rezervele respective aveau capete de pix, gen, stiloul nu are o penita proprie. Nu am gasit la librarie rezerve dintr-...? (mai mult)
A fost cineva in tabara de la 2 mai?
De ce nu se difuzează anime-urile și în România(nu le vreau dublate, măcar subtitrate să fie)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?