Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum as putea slăbi la picioare? Si cum as putea sa ma îngraș la fund si la sâni?
Stie cineva unde pot gasi bautura ca Olde English 800 sau Colt 45 in Romania? Dau Funda :)
Poate cineva va rog sa imi dea un link catre un bmx pentru incepatori pana in 300 lei dar care sa fie destul de ok (se poate si second hand). Am 1, 88 si nu as vrea chiar unul foarte mic (daca se poate)....? (mai mult)
Ce înseamnă "piciorul de sprijin "?
As vrea sa imi deschid un canal de youtube cam ce as putea face pentru vlogurile viitoare?
Am o întrebare destul de bună, cum le cheamă pe dansatoarele de la Alb Negru?
In curand o sa fie ziua mamei si as vrea sa- i trimit cadoul la serviciul ei - pentru a o surprinde la maxim - dar nu stiu ce sa- i iau. Aveti voi niste idei? Face 48 de ani si avem casa plina...? (mai mult)
Ce exercitii fizice faceti? Eu doresc sa ma mentin sanatos, iar pe langa asta doresc sa slabesc cateva kg si sa dau jos burta (abdomen cat de cat plat). M- am hotarat sa ma tin de un program o ...? (mai mult)
Sall! Sunt Deiutz si am un canal de vloging. Am postat 2-3 video da am vreo 50 de abonatii. Dar nu stiu ce sa mai dezbat in urmatoarele vlogurii. Cateva idei de subiecte?
Heii TPU. Vreau sa fac un video care va avea pe fundal melodia "castelul" a lui Nae Berechet si in care vor rula imagini în legătură cu melodia. Un fel de poveste ilustrată. Mă puteți ajuta cu astfel...? (mai mult)
Salut am si eu o intrebare, daca comand un catel de pe un site petshop costa bani? Don't judge me
Neaţa, am şi eu o problemă, până acum totul mergea perfect, am o pereche de căşti cu microfon, până azi totul mergea bine, perfect chiar când dintr- o dată, prietenii nu m- au mai auzit,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre The Forest (filmul) aparut anul acesta in ianuarie sau februarie, eu m-am uitat al el este destul de interesant dar vreau sa vad si parerea altora poate si ceva despre final.
Cum ii pot oferi unui prieten strain care a stat in Bucuresti 3 luni o ultima zi super, asa ca de plecare, in Bucuresti?
Cam cat costa o masă la lautari? Si unde poți sa intri fara sa ai 18 ani?
Mi- am luat de curand un stilou Pelikan Twist care includea 2 rezerve. Rezervele respective aveau capete de pix, gen, stiloul nu are o penita proprie. Nu am gasit la librarie rezerve dintr-...? (mai mult)
A fost cineva in tabara de la 2 mai?
De ce nu se difuzează anime-urile și în România(nu le vreau dublate, măcar subtitrate să fie)?
Mâine plec in prima mea tabără fara părinți. Spunetimi va rog, acolo nu cunosc prea multi copii. Credeți că se va merita? Nu in legătură cu banii ci cu distracția.
Hey, salut! Am o problema! Nu stiu unde sa ma duc cu prieteni mei si familia in vacanta. Avem de ales dintre: 1.Belgia; 2.Bucuresti; 3.La padure(poate un gratar); 4.Sau Parcul aventura. Dau...? (mai mult)
Ce s-a intamplat de fapt cu Magda si Selly? Poate sa ma lămurească si pe mine cineva?
Hei! Voi cand mergeti la o cabana ce vreti sa gasiti acolo? Ma refer in interiorul ei, cat si in exterior. Si ce activitati se pot desfasura?
Imi spune cineva cum sa imi fac cont cu bifa albastra, ca al vedetelor? _! Dau funda! Va rog am nevoie urgenta de ajutor!
Credeti ca va mai fi un al doilea Pamant? Ia uitati aici:http://news.google.com/news/url?sr=1&sa=t&ct2=ro_ro%2F0_0_s_2_0_t&usg=AFQjCNGZQgzlJTrwiPvSaOy57ko617evxw&did=d09baad88a1dc825&sig2=1guMZDKCjW1mPEjAZAYkEQ&cid=52780106422510&ei=nPC-...? (mai mult)
cat costa cel mai ieftin Skateboard?
Rotile la pennyboard, trebuie schimbate gen la o luna - doua, de cand il am? Ofer funda!
Hei! TPU, când apare SAW 8?
Am de cateva luni un blog. http://timpulmeuliberaici.blogspot.com Daca va place, puteti da un like, paginii de facebook https://m.facebook.com/Timp- liber- 1123073904421431/?ref=bookmarks, ...? (mai mult)
Imi puteti da niste idei despre ce as putea face în ultimele saptamani de vacanta? Trec in a 8- a si as vrea sa mai profit de timpul liber pe care inca il mai am
Imi puteti lasa un site de unde sa invat sa inot?
Salut, astazi am iesit cu masina la o plimbare si uitasem cupola de taxi pusa pe masina, eu fiind incepator.Desi aveam semnele puse, credeti ca m-as putea trezi cu o amenda?
Ce autobuz trebuie sa iau din Gara Constanta pentru a ajunge la Acvariu? si apoi de la Acvariu la Delfinariu? Multumesc!
Caut niste forumuri romanesti de off topic ( nu trebuie sa fie la baza de off, dar sa nu fie moarte firele respective).
Hei lume. Voiam sa va intreb, o aniversare petrecuta cu tema "veche" e o idee buna? Adica sa ascultam muzica veche, din '90- 2000, sa ne uitam la fimele si desenele din copilaria noastra etc? Vreau ...? (mai mult)
Stiti cumva in Bucuresti un restaurant langa un teren de tenis?
Ce se poate intampla daca incarc o arma airsoft full metal co2/gaz cu gloante reale.Replica o sa explodeze sau o sa traga? Daca trage este considerata o arma ilegala, nu-i asa?(asa cred eu).
Salutare. am 21 de ani si am si eu o problema. vreau sa imi iau permisul si aici intervine marea problema citesc si nu retin nimic. de parca nici nu am citit. si nu inteleg care e problema de nu pot invata....? (mai mult)
Ce se intampla daca incarci o arma airsoft full metal co2/gaz cu gloante reale va trage,nu va trage, va trage si va exploda sau se va defecta.este ilegal nu-i asa?(cel putin asa cred eu)
Salut, vreau si eu muuuuulte filme, dar sa fie foarte frumoase. toate gen a lui Jason Statham, The Rock astea., Jessica alba. sa fie frumoase si multe, si de horror vreau multe, aventura astea.
Am 13 ani si nu ma stiu da pe bicicleta, doar pe pennyboard. Maine prietenul meu isi ia bmx si mi-a spus ca ma invata, dar nu am echilibru... Ce sa fac?
Stie cineva ce tramvai trebuie sa iau de la Hala Traian ca sa ajung in parcul IOR?
Peste 2 saptamani merg intr - o tabara de vara la mare, este prima data cand merg intr- o tabara. Sunt foarte curioasa, sper sa ma inteleg bine cu toti doar ca m- ar ajuta cateva impresii de la...? (mai mult)
Cei din Bacau, stiti cat costa sa inchiriez o pista de bowling in mall pe ora?
Care sunt cele mai aromate țigări din comerț?
Ce trupe rock si ce trupe metal ascultati?
Cea mai buna prietena a mea este pedepsită așa că nu poate ieși afară iar eu sunt nevoită să stau în casă pentru că nu este nici un copil nu poate ieși. Ce pot face eu în casa? Vreau...? (mai mult)
Hey TPU. Stitii cumva cam cat ar costa un bilet la palatu culturii pentru un grup de copii (20-30),pret pe persoana.fiind copii ma gandesc ca le dau o reducere ceva. Multumesc.
Buna La bac subiectul al II-lea la primul exercitiu punctul "a" daca cere sa zicem un ARN o caracteristica a acestuia, ce pot scrie?
Ce pot sa fac cand ma plictisesc? Si plz fara idei de genul: citeste, uita-te la filme/seriale, iesi cu prietenii. etc
Niste locuri misto de vazut in bucuresti? Nu vreau locuri aglomerate. Ceva abandonat, niste zone in care abia mai trec oameni, cladiri cu acces la acoperis etc, lucruri de genul.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.