Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Mâine plec in prima mea tabără fara părinți. Spunetimi va rog, acolo nu cunosc prea multi copii. Credeți că se va merita? Nu in legătură cu banii ci cu distracția.
Hey, salut! Am o problema! Nu stiu unde sa ma duc cu prieteni mei si familia in vacanta. Avem de ales dintre: 1.Belgia; 2.Bucuresti; 3.La padure(poate un gratar); 4.Sau Parcul aventura. Dau...? (mai mult)
Ce s-a intamplat de fapt cu Magda si Selly? Poate sa ma lămurească si pe mine cineva?
Hei! Voi cand mergeti la o cabana ce vreti sa gasiti acolo? Ma refer in interiorul ei, cat si in exterior. Si ce activitati se pot desfasura?
Imi spune cineva cum sa imi fac cont cu bifa albastra, ca al vedetelor? _! Dau funda! Va rog am nevoie urgenta de ajutor!
Credeti ca va mai fi un al doilea Pamant? Ia uitati aici:http://news.google.com/news/url?sr=1&sa=t&ct2=ro_ro%2F0_0_s_2_0_t&usg=AFQjCNGZQgzlJTrwiPvSaOy57ko617evxw&did=d09baad88a1dc825&sig2=1guMZDKCjW1mPEjAZAYkEQ&cid=52780106422510&ei=nPC-...? (mai mult)
cat costa cel mai ieftin Skateboard?
Rotile la pennyboard, trebuie schimbate gen la o luna - doua, de cand il am? Ofer funda!
Hei! TPU, când apare SAW 8?
Am de cateva luni un blog. http://timpulmeuliberaici.blogspot.com Daca va place, puteti da un like, paginii de facebook https://m.facebook.com/Timp- liber- 1123073904421431/?ref=bookmarks, ...? (mai mult)
Imi puteti da niste idei despre ce as putea face în ultimele saptamani de vacanta? Trec in a 8- a si as vrea sa mai profit de timpul liber pe care inca il mai am
Imi puteti lasa un site de unde sa invat sa inot?
Salut, astazi am iesit cu masina la o plimbare si uitasem cupola de taxi pusa pe masina, eu fiind incepator.Desi aveam semnele puse, credeti ca m-as putea trezi cu o amenda?
Ce autobuz trebuie sa iau din Gara Constanta pentru a ajunge la Acvariu? si apoi de la Acvariu la Delfinariu? Multumesc!
Caut niste forumuri romanesti de off topic ( nu trebuie sa fie la baza de off, dar sa nu fie moarte firele respective).
Hei lume. Voiam sa va intreb, o aniversare petrecuta cu tema "veche" e o idee buna? Adica sa ascultam muzica veche, din '90- 2000, sa ne uitam la fimele si desenele din copilaria noastra etc? Vreau ...? (mai mult)
Stiti cumva in Bucuresti un restaurant langa un teren de tenis?
Ce se poate intampla daca incarc o arma airsoft full metal co2/gaz cu gloante reale.Replica o sa explodeze sau o sa traga? Daca trage este considerata o arma ilegala, nu-i asa?(asa cred eu).
Salutare. am 21 de ani si am si eu o problema. vreau sa imi iau permisul si aici intervine marea problema citesc si nu retin nimic. de parca nici nu am citit. si nu inteleg care e problema de nu pot invata....? (mai mult)
Ce se intampla daca incarci o arma airsoft full metal co2/gaz cu gloante reale va trage,nu va trage, va trage si va exploda sau se va defecta.este ilegal nu-i asa?(cel putin asa cred eu)
Salut, vreau si eu muuuuulte filme, dar sa fie foarte frumoase. toate gen a lui Jason Statham, The Rock astea., Jessica alba. sa fie frumoase si multe, si de horror vreau multe, aventura astea.
Am 13 ani si nu ma stiu da pe bicicleta, doar pe pennyboard. Maine prietenul meu isi ia bmx si mi-a spus ca ma invata, dar nu am echilibru... Ce sa fac?
Stie cineva ce tramvai trebuie sa iau de la Hala Traian ca sa ajung in parcul IOR?
Peste 2 saptamani merg intr - o tabara de vara la mare, este prima data cand merg intr- o tabara. Sunt foarte curioasa, sper sa ma inteleg bine cu toti doar ca m- ar ajuta cateva impresii de la...? (mai mult)
Cei din Bacau, stiti cat costa sa inchiriez o pista de bowling in mall pe ora?
Care sunt cele mai aromate țigări din comerț?
Ce trupe rock si ce trupe metal ascultati?
Cea mai buna prietena a mea este pedepsită așa că nu poate ieși afară iar eu sunt nevoită să stau în casă pentru că nu este nici un copil nu poate ieși. Ce pot face eu în casa? Vreau...? (mai mult)
Hey TPU. Stitii cumva cam cat ar costa un bilet la palatu culturii pentru un grup de copii (20-30),pret pe persoana.fiind copii ma gandesc ca le dau o reducere ceva. Multumesc.
Buna La bac subiectul al II-lea la primul exercitiu punctul "a" daca cere sa zicem un ARN o caracteristica a acestuia, ce pot scrie?
Ce pot sa fac cand ma plictisesc? Si plz fara idei de genul: citeste, uita-te la filme/seriale, iesi cu prietenii. etc
Niste locuri misto de vazut in bucuresti? Nu vreau locuri aglomerate. Ceva abandonat, niste zone in care abia mai trec oameni, cladiri cu acces la acoperis etc, lucruri de genul.
Ce as putea face in masina timp de 8 ore? Si nu pot citi caci am rau de masina.
Salut, recent ma plimbam cu bicicleta si schibatorul(shimano deore xt, 9 viteze)m- i s- a blocat in spita. Spita s- a rupt dar piciorul scimbatorului, partea metalica cu cele doua role, s- a indoid,...? (mai mult)
Am o intrebare... cum se face tutunul pentru narghilea sau se poate face de mine? Am auzit ca trebuie melasa,alcool, etc pana la urma cum se face?
Ce piscine ieftine sunt in Iasi? Dar sa nu fie cocalari si interlopi ca la strand.
Ce amuzant e sa intri aici dupa vreo 2- 3 ani si sa te uiti la intrebarile pe care le puneai acum ceva timp, sa vezi ce te interesa pe vremea aia. E asa frumos cum trece vremea, cum evoluezi, cum iti...? (mai mult)
Hei TPU, as vrea sa imi fac o agenda pentru scoala dar nu stiu din ce sa o fac, ce materiale sa folosesc, Va rog ajutati-ma!
:)) Ce amuzant e sa intri aici dupa vreo 2- 3 ani si sa te uiti la intrebarile pe care le puneai acum ceva timp, sa vezi ce te interesa pe vremea aia. E asa frumos cum trece vremea, cum evoluezi, cum...? (mai mult)
Sambata va fi ziua mea si o voi tine la karaoke/disco. Acolo vom putea canta sau dansa dar as vrea sa imi spuneti niste mici joculete pe care sa le putem juca pentru a nu ne plictisi.
Cum pot vedea pe ce loc se află povestirea mea de pe Wattpad dintr-o anumită categorie? Fundă.
Unde se comercializeaza Dr Pepper in tara? Sau trebuie sa fac comanda direct din State?
Salut,am un laser pointer de culoare rosie si as vrea sa il fac alta culoare sau sa ii maresc raza de lumina, se poate? Daca da cum?
In curand se apropie ziua mea de nastere si as vrea sa- mi scot cateva prietene intr- un local frumos din Bucuresti sa sarbatorim.Am nevoie de niste recomandari de localuri frumoase, cofetarii,...? (mai mult)
Hei! Mai demult am vazut top cinci subiecte fara explicatie(cred ca nu era asa, dar in fine)ei bine acolo erau niste chestii mai de groaza(glumesc)si primii erau niste chestii ciudate albe, inalte si ...? (mai mult)
Asnoapte am visat că îmi pierdusem cercei de aur. Ce înseamnă? Este de rău? Este de bine? Vă rog spuneți-mi semnificație dsu fundă celui mai bun rãspuns.
Salut As vrea sa imi reincarc paysafecard cu 300 de lei pinul cand l- am cumparat a fost de 150 de lei.Eu vreau sa imi reincarc la aparatele Rompay.se poate reincarca cu 300 de lei sau numai cu 150 de ...? (mai mult)
Buna Ce metode stiti de a invata engleza intr- un timp scurt( o luna, 2)? Nu am pretentia sa vorbesc perfect, dar sa ma descurc acolo cat de cat. Nu vreau ceva cu plata, vreau sugestii in care sa...? (mai mult)
Vreau si eu un tutorial despre cum se poate obtine efectul asta in Photoshop. http://i65.tinypic.com/xgl06w.jpg Multumesc.
Mi- am luat acum 2- 3 luni un Penny Board de pe eMAG, dar rotile sunt prea stranse, cred pentru ca nu merge "lin" si rotile fac cam mult zgomot.Mi- ati putea spune cum as putea rezolva ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!