Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cum se numeste melodia de unde e luat instrumentalul din clipul https://www.facebook.com/giffynergal/videos/563728673725606/?__mref=message_bubble minutul 2:10
Buna Ce parere aveti de Facultatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti? Si ce as putea alege intre MANAGEMENT TURISTIC SI COMERCIAL sau MARKETING, adica vreau sa spun care din aste 2 ar merita mai mult?...? (mai mult)
Îmi puteți spune un site de unde pot citi carți online? Mulțumesc + funda
De la cati ani ma pot caza singura la un hotel?
Voi la ce varsta ati fost prima data singuri intr-un concediu, sau cu prietenii? ma refer fara familie, fara parinti. cati ani aveati? cum a fost? cu cine ati fost?
Jocuri gen No Man's Sky si sa imi mearga si mie? Am laptop cu placa video Intel Hd Graphics de 1760 mb, Procesor Intel Celeron de 1, 5 ghz, 3 gb ram.
Hei ma puteti ajuta cu ceva? Cum pot cere Sobranie negru de la magazin? Stiu ca sunt si colorate dar eu vreau neaparat negre.Cam cat costa un pachet?
De curand am pus ochi pe o bicicleta DHS MATRIX FULL SUSPENSION. Bugetul meu pentru a cumpara bicicleta variaza intre 300- 450 lei. Am vorbit cu un tip de pe un site ce a publicat anuntul...? (mai mult)
Salut, am un Bmx hurricane, si am o problema cu franele, nu merg de loc asa ca vreau sa le cumpar din nou doar ca nu stiu de unde si cum, adica sunt diferite de franele normale cablurile se despart...? (mai mult)
Cum se face o sabie din lemn? Vreau să fie rezistentă dar și ușoară! Dau fundă! Ajutoorrr...
Nu stiu ce sa aleg intre pennyboard si skateboard.Sunt incepator, placa ar fi folosita doar pentru deplasarea prin oras, nu pentru scheme in parc etc.
Salutare TPU stie cineva vreun pub/local in centrul vechi care sa aiba terasa interioara gen sa treci prin local si sa ajungi in terasa? Ca in jackpub daca il stiti. Dau funda e urgent
Hei, din nou :)) Pentru jucatorii de metin, am nevoie de bonusuri pentru scut si bratara, dar nu dupa net, din experienta voastra personala! Ninja/Lama/PvP!
Ce sa fac cu viata mea?
Imi place sa editez, sa filmez cu camera gen fac time-lapse in trafic cu masina, etc.nu daily vlog sau alte prostioare. Ajuta-ma cu un nume pentru un canal de Youtube mersi.
Sunt plictisit si nu stiu ce sa fac, am terminat toate temele de vacanta si am citit multe carti. :P Sfaturi?
Royal Musical Journey: CONCERT DE GALĂ DE MUZICĂ BAROCĂ, 14 septembrie, Sala Radio, 19:00
Dati-mi va rog niste titluri de carti bune (SF,drama,actiune,aventura,sa aiba suspans, intrigi, etc.)
Dacă am sub 18 ani şi merg la pescuit în pădure luând cu mine arme precum sabie, topor de luptă sau buzdugan este necesar să fiu însoțit de un adult?
Merg la summer well doar ca sa mi vad trupa preferata si nu am gasit pe nimeni care sa mai vina pana la Bucuresti doar pentru evenimentul asta, deoarece sunt oradean. Daca cineva mai cauta un partener...? (mai mult)
As vrea sa inchiriez o cabana la munte, nu foarte mare, pentru 2 persoane, dar nu prea gasesc site- uri actualizate. Nu am o locatie exacta in minte, doar sa fie liniste si sa o pot inchiria ...? (mai mult)
Care e cel mai tare compliment pe care l-ai primit in pat?
Unde pot vedea si eu pe net cu SubRO episoadele de la Naruto SD: Rock Lee no Seishun?
In data de 15 august medicii din spitale vor lucra? Ca vreau sa ma duc luni la un consult.
Stie cineva programul autocarelor care merg Costinesti-Vama?
Aş vrea sa îmi editez o poză. Aş dori sa ii pun un fel de ramă din aceea colorată in stânga si dreapta pozei cum se poate pune si de pe iPhone. Stie cineva vreun site online sau o aplicatie...? (mai mult)
Mi-ati putea da niste siteuri in care pot achizitiona un BMX in rate? Multumesc!
Salut, am un pc vechi ( AMD Athlon XP 3000+ cu 512mb) Vreau sa instalez Ubuntu 12.04.1 pe el si nu merge. Dupa ce scriu un nume si parola, imi dispare setup- ul si e ecran negru, cu doar cursorul. ...? (mai mult)
Ştiți cumva dacă anul acesta se mai țin zilele prieteniei Bergenbier în Constanța? Nu am văzut nici un anunț sau ceva care să comfirme... Mulțumesc!
De unde imi dau seama ca am luat ban pe metin?
Cum vi se pare orasul Constanta in comparatie cu orasul vostru? Ce are in plus, ce are in minus fata de orasul vostru? Pun intrebarea fiindca stiu ca multi mergeti la mare si treceti prin oras.
Am doua intrebari: De unde pot cumpara spray-uri pentru Graffiti din Bistrita? Sunt bune si cele auto (De la Dedeman)?
Ce carti imi puteti recomanda? Vreau ceva cu adolescenti, ca si Orase de hartie sau Tuturor baietilor pe care i-am iubit.Multumesc!
Funda! Muzica pentru videourile de pe YouTube
Am o problema naspa, bine nu e grav. Am niste prieteni cu care ies zilnic in parc si niciodata nu stim ce sa facem, ce sa ne jucam. Toti suntem colegi de clasa/scoala, suntem vreo 5, dar nu vin...? (mai mult)
Am cumparat un skateboard cam acum o saptamana "Firefly" care costa cam 150 de lei si de la un timp a inceput sa traga in o parte. Probabil de la mai multe sarituri nereusite sau cazaturi s-...? (mai mult)
TPU! Am nevoie de jocuri interesante. In afara de '7 minute in rai', 'Adevar&Provocare', 'Valiza', 'Fazan' si 'TOPAMAN'. Multumesc frumos!
Ce ar fi in lume daca acum ar disparea internetul?
Stie careva vreun metin bun? S-a ars placa video si dureaza pana imi iau alta! Dau funda
De curand am cumparat un aparat foto Canon mai asa pentru inceput. Vreau si eu sa imi dati un program pe calculator, nu online unde sa editez pozele sa le fac mai artistice. Poate sunteti ...? (mai mult)
Salutare dragi useri de pe TPU, am şi eu o mică problemă, deci, nu mai am folderul de Downloads, când intru în Ecstasy's Documents (aşa am pus eu numele la PC), ar trebui să am un folder numit...? (mai mult)
Stiti un serial asemmanator cu "Bahar- Viata furata"? Cam aceeasi tema drama, usoare momente de comedie si momente siropoase.De preferat unul turcesc.Multumesc mult!
Salut, de cand ma stiu imi sta parul in jos, pana si cand am parul mic si il ridic in sus, dupa jumate de ora tot in jos imi sta, am incercat si cu fixativ- ul, Degeaba peste 1 ora tot in jos si dupa...? (mai mult)
Hei TPU, vreau si eu sa intreb ceva. As putea sa imi pun in bagajul de mana niste mere? Gen sa nu fie vreo problema acolo la check in, aveti idee?
Exista de cumparat plasticul acela care bloca scoaterea lui de pe bratara de la untold, electric castle, dreamhack etc?
Salut fratilor, as dori sa imi fac upgrade la pc. Am gtx 750 ti 2gb si as vrea sa iau un gtx 960 2gb. Am amd fx 8310, as dori sa il upgradez la un amd fx 8350. Am 8 gb rami, ma rog, trebuie sa imi...? (mai mult)
Vreau sa fac sa imi treaca ziua mai repede. nu doar una. ci inca 16 zile. ( pentru ca atunci am un eveniment important din viata mea.) Cum sa fac sa treaca mai repede, fara a- mi da seama? Ceva...? (mai mult)
vremea de pe net se poate schimba? Adica eu peste 5 zile as vrea sa merg in vacanta, iar acolo scrie ca v-a ploua si ca va fi frig.
Hei cine stie un site cu care pot sa fac like- uri pe Facebook Dau funda
Pot face într-o saptamana toate actele necesare pentru scoala de soferi? Adica am timp sa fac totul într-o saptamana? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!