Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 3 Martie 2025 sunt:
Niste locuri misto de vazut in bucuresti? Nu vreau locuri aglomerate. Ceva abandonat, niste zone in care abia mai trec oameni, cladiri cu acces la acoperis etc, lucruri de genul.
Ce as putea face in masina timp de 8 ore? Si nu pot citi caci am rau de masina.
Salut, recent ma plimbam cu bicicleta si schibatorul(shimano deore xt, 9 viteze)m- i s- a blocat in spita. Spita s- a rupt dar piciorul scimbatorului, partea metalica cu cele doua role, s- a indoid,...? (mai mult)
Am o intrebare... cum se face tutunul pentru narghilea sau se poate face de mine? Am auzit ca trebuie melasa,alcool, etc pana la urma cum se face?
Ce piscine ieftine sunt in Iasi? Dar sa nu fie cocalari si interlopi ca la strand.
Ce amuzant e sa intri aici dupa vreo 2- 3 ani si sa te uiti la intrebarile pe care le puneai acum ceva timp, sa vezi ce te interesa pe vremea aia. E asa frumos cum trece vremea, cum evoluezi, cum iti...? (mai mult)
Hei TPU, as vrea sa imi fac o agenda pentru scoala dar nu stiu din ce sa o fac, ce materiale sa folosesc, Va rog ajutati-ma!
:)) Ce amuzant e sa intri aici dupa vreo 2- 3 ani si sa te uiti la intrebarile pe care le puneai acum ceva timp, sa vezi ce te interesa pe vremea aia. E asa frumos cum trece vremea, cum evoluezi, cum...? (mai mult)
Sambata va fi ziua mea si o voi tine la karaoke/disco. Acolo vom putea canta sau dansa dar as vrea sa imi spuneti niste mici joculete pe care sa le putem juca pentru a nu ne plictisi.
Cum pot vedea pe ce loc se află povestirea mea de pe Wattpad dintr-o anumită categorie? Fundă.
Unde se comercializeaza Dr Pepper in tara? Sau trebuie sa fac comanda direct din State?
Salut,am un laser pointer de culoare rosie si as vrea sa il fac alta culoare sau sa ii maresc raza de lumina, se poate? Daca da cum?
In curand se apropie ziua mea de nastere si as vrea sa- mi scot cateva prietene intr- un local frumos din Bucuresti sa sarbatorim.Am nevoie de niste recomandari de localuri frumoase, cofetarii,...? (mai mult)
Hei! Mai demult am vazut top cinci subiecte fara explicatie(cred ca nu era asa, dar in fine)ei bine acolo erau niste chestii mai de groaza(glumesc)si primii erau niste chestii ciudate albe, inalte si ...? (mai mult)
Asnoapte am visat că îmi pierdusem cercei de aur. Ce înseamnă? Este de rău? Este de bine? Vă rog spuneți-mi semnificație dsu fundă celui mai bun rãspuns.
Salut As vrea sa imi reincarc paysafecard cu 300 de lei pinul cand l- am cumparat a fost de 150 de lei.Eu vreau sa imi reincarc la aparatele Rompay.se poate reincarca cu 300 de lei sau numai cu 150 de ...? (mai mult)
Buna Ce metode stiti de a invata engleza intr- un timp scurt( o luna, 2)? Nu am pretentia sa vorbesc perfect, dar sa ma descurc acolo cat de cat. Nu vreau ceva cu plata, vreau sugestii in care sa...? (mai mult)
Vreau si eu un tutorial despre cum se poate obtine efectul asta in Photoshop. http://i65.tinypic.com/xgl06w.jpg Multumesc.
Mi- am luat acum 2- 3 luni un Penny Board de pe eMAG, dar rotile sunt prea stranse, cred pentru ca nu merge "lin" si rotile fac cam mult zgomot.Mi- ati putea spune cum as putea rezolva ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de unde e luat instrumentalul din clipul https://www.facebook.com/giffynergal/videos/563728673725606/?__mref=message_bubble minutul 2:10
Buna Ce parere aveti de Facultatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti? Si ce as putea alege intre MANAGEMENT TURISTIC SI COMERCIAL sau MARKETING, adica vreau sa spun care din aste 2 ar merita mai mult?...? (mai mult)
Îmi puteți spune un site de unde pot citi carți online? Mulțumesc + funda
De la cati ani ma pot caza singura la un hotel?
Voi la ce varsta ati fost prima data singuri intr-un concediu, sau cu prietenii? ma refer fara familie, fara parinti. cati ani aveati? cum a fost? cu cine ati fost?
Jocuri gen No Man's Sky si sa imi mearga si mie? Am laptop cu placa video Intel Hd Graphics de 1760 mb, Procesor Intel Celeron de 1, 5 ghz, 3 gb ram.
Hei ma puteti ajuta cu ceva? Cum pot cere Sobranie negru de la magazin? Stiu ca sunt si colorate dar eu vreau neaparat negre.Cam cat costa un pachet?
De curand am pus ochi pe o bicicleta DHS MATRIX FULL SUSPENSION. Bugetul meu pentru a cumpara bicicleta variaza intre 300- 450 lei. Am vorbit cu un tip de pe un site ce a publicat anuntul...? (mai mult)
Salut, am un Bmx hurricane, si am o problema cu franele, nu merg de loc asa ca vreau sa le cumpar din nou doar ca nu stiu de unde si cum, adica sunt diferite de franele normale cablurile se despart...? (mai mult)
Cum se face o sabie din lemn? Vreau să fie rezistentă dar și ușoară! Dau fundă! Ajutoorrr...
Nu stiu ce sa aleg intre pennyboard si skateboard.Sunt incepator, placa ar fi folosita doar pentru deplasarea prin oras, nu pentru scheme in parc etc.
Salutare TPU stie cineva vreun pub/local in centrul vechi care sa aiba terasa interioara gen sa treci prin local si sa ajungi in terasa? Ca in jackpub daca il stiti. Dau funda e urgent
Hei, din nou :)) Pentru jucatorii de metin, am nevoie de bonusuri pentru scut si bratara, dar nu dupa net, din experienta voastra personala! Ninja/Lama/PvP!
Ce sa fac cu viata mea?
Imi place sa editez, sa filmez cu camera gen fac time-lapse in trafic cu masina, etc.nu daily vlog sau alte prostioare. Ajuta-ma cu un nume pentru un canal de Youtube mersi.
Sunt plictisit si nu stiu ce sa fac, am terminat toate temele de vacanta si am citit multe carti. :P Sfaturi?
Royal Musical Journey: CONCERT DE GALĂ DE MUZICĂ BAROCĂ, 14 septembrie, Sala Radio, 19:00
Dati-mi va rog niste titluri de carti bune (SF,drama,actiune,aventura,sa aiba suspans, intrigi, etc.)
Dacă am sub 18 ani şi merg la pescuit în pădure luând cu mine arme precum sabie, topor de luptă sau buzdugan este necesar să fiu însoțit de un adult?
Merg la summer well doar ca sa mi vad trupa preferata si nu am gasit pe nimeni care sa mai vina pana la Bucuresti doar pentru evenimentul asta, deoarece sunt oradean. Daca cineva mai cauta un partener...? (mai mult)
As vrea sa inchiriez o cabana la munte, nu foarte mare, pentru 2 persoane, dar nu prea gasesc site- uri actualizate. Nu am o locatie exacta in minte, doar sa fie liniste si sa o pot inchiria ...? (mai mult)
Care e cel mai tare compliment pe care l-ai primit in pat?
Unde pot vedea si eu pe net cu SubRO episoadele de la Naruto SD: Rock Lee no Seishun?
In data de 15 august medicii din spitale vor lucra? Ca vreau sa ma duc luni la un consult.
Stie cineva programul autocarelor care merg Costinesti-Vama?
Aş vrea sa îmi editez o poză. Aş dori sa ii pun un fel de ramă din aceea colorată in stânga si dreapta pozei cum se poate pune si de pe iPhone. Stie cineva vreun site online sau o aplicatie...? (mai mult)
Mi-ati putea da niste siteuri in care pot achizitiona un BMX in rate? Multumesc!
Salut, am un pc vechi ( AMD Athlon XP 3000+ cu 512mb) Vreau sa instalez Ubuntu 12.04.1 pe el si nu merge. Dupa ce scriu un nume si parola, imi dispare setup- ul si e ecran negru, cu doar cursorul. ...? (mai mult)
Ştiți cumva dacă anul acesta se mai țin zilele prieteniei Bergenbier în Constanța? Nu am văzut nici un anunț sau ceva care să comfirme... Mulțumesc!
De unde imi dau seama ca am luat ban pe metin?
Cum vi se pare orasul Constanta in comparatie cu orasul vostru? Ce are in plus, ce are in minus fata de orasul vostru? Pun intrebarea fiindca stiu ca multi mergeti la mare si treceti prin oras.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?