Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua! As vrea sa achizitionez un BMX Subrosa Tiro 2016 de pe http://www.bmxshop.ro/ si as vrea sa- l platesc in rate. Intrebarea mea este daca pot plati in rate pe acel site. Daca nu, mi- ati putea...? (mai mult)
Este cineva pe aici care a vandut cheite de doze? Daca da as vrea mai multe detalii despre pret si despre multumirea sau nemultumirea lor in aceasta activitate. De asemenea m- ar interesa alte astfel de...? (mai mult)
Acum cativa ani am avut un film descarcat dupa internet. Problema este ca i- am uitat numele si nici macar nu l- am vazut. In film era vorba despre un om ( numele lui era gen Alan Dyler, nu mai stiu sigur)...? (mai mult)
Asta este o întrebare adresata mai mult celor care fac facultate sau au făcut.o In septembrie vreau sa ma înscriu la facultate si nu stiu unde. Se poate sa imi dati niste detatii din punctul ...? (mai mult)
TPU! As vrea sa merg in partea de vest a tarii, in zona montana. Ce atractii turistice imi recomandati?
A fost cineva la Electric Castele 2016? Daca "da" imi spuneti si mie pe scurt cum a fost? VA ROOOOOOOG!
vreau si eu niste provocari sa fie 10 dau funda
Hei, îmi serbez ziua de naștere pe 13 august, fac 14 ani și stau în Constanta, dar nu vreau o zi de naștere obișnuită gen sa merg la film și sa mănânc, nu vreau sa fie ceva mai special pentru...? (mai mult)
Scuzati-mi categoria dar e destul de urgent, stie cineva daca la un festival, anume Spellground din Navodari, se pot achizitiona bilete pe O ZI de acolo? Multumesc
Buna:) Voi merge la Divertiland, in București. Am incercat sa fac rezervari online, dar imi spune ca email- ul este invalid.(dar le.am introdus corect:( ). Pot sa merg si fara rezervare online?...? (mai mult)
Copii sunt lasati sa intre singuri Decathlon? Părinții mei nu pot merge au treaba si as vrea sa merg singur
Puteti sa imi recomandati un restaurant elegant si cu un pret rezonabil, in Cluj- Napoca, pentru organizarea unui eveniment? E vorba de o intalnire cu fostii colegi de facultate. Intre ei sunt si oameni...? (mai mult)
Buna! Peste cateva zile eu cu iubitul meu o sa facem un an. Nu sunt absolut deloc inspirata cand e vorba de cadouri. Vreo idee? :( P.S: El nu e genul: nu ceasuri, bratara, lant. Si din astea...
Joc 8 Ball Pool pe Android, si recent, contul meu a fost bannat, pentru ca "am facut avantaje ilegale"... Cum as putea sa imi rascumpar contul? Funda! Garantez! Promit 100% pentru cel mai...? (mai mult)
Incaltat sau descult? De ceva vreme merg dedcult prin parcuri si chiar pe strada. Cel mai mult imi place sa ies seara, dupa 21:30. Ies cu toata familia, care este tot cu picioarele goale.
Hey, fani anime! Știți unde pot vedea Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga aru? Am căutat pe cele mai cunoscute site- uri și există ca anime, dar fie nu îl au tradus pe site, fie nu îl pot deschide...? (mai mult)
Salut, am o problema. cum pot invata repede? Cand invat, nu pot retine aproape nimic. Este normal? Anunt ca am ramas la biologie, deoarece nu imi ramânea absolut nimic in cap cand dadeam un test. ...? (mai mult)
Stiti cumva ce evenimente sunt la Iasi, in luna august? Plictiseala e mare si orice informații aveti despre filme, concerte sau teatru, orice e luat ca atare. Mulțumesc.
deci am o problema cu niste copii (de vreo 8- 16 ani) de pe strada, gasca mare, vin si de pe alte strazi aicea, ca sa joace fotbal, dar problema este ca pe zi de vreo 7- 10 ori imi lovesc poarta...? (mai mult)
Costinesti este departe de Focsani?
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o melodie. (P.S: Stiu ca o pot gasi cu Shazam, dar nu am mai auzit melodia) La refren spune (Asa se intelege =)) ) "Badidom!" Si dupa brusc incep sa cante niste trompete...? (mai mult)
A fost cineva la Amara? Imi puteti spune daca este frumos si daca merita sa merg?
Buna, am fost la Vodafone si am cumparat o cartela nano sim. Dar se pare ca este demagnetizata, Intrebarea e, trebuie sa ma duc la acelasi sediu de Vodafone de unde am luat- o sau pot sa merg la oricare...? (mai mult)
imi poate explica cineva cum imi pot face parul sa stea in poza de mai jos? Tin sa menzionez ca sunt tuns la fel ca cel din poza. https://www.google.ro/search?q=frizuri+ barbati&biw=1600&bih=756&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjj8v6e-...? (mai mult)
Bunaa..am o intrebare, mi- am descarcat recent programul Musical.ly si am vazut la anummiti utilizatori ca fosesc melodii in romana..Cand caut melodiile respective nu le gasesc..Intrebarea este: Pe Musical.ly...? (mai mult)
Bună tuturor, sunt un viitor student în domeniul artistic. Mă pregătesc pentru admiterea la U.N.A.T.C. Actorie și am nevoie de un loc retras și liniștit, ferit de prea multă lume. Un loc unde...? (mai mult)
Hei, TPU! Am nevoie de un raspuns rapid, daca se poate, va rog. Cate ZILE dureza vacanta de vara? Multumesc. :) P.S: Nu am gasit o categorie...
Exista o combinatie dintre PennyBoard si Skateboard? Daca da, de unde l-as putea cumpara?
Hei TPU incurand e ziua surori mele mai mari face 19 ani si vreau sa fac un cadou unic care sa il tina minte ceva diferit nu as vrea sa cheltuiesc pre multi bani pe el dar de preferat as vrea sa fie...? (mai mult)
Hello! Urmeaza sa inchiriez un apartament direct de la proprietar, nu prin agentie. Ideea e ca eu nu am mai inchiriat niciodata, deci nu stiu cu ce se mananca. Eu as vreea sa inchiriez din octombrie, ...? (mai mult)
Mă plitisesc. Ce pot face?
Dacă Jack Sparrow(Piratii din Caraibe) si Jack Dawson(Titanic) s-ar lua la bătaie, cine ar câștiga? Voi cu cine ați ține? Dau fundă celui care are aceeași preferință ca mine.
Ce sa fac cand ma plictisesc? Dar nu chestii gen: scrii poezii, le dai nume oamenilor de pe strada, barfesti, etc...
Vreau prieteni noi... Se ofera cineva?
Tocmai am terminat de citit cartea "Cuore" de Edmondo De Amicis. Mi s-a parut excelenta. Tu ce parere ai despre aceasta carte?
Buna as vrea sa achizitionez Laptopul ASUS X553SA- XX021D, Intel® Celeron® N3050 pana la 2. 16GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free Dos (sper sa nu se puna ca reclama) pentu jocuri ...? (mai mult)
Am o intrebare legata de Festivalul Untold. In regulamentul de anul trecut era scris ca doar biletele cumparate prin reteaua Evemtim sunt recunoscute. Anul acesta eu mi- am luat bilet de pe bilete.ro (am...? (mai mult)
Hey TPU!~ M- am apucat de YouTube saptamana trecuta si eu am facut o poza de profil folosind un site. La unii Youtuberi, poza de profil si banner- ul sunt facute cu speed art. Eu am incercat sa imi instalez...? (mai mult)
Ce bicicleta sa aleg? 1 sau 2? 1. http://www.lapedalesv.ro/biciclete/mountain- bike/29- frana- disc- mecanica/bicicleta- sprint- maverick- 29- frana- disc- shimano 2. http://www.decathlon.ro/p/8321326_btwin-...? (mai mult)
imi place ideea de Explorare urbana. Sunt fotograf si as vrea sa fac fotografii in case parasite. Stie cineva cladiri parasite, in Timisoara?
Ce ati face daca peste o luna vine nunta unui coleg de munca si nu aveti cu cine sa va duceti? V- ati duce singur? Nu stiu ce sa fac. Nu ii cunosc familia sau prietenii si noi ne cunoastem doar de 2 luni....? (mai mult)
Ce lucruri imi trebuie in tabara de o saptamana la munte? Va rog, spuneti si in ce trebuie sa pun lucrurile. Multumesc!
Baieti, am nevoie de un wingman pentru agatat fete in Centru Vechi, in special cluburile. Tot startul il fac eu. Wingman=coleg care te sustine in abordari.
Vreau să invăț să meditez. Cum se face?
De ce la restaurante iți aduce bonul fiscal in chestia aia în care tu trebuie sa pui banii și eventual un ciubuc pentru ospatar? Ce rol are " chestia " aia ( nu sțiu cum sa-i zic :)) )
Vineri urmează sa plec in Budapesta. Cum sunt vamesii? Se vor face controale? Am o tigara electronica pe care as vrea sa o iau cu mine, îmi vor zice ceva in legatura cu ea? Dar in Austria cum este...? (mai mult)
Cine imi poate spune cuvinte in engleza (substantive/verbe) care se termina in litere gen Q, V, X, Y, Z? Dau fundita
Vreau sa aflu informații de la firma Telekom ca vreau sa ma bag si eu la ea. Care e la firma asta sa îmi zică si mie: 1.Ce viteza de net prinzi? 2.Se încarca bine paginile? 3.E buna...? (mai mult)
Poate să îmi spună cineva in ce orase opreste trenul pe directia Arad - Costinesti? Multumesc anticipat
as vrea sa stiu daca exista vreo tabara de supravituire, adica sa te duca pe o insula timp de o saptamana si sa te lasa singur sau cu un prieten sa supravietuiesti pana se intorc sa te ia ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Kufu95 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!