Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Nu știam ce categorie sa aleg. Cine stie sa imi spună si mie ce frecvente selectez la memorarea de programe la akta, prin decodor, ca este prima frecventa si ultima frecventa. Daca ma puteți...? (mai mult)
Sal baieti si fete am o mare problema, in seara aceasta am trecut pe langa un bar de rockeri care este foarte aproape de casa mea, chiar pe strada la mine si un tocilar luat de mine, am vrut sa ii dau...? (mai mult)
Se poate merge cu waveboardul numai pe teren neted sau si pe unul accidentat? Daca trec peste o crapatura deseori roata se opreste si cad. Tin sa mentionez ca sunt la inceput si nu merg foarte rapid.
Cum pot slabi 2-3 kg în jur de o luna? DAU FUNDA!
Maine plec la mare si voi merge cu masina cam 10 ore. Ce sa fac sa nu ma plictisesc? Adica da, voi dormi, ma voi uita la peisaj, dar ce altceva sa mai fac? Dau funda!
Hei TPU,am observat ca in ultimul timp toti isi pun pe facebook: "Am inceput studiile la...", dar nu arata ca un statut obisnuit.Intrebarea mea e cum posteaza ei asa ceva?
Niste carti bune? Fundita :)
Salut, am o nelamurire despre narghilea: in capatul acela de ceramica se pune tutun, aroma sau tutun cu aroma? Si ce concesinte sunt daca pun tutun/aroma
Am pus 66 de coduri la acea promotie cu Timisoreana ca sa castig 1000€ dar degeaba. Este o ora anume in care pot pune codurile si sa castig?
Ce poti sa faci pe net cand te plictisesti?
Care sunt cele mai bune tipuri de roti pentru skateboard? Eu stiu ca cele de silicon sunt cele mai proaste.
.. imi poti creea o poezie de dragoste despre o fata numita Karin?
E vara, e canicula, e vacanta pentru toti! :) Pentru unii pana prin 15 septembrie (elevi) iar pentru altii 1 octombrie (studenti). Voi ce faceti in vacanta, cum va treceti timpul? E o perioada...? (mai mult)
Marti(2 august) am sa plec in Grecia, mai precis in Paralia Katerini, ce- mi recomandati sa fac pe drum(17h)? Tin sa mentionez ca am un telefon praf(nu prea tine bateria), deci muzica/jocuri...? (mai mult)
Http://allstar-converse.ro/ va rog ajutati-ma, sunt originali?
am de ales dintre o trotinetă (deja testată de mine) sau o bicicletă (despre care nu am aflat nimic) Ce ziceți să aleg? Mențin că am mai avut cam 10 biciclete, dar trotinete. doar 1 ...? (mai mult)
Este cineva din Constanta? Aveti idee unde iti poti petrece timpul ca sa nu te plictisesti? Zilele viitoare ma duc la matusa-mea si nu stiu ce as putea face.
doresc sa impartasesc o problema de- a mea de cand eram mic si pana acum {am 14 ani} si am o teama {fobie} de monstri va rog ajutor, noaptea nu mai pot iesi din camera de teama... si pe jocuri...? (mai mult)
recent m- am gandit sa ma apuc de youtube, am echipament, tot ce imi trebuie, mai am nevoie de un nume la canal, canalul va fi in mare parte topuri, si as vrea sa imi dati idei de nume,...? (mai mult)
Hey! Stie cineva cum as putea sa pastrez un eveniment din viata pe profilul meu? Am pus evenimentul(intrarea la facultate) si cand sa mi- l pun si la studii sa- mi apara cand intri pe profil, a disparut...? (mai mult)
Nudism. pro sau contra? Ati fost vreodata la nudisti? Cum v-ati simtit? Daca nu, ati merge? V-am lasat. fug in golful francezului
Am si eu nevoie de ajutor din partea celor care stiu Spaniolă cât de cât bine... să- mi traducă si mie următoarele fraze, si să mi le scrie si in spaniola dar doar cum se citesc! Fac ...? (mai mult)
Stiti cumva daca in taberele studentesti se pot lua insotitori? Daca da, care este suma pe care trebuie sa o plateasca? Sau pot intra "pe neve"? :)) Am inteles ca multi nu declara insotitorii si?...? (mai mult)
Am 15 ani si vreau sa imi iau un skateboard. Ceva site-uri?
Aș vrea să ajung de la metroul Nicolae Grigorescu până pe strada Schițu Măgureanu (nr 19). față în față cu Liceul Gheorghe Lazăr. Nu prea mă descurc, deci ați putea să mă ajutați?...? (mai mult)
Vreau sa pun un nume bicicletei mele.Dar ce nume?
Heey! Ce sa fac sa imi stea parul culcat? Am parul mediu, des si sta perfect drept.Ca o maciuca. Zici ca am casca.Pot face ceva sa mi stea intr o parte?
Buna, am 12 ani si sunt acea tipa de fata care copilareste muuult.Eu vreau sa ma joc cu bebelusii de jucarie sa ma prefac ca am grija de ei si d- astea, dar singura problema este ca daca ies sa- i scot...? (mai mult)
Care sunt beneficiile mersului descult?
Hey, a venit verisoara mea de 10 ani la mine si nu stiu pe unde as putea sa o plimb. Puteti sa-mi spuneti niste zone de vizitat din Bucuresti, cum ar fi muzee, parcuri, etc?
Tot vad pe Facebook postari de genul "Are lanterna'? Care e faza? Stie cineva?
Salut. Stie cineva cum se numesc,, trenurile " acelea de transport pentru doua persoane cu maner? adica o persoana sta in fata, si una in spate si apasa pe manerul acela, iar trenul acela se misca.
Am o problema cu scoala. Colegele mele ma barfesc toata ziua si vorbesc despre mine si pe grup(din care nu de mult m- o dat afara). In toate pauzele stau mai mult singura. Toate fetele sunt asa....? (mai mult)
Am o intrebare mai ciudata... Cum se numesc Cuțitele alea cu lama pop out? Cele la care apeși un buton si sate lama. Asa are tipul de la everythingaboutapple.com
Hello! Stiti cumva care este tariful biletului de intrare la Divertiland in timpul sarbatorilor legale? Dau funda. Multumesc!
Am o intrebare cam stupida De ce femeile cand fura ceva dintr-un magazin, si-l pune sub rochie.Dar unde si-l pune in acea rochie daca e imbracata cu ea? Dau funda
Servus! Există vreo legătură directă Bucureşti-Râşnov, via tren?
Ce părere aveți despre aceasta bicla? http://m.decathlon.ro/p/8351519_bicicleta- mtb- rockrider- 340.html 95% pentru drumuri în parcuri, pe stadion si pe strada si 5% pentru drumuri spre / la...? (mai mult)
Cum pot sa pun mai mult de 15 secunde de GIF pe Imgur? Am vazut unele GIF-uri pe Imgur care aveau mai mult de 15 secunde, dar pe mine nu ma lasa sa pun mai mult de 15 secunde.
Peste 2 zile am traseul auto, multa lume imi spune ca daca nu dau bani nu prea am cum sa il iau, asa este?
10 idei pentru Vacanța ta Urbană la Fundația Calea Victoriei
am nevoie urgent de niste bani! Nu va suparati, cum as putea face niste bani fara sa le cer parintilor si fara sa vand chestii? Dau funda. :*
In cazul in care la facultate sunt admisa la taxa, beneficiez de un loc in camin? Sau caminele sunt strict pentru studentii de la buget?
Hei! Ajutati-ma va rog! Vreau sa strang niste bani, dar nu stiu cum. Stau la bloc. In total suntem 5 fete in fata blocului. Parintii mei nu imi dau bani pentru treburile casei...
ar putea cineva sa imi explice ce inseamna urmatorul vis va rog? Am visat ca intr- o seara m- am hotarat brusc sa plec spre orasul unde sta fata de care imi place. Am mers la gara, am intrebat...? (mai mult)
Era o emisiune mai demult nu mai știu pe ce program sar știu sa va spun câteva informiatii pentru ca sa o puteți identifica. Erau doua echipe una roșie si cealaltă albastra și aveau niște...? (mai mult)
Hey TPU, vreau sa imi iau un caine de talie mare, de preferat Rottweiler.Eu stau la apartament.Am deja un caine (pechinez). As vrea sa stiu pareri, daca se vor intelege cei doi catei si daca nu, ce caine...? (mai mult)
Salutare, am şi eu o mică problemă. De vreo 2 săptămâni, am un tic nervos, acela constă în, înfăşurarea degetului în păr, apoi trag şi uneori mă doare, alteori nu. Problema e că e...? (mai mult)
Cate sezoane si cate episoade are desenul Wolverine si X-men?
Salut.Pana incepe scoala vreau sa fac muschi la antebrat, triceps si biceps. Dati- mi exercitii sa le fac acasa, nu la sala! Am doua gantere de 2 kilograme fiecare. Spuneti- mi cate repetari si serii ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Kufu95 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!