Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Daca un anunt de pe olx are " Livrare cu verificare ", cine plateste acest serviciu? Vanzatorul sau cumparatorul?
Bună! Recent am văzut o reclamă pe Youtube la unul din serialele de pe Netflix însă nu am reținut numele serialului. În serial este vorba despre dispariția a doi băieți. iar mama acestora îi...? (mai mult)
Materii Ştiinţe Sociale (profilul uman) la clasa a 9/10/11/12-a
Voi ce faceti cand va plictisiti? Funda :)
Salut, stie cineva cum se cheamă aplicaţia aia de poze care arata emblema Love?
mania se diferentiaza de hipomanie prin intensitatea si natur ei psihotica?
Aș dori să îmi dați niște site-uri de editat fotografii online, pe PC. Dar să nu trebuiască să le descarc... Mulțumesc
As dori s imi recomandati un mini- frigider la un mic pret pe care il pot tine pe birou, sau undeva in camera mea, deoarece noaptea parintii mei sunt deranjati de cati ori merg s pun ceva ...? (mai mult)
As dori sa imi dati cateva nume de cs go, dar faine. DAU FUNDA!
Salut, Am o Problema cred, Cand ma joc un joc gen lol, Imi Sta RAM usage pe 85%, Iar CPU usage pe 15, Iar un prieten mi- a zis ca nu e bine cand ma joc sa- mi steie rami pe 85%, Si mi- a zis...? (mai mult)
Hey, buna, am nevoie un pic de ajutor. Unde e mai bine: la tabăra Cireșarii sau la tabăra Camping? Ajutați-mă, va rog.
Vreau sa imi fac o comunitate gaming cu domeniu.com si nu am idei de nume. Ma puteti ajuta? Numele poate fii si din 3 litere, dar sa nu contina CS/SAMP/Strike/TF/
Voi ce ati alege dintre un PS VITA, un Xbox one, o tableta Samsung galaxy tab A t280, un cort, o placa video cam de 670 lei + placa de baza de 200 de lei sau orice altceva si de ce. FUNDA
Am o rugaminte: dati-mi provocari nebune (in stilul celor de la Ilie"s Vlog).
Salut, Ce camera de filmat mi- ati recomanda pentru o bicicleta Montain Bike? As vrea sa fie o camera cat de cat ok, sa filmeze decent deoarece vreau sa filmez traseele parcurse. As vrea sa mai stiu...? (mai mult)
Stiu, este o idee ciudata ( incat nu am gasit nici pe net o solutie). Eu sunt foarte creativa, imi plac citatele si ma motiveaza. Asadar, m- am gandit sa fac un fel de, , decoratiune- suport"...? (mai mult)
Salut, as dori sa cumpar un skateboard si nu stiu pe care ar trebui sa il iau din urmatoarele: http://www.expert- sport.ro/Skateboard- Nextreme- Tribe- Pro- Bloody- Skull_3628_detalii.html http://www.emag.ro/skateboard-...? (mai mult)
Stiti carti in genul: "Every Last Word", "Sub aceeasi stea", "Carrie"? Sa fie cu adolescenti sau horror. Si stiti un site bun de unde imi pot comanda carti?
Sall!:) Cine imi zice cateva site-uri folositoare?
Cum se numeste videoclipul ala cu GTA Vice City onspeed, dar cu muzica vreau. Vreau link-ul catre video-ul acela sau vreau sa vad cum se numeste. Eu tot caut si nu gasesc. VA ROOOG, URGEENT
Ce localuri din Gara de Nord sunt mai bune? Ma gandeam sa merg la SpringTime, dar am vazut ca is multe review-uri negative.
Heeyy, stiti cumva care sunt preturile de intrare la Green Pool& Restaurant din Bucuresti?
Daca vreau sa ma inscriu la 2 facultati diferite trebuie sa fac 2 dosare? Am inteles ca este o taxa de 100 de lei sau asa ceva, trebuie platita pentru ambele inscrieri? Va rog daca ma puteti ajuta si ...? (mai mult)
Merge cineva in parcul Coltea la concerte in weekend? Vad mai mult pensionari si zbarcituri.
Am o problema la minecraft. Orice obiect tinut in mana nu se vede complet, se duce in dreapta ecranului si nu e normal, o sa va arat o poza sa intelegeti mai bine. http://imageshack.com/a/img921/540/GhPntb.png ...? (mai mult)
TPU, vreau sa stiu cum pot deveni sirena, care inoata nu sirena pompierilor, in fine va rog sa ma ajutati, daca nu credeti sau nu stiti nu raspundeti, multumesc.
Salut. As vrea sa iau asa ceva http://olx.ro/oferta/vand-combina-audio-ID6md4I.html#98cabe77c4 si nu stiu cat ma ajunge transportul din Braila pana in Calarasi, e mai mult de 50 lei?
Divertiland este inchis pe 18.07.16?
Sunt baiat si am 16 ani. Unde as putea gasi un loc de munca timp de o luna in care sa stau maxim 5-6 ore pe zi si sa am salariul 900-1000 lei?
Vreau sa îmi spuneti toate informațiile despre site-ul Amaon(livreaza in Romania,cat e transportul,in cat timp ajunge, etc)Funda.
Ce credeti ca este mai bun pentru un începător? Longboard sau Penny board? As vrea sa meargă si pe drumuri mai rele. Multumesc anticipat! Dau funda
Peste o lună fac 15 ani şi sunt din Ploiești. Mi- aş dori ca vara aceasta să pot câştiga nişte bani cinstiți.Cum aş putea proceda pt. a- mi găsi un job? Ma pricep sa fac orice si ...? (mai mult)
Stie careva cat e intrarea la Loft Beach?
A fost cineva la vreun concert la sala sporturilor din Brasov? Sau stiti cum arata? Unde ar fi cel mai indicat sa cumpar bilete la un concert (Dire Straits) ca sa se vada bine?
As vrea vara asta sa lucrez timp de 3-4 saptamani. Am nevoie de niste job-uri in Tucea la care pot lucra. Am 15 ani si sunt baiat. Funda celui mai bun job!
Mesaje de la multi ani pentru cel mai bun prieten? Nu ceva pompos sau sofisticat si in niciun caz foarte reusit, ceva mai nebun si amuzant in acelasi timp:)
Am vrea sa plecam la munte pentru 5 zile.Ce destinatie interesanta am putea avea, tinand cont ca tata nu vrea sa mearga cu masina pe un drum greu...gen Transfagarasan, si nici un drum lung (de...? (mai mult)
De unde as putea cumpara un penny board sub 200 lei... nu trebuie sa fie original, doar bun(accept si second). Daca este magazinul doar fizic, doar in Galati.
Trebuie sa plec maine la mare iar apoi direct la munte si nu stiu ce sa imi mai iau cu mine ca activitate... Sunt singurul copil itre doi adulti. Please!
Acum cateva zile, m- am hotarat sa cumpar un laptop de pe ebay. i- am dat mesaj vanzatorului ca am nevoie de detalii cum ar fi gen procesor etc, mi- a zis si i- am spus voi platii curand! ...? (mai mult)
Îmi e foarte, foarte frica de furtuni puternice.Frica asta o am de când eram singur acasa de atunci a venit un vânt foarte puternic o ploaie foarte puternica si sa luat si curentul. Uneori...? (mai mult)
Maine voi pleca in vacanta la Constanta in statiunea Mamaia la mare, pentru cateva zile si am ales Hotel Central Mamaia. Daca il stiti, ce imi puteti spune despre el, e OK?! Eu oricum am experiente...? (mai mult)
Cum pot citi revistele gratuit online?
Am in penny board, nu de mult so am o problema: nu intoarce! Sfaturi?
Imi puteti da si mie va rog un program pentru PC pentru editare de videoclipuri? Daca se poate si link-ul va rog!
Mierucuri se vor afisa rezultatele in urma repartizarii computerizate pentru a afla la ce liceu intram. Intrebarea mea este daca se vor afisa pe net sau vom merge la scoala ca sa aflam? Dau funda
Trec clasa a 10a la un liceu tehnologic si vreau sa ma transfer la o alta clasa din liceul meu si media mea este 8 80 ultima din cls respectiva fiind 7 si ceva, tata a vorbit cu directoarea ...? (mai mult)
Salut pot sa intru in cartea recordurilor cu cele mai multe ore jucate in CS:GO? si care este premiul?
Bună TPU.AM o întrebare: În România se mai găsesc jucării cu Bakugan și Beyblade? Dacă da, în ce zone? Mersi anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!