Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum se numeste videoclipul ala cu GTA Vice City onspeed, dar cu muzica vreau. Vreau link-ul catre video-ul acela sau vreau sa vad cum se numeste. Eu tot caut si nu gasesc. VA ROOOG, URGEENT
Ce localuri din Gara de Nord sunt mai bune? Ma gandeam sa merg la SpringTime, dar am vazut ca is multe review-uri negative.
Heeyy, stiti cumva care sunt preturile de intrare la Green Pool& Restaurant din Bucuresti?
Daca vreau sa ma inscriu la 2 facultati diferite trebuie sa fac 2 dosare? Am inteles ca este o taxa de 100 de lei sau asa ceva, trebuie platita pentru ambele inscrieri? Va rog daca ma puteti ajuta si ...? (mai mult)
Merge cineva in parcul Coltea la concerte in weekend? Vad mai mult pensionari si zbarcituri.
Am o problema la minecraft. Orice obiect tinut in mana nu se vede complet, se duce in dreapta ecranului si nu e normal, o sa va arat o poza sa intelegeti mai bine. http://imageshack.com/a/img921/540/GhPntb.png ...? (mai mult)
TPU, vreau sa stiu cum pot deveni sirena, care inoata nu sirena pompierilor, in fine va rog sa ma ajutati, daca nu credeti sau nu stiti nu raspundeti, multumesc.
Salut. As vrea sa iau asa ceva http://olx.ro/oferta/vand-combina-audio-ID6md4I.html#98cabe77c4 si nu stiu cat ma ajunge transportul din Braila pana in Calarasi, e mai mult de 50 lei?
Divertiland este inchis pe 18.07.16?
Sunt baiat si am 16 ani. Unde as putea gasi un loc de munca timp de o luna in care sa stau maxim 5-6 ore pe zi si sa am salariul 900-1000 lei?
Vreau sa îmi spuneti toate informațiile despre site-ul Amaon(livreaza in Romania,cat e transportul,in cat timp ajunge, etc)Funda.
Ce credeti ca este mai bun pentru un începător? Longboard sau Penny board? As vrea sa meargă si pe drumuri mai rele. Multumesc anticipat! Dau funda
Peste o lună fac 15 ani şi sunt din Ploiești. Mi- aş dori ca vara aceasta să pot câştiga nişte bani cinstiți.Cum aş putea proceda pt. a- mi găsi un job? Ma pricep sa fac orice si ...? (mai mult)
Stie careva cat e intrarea la Loft Beach?
A fost cineva la vreun concert la sala sporturilor din Brasov? Sau stiti cum arata? Unde ar fi cel mai indicat sa cumpar bilete la un concert (Dire Straits) ca sa se vada bine?
As vrea vara asta sa lucrez timp de 3-4 saptamani. Am nevoie de niste job-uri in Tucea la care pot lucra. Am 15 ani si sunt baiat. Funda celui mai bun job!
Mesaje de la multi ani pentru cel mai bun prieten? Nu ceva pompos sau sofisticat si in niciun caz foarte reusit, ceva mai nebun si amuzant in acelasi timp:)
Am vrea sa plecam la munte pentru 5 zile.Ce destinatie interesanta am putea avea, tinand cont ca tata nu vrea sa mearga cu masina pe un drum greu...gen Transfagarasan, si nici un drum lung (de...? (mai mult)
De unde as putea cumpara un penny board sub 200 lei... nu trebuie sa fie original, doar bun(accept si second). Daca este magazinul doar fizic, doar in Galati.
Trebuie sa plec maine la mare iar apoi direct la munte si nu stiu ce sa imi mai iau cu mine ca activitate... Sunt singurul copil itre doi adulti. Please!
Acum cateva zile, m- am hotarat sa cumpar un laptop de pe ebay. i- am dat mesaj vanzatorului ca am nevoie de detalii cum ar fi gen procesor etc, mi- a zis si i- am spus voi platii curand! ...? (mai mult)
Îmi e foarte, foarte frica de furtuni puternice.Frica asta o am de când eram singur acasa de atunci a venit un vânt foarte puternic o ploaie foarte puternica si sa luat si curentul. Uneori...? (mai mult)
Maine voi pleca in vacanta la Constanta in statiunea Mamaia la mare, pentru cateva zile si am ales Hotel Central Mamaia. Daca il stiti, ce imi puteti spune despre el, e OK?! Eu oricum am experiente...? (mai mult)
Cum pot citi revistele gratuit online?
Am in penny board, nu de mult so am o problema: nu intoarce! Sfaturi?
Imi puteti da si mie va rog un program pentru PC pentru editare de videoclipuri? Daca se poate si link-ul va rog!
Mierucuri se vor afisa rezultatele in urma repartizarii computerizate pentru a afla la ce liceu intram. Intrebarea mea este daca se vor afisa pe net sau vom merge la scoala ca sa aflam? Dau funda
Trec clasa a 10a la un liceu tehnologic si vreau sa ma transfer la o alta clasa din liceul meu si media mea este 8 80 ultima din cls respectiva fiind 7 si ceva, tata a vorbit cu directoarea ...? (mai mult)
Salut pot sa intru in cartea recordurilor cu cele mai multe ore jucate in CS:GO? si care este premiul?
Bună TPU.AM o întrebare: În România se mai găsesc jucării cu Bakugan și Beyblade? Dacă da, în ce zone? Mersi anticipat
Ce faceti seara, inainte de culcare, pentru a avea un somn linistit?
Cum pot cripta si eu in acest format? http://i.imgur.com/ipyCE6y.png Doresc sa precizez ca este pentru linux.
Salutare dragilor, am şi eu o rugăminte. Am nevoie ca numele Ecstasy. să fie scris ciudat, fel şi fel de litere intoarse, scrise ciudat. Ştiu mă probabil veţi zice "ai diferite site- uri", ...? (mai mult)
stie cineva cate ore fac cu avionul din Québec, Canada pana in Toronto, Ontario, Canada? Stiu ca sunt 1120 km distanta, dar vreau sa stiu in cat timp pot ajunge acolo.
Vreau sa imi spuneti niste jocuri compatibile cu Pc asta: Processor: Intel Pentium Dual Core E5300 2.6GHz Graphics: Nvidia Geforce 8500 GT (256 video card) Gb: 1Gb
Stie cineva unde pot inchiria biciclete pegas in Iasi? Vreau sa cumpar una, dar as dori sa o probez sa vad daca ma obisnuiesc cu designul ei.
Va rog sa-mi traduceti de la 4:57 la 5:05. Am nevoie urgent! https://www.youtube.com/watch?v=soZOr25vK-k
Daca aveti un cont de stardoll de nivel mare (ss sau roy eventual) pe care nu va mai jucati ati putea sa mi- l dati mie? Va rog fara jigniri sau chestii de genul 'cine ar da un cont ss sau roy' eu doar...? (mai mult)
Heii TPU As vrea o carte de preferat de prin 2015- 2016 care sa fie despre o fata timida care se pierde mereu cand vorbeste cu oamenii care pur si simplu se simte inutila pentru lumea asta si crede ca...? (mai mult)
Hei TPU...Ce parere aveti de calculatorul asta: http://www.calculatoareok.ro/calculator- hp- 6000- pro- intel- core- 2- duo- e8400- 3- 00ghz- 4gb- ddr3- 320gb- dvd- rom- windows- 7- rpo.html Ar merge ...? (mai mult)
Cum se numeste cel care se ocupa cu camerele la hotel, care are cheile, cheama pe cineva sa cheme sa duca bagajele, si cel care sta la intrare la "bar".
Cum se numeste adnotarea de la sfarsitul acestui videoclip? Ca sunt gen, adnotari cu numele: balon explicativ, nota, etc. https://www.youtube.com/watch?v=n1v1GM194p8
Peste o săptămână voi pleca intr- o tabără, la mare. :) Drumul va dura cam 5- 6 ore, timp in care cred ca ma voi plictisi groaznic, deoarece știu drumul pana acoloz n- am chef sa ma...? (mai mult)
Salut, TPU! Am de facut un drum de aproximativ 14 ore cu autocarul, si nu stiu ce sa mai fac sa nu ma plictisesc. nu imi e rau de la nimic, prin urmare pot face orice, dar nu stiu ce sa fac. Ma puteti...? (mai mult)
Îmi puteți da câteva sfaturi, idei despre cazare pensiuni? Vreau sa merg in iarna asta la munte si problema e ca nu știu in ce zona sa merg, nu am mai fost niciodată iarna si doresc o cazare...? (mai mult)
Sunt din Iasi si in curand implinesc 14 ani. Am cautat locatii insa nu am gasit ceva pe placul meu. Sugestii?
Unde pot gasi Furby Boom ieftin si aproape ne-folosit?
Mi-ar merge GTA 5 pe configuratia asta: CPU:Athlon X2 340 3. 20GHz Dual Core Ram:6 gb OS: Windows 10 64-bit Placa video:AMD Radeon R7 200 series 2GB Rezolutie:1440 x 900
Imi puteti da si mie provocari pentru Adevar si Provocare? Dau funda celor mai bune provocari. :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?