Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva cum pot cunoaste persoane noi in Constanta? Vechii prieteni nu imi erau tocmai prieteni si am ramas fara. Tin sa mentionez ca am 21 de ani si din pacate sunt introvertit.
Marimea bicicletelor sunt aceleasi indiferent de marimea jantelor? De exemplu marimea L pe 27, 5 e acelasi lucru cu L-ul de pe 26?
Buna! Sunt din Medgidia si am nevoie ca luni la ora 6 30 sa fiu în autogara Constanta, îmi spune cineva la ce ora încep maxi taxi-urile sa circule? Mulțumesc!
Care sunt cafenelele/ceainariile voastre preferate din București?
Salut! As vrea si eu sa merg la un aqua parca in Bucuresti (Therme, Otopeni, Divertiland) și nu stiu pe care sa il aleg. Mi-ati putea oferi niște idei?
Buna dimineața as dori și eu niște povesti dinalea 18+ (horror) nu contează dacă îs adevărate sau inventate doar de groaza sa fie mulțumesc mult zi buna
Care autobuz duce din gara pana in centru in Constanta? Prima data cand ma duc in Constanta. Am cautat autobuzele pe net dar nu imi apare nimic
Cum se utilizează Wi-Fi direct?
Buna! Urmează sa plec in vacanța in Bulgaria la sunny beach…voiam sa stiu dacă sunt persoane care vorbesc și românește pe lângă engleză.
Salutare tuturor. Sunt in căutarea unui bilet la Festivalul SummerWell! Oare mă puteți ajuta sa găsesc unul? Dau fundă!
Cum fac să pot eticheta pe cineva pe Facebook la Story dacă e recent adăugată în lista de prieteni (seara în club) şi nu- mi apare numele ei încă? E cam ciudat să postez a doua, a treia zi ...? (mai mult)
Stiti tabere 2022-2023 in care nu se face aboslut nimic? Doar mergi acolo si te lasa liber
Buna, voi ce ziceti prietenilor din alte tari cand va intreaba ce se poate vizita in Romania? Bucurestiul il recomandati?
Buna! Sunt însărcinată in 13 saptamani și sunt casnica! In afara sa spăl haine și sa fac mancare soțului nu fac nimic și ma simt nefericita, inutila (înainte sa rămân însărcinată am lucrat)!...? (mai mult)
Vreau idei unde îmi pot tine ziua in Brașov, împlinesc 14 ani pe 29 Iunie și nu știu ce sa fac de ziua mea.
Cum a fost omorât Muammar al-Gaddafi?
Daca nu mai sunt locuri in tren, pot sa imi iau bilet sa stau in picioare?
As vrea o lista cat mai completa pentru o plecare de doua luni în locuri pustii, departe de civilizație (acces la civilizație odată pe saptamana sau mai puțin). Acum, sa nu îmi spuneți de topor,...? (mai mult)
Salut. Cum se face cu butonul de YouTube? Vine acasă sau mă duc după el?
Buna! As vrea sa petrec o noapte cu iubitul meu in masina, intr-un loc cu o priveliste draguta! Stie cineva vreun loc prin judetul Neamt?
Cand se va deschide Cetatea Poenari? E un obiectiv frumos?
28 de grade este vreme de strand? Sau 30-31?
O să merg in Tenerife in vacantă şi nu cunosc limba spaniola nici engleză. Dacă aş scrie pe un carnețel câteva texte in spaniolă traduse pe net gen : am facut rezervare pentru o camera de hotel...? (mai mult)
Salut,stie cineva un loc in Suceava unde pot lăsa bicicleta peste noapte? Trebuie sa vin in oras in fiecare zi si nu am cum sa o iau cu mine de fiecare dată
Buna TPU, Ce activitati as putea sa fac in acesta vacanța de vara? Ma plictisesc groaznic.Ce as putea face tinand cont ca stau la tara si nu am pe nimeni cu care sa vorbesc?
Dati- mi și mie niste idei ce sa fac sa nu mai mă plictisesc? Menționez că nu am prieteni! Cum mă pot distra de unul singur? Din cauza depresiei nimic nu mai mă poate face fericit, nici banii, absolut...? (mai mult)
Salut.Care e faza cu videoclipul blank room soup?
Întrebarea asta e pentru cei care stau în Oradea sau în apropiere. Luni mergem la Ștandul Venus din Băile 1 Mai și când am căutat tarife, informații, etc. scria că este închis definitiv. Dacă...? (mai mult)
Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei
Ce piscine îmi recomandati dacă nu știu sa inot?
Salut,am o intrebare acum ca tot a venit vacanta.La ce stranduri sau water parca-uri pot merge neinsotit de un adult (am si buletin in caz ca cere)? Mersi anticipat! DIN BUCURESTI!
La Cinema City pot să îmi aleg locul în care vreau să stau sau îl primesc aleatoriu?
Salut TPU. Unde pot invita o fată? Nu vreau în parc mi se pare aiurea
Dacă planific să merg intr-o vacantă pe 1 iulie ar trebui sa-mi iau biletul de avion încă de acum sau e prea devreme? Parinții mei imi spun că pâna pe 1 iulie e cale lungă
In ce locatie pot gasi in orasul Arad un loc unde se fac gratare proaspete cum ar fi mici, carne de porc si pui? Dau funda.
Cluburi de techno sau de dnb in Iasi?
Pentru cei care fac puzzle-uri. Care brand-uri de puzzle-uri sunt cele mai calitative?
Maine de 1 iunie e deschis la aqua magic Constanta?
Salut, vreau sa stiu si cum se numea un joc de carti...stiu in mare parte cam toate regulile dar nu mai stiu numele. Se dadeau 5 carti la fiecare + alta carte jos care era atuu de (ex 9) ceilalti ...? (mai mult)
A încercat cineva sa meargă de la Suceava pana la Durau cu autobuzul? Este posibil? As vrea sa fac o drumeție pentru a urca pe vârful Toaca însă nu știu dacă sunt autobuze care sa mă ajute sa ...? (mai mult)
Exista vreun loc la aqua magic sa îmi las adidasi si rucsacul?
Ce sa fac fratilor cu atata plictiseala? Cum sa scap de plictiseala? Nu vi se pare ca lumea era mai misto pe vremea lui corona? Pai ma uitam la TV zilele trecute si ziceau de variola. Credeam ca devine...? (mai mult)
Ce mcdonalds in Bucuresti mai are vaporas? Rog seriozitate!
Hei! Nu stiu daca e categoria potrivita, dar as vrea un tort Nutella de ziua mea si nu am gasit optiuni prea bune pe net (trebuie sa fie in Bucuresti). Cele care imi plac sunt mult prea scumpe, as vrea...? (mai mult)
Salutare TPU. Planuiesc un trip spre Republica Moldova de 2 zile si accept orice sfat, mai ales daca ati fost si voi. 1. Care e cea mai buna ruta? *plecarea se face din Prahova* 2. Cum sunt preturile...? (mai mult)
Salut. De cand am terminat facultatea viata mea a intrat intr- o rutina foarte monotona, adica 9- 5 job - > alergat/plimbat - > stat pe tiktok/Facebook/insta - > sleep, in fiecare zi. Problema e ca...? (mai mult)
Vreau si eu niste recomandari de cluburi de noapte din Bucuresti
Oare acele biciclete care se inchiriaza, din orase precum Bucuresti, Constanta, Brasov, au cauciucuri antipana?
Salut, am fost acum câteva zile la un parc de distracții, unde erau mai multe nebunii sa te dai una mai mare ca cealalta, la început m- am dat pe o barca destul de mare care te coboară pe apa la...? (mai mult)
Salut, băieți și fete! Weekend- ul ăsta fac un city- break din București și am ales Clujul pentru destindere spirituală. Ce ar fi mai rentabil să folosesc ca și mijloc de călătorie: trenul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
BraiRotSkibidi întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!