Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Incerc si eu sa sun in UK dar nu stiu cum, ma poate ajuta cineva? mai jos sunt numerele unde as vrea sa sun, dau funda North America Information: North America Toll- Free Support...? (mai mult)
Ce s a intamplat cu serialul Etajul4?
Salut, TPU. Vreau sa vad un film numit Broken Kingdom din 2012 facut de Daniel Gillies probabil ca il stiti din The Originals si TVD. E actorul meu preferat si filmul e produs si regizat de el si...? (mai mult)
Hei TPU, vreau sa- mi iau un birou pentru pc si nu vreau sa fie birou cu masuta speciala pentru tastatura, vreau sa fie ceva gen ca o masa sa imi pot pune coatele pe ea deoarece pot juca mai bine, problema...? (mai mult)
Ce sa îmi pun in tabără la munte? Durează 5 zile. Funda!
Cine stie un loc in Bucuresti, gen Journey Pub, Timeout cafe, unde pot sa ma intalnesc cu prietenii si sa aducem noi board games. Si sa nu trebuiasca decat sa platim ce consumam, nu si timpul de...? (mai mult)
Salut, TPU. Vreau sa vad un film numit Broken Kingdom din 2012 facut de Daniel Gillies probabil ca il stiti din The Originals si TVD. E actorul meu preferat si filmul e produs si regizat de el si in...? (mai mult)
A venit vacanta si stau toata ziua la calculator, nu am ceva mai bun de facut, nu prea am prieten deci nu am cu cine sa ies afara. As iesi afara DAR nu e nimic de facut. Am o bicicleta, ma plimb rar...? (mai mult)
Cum vi se pare jocul de android Pokemon Go? Credeti ca este jocul momentului si in Romania cand apare?
Maine la ce ora se afiseaza rezultatele la bac?
Eu si inca 3 prieteni vrem sa ne facem canal de youtube si nu gasim un nume potrivit.....ma puteti ajuta?
Hei TPU, cat costa sa inchiriezi o barcuta pe Bega, si trebuie sa platesti si vesta de salvare, sau e inclusa in pret? Multumesc FUNDA
Ce e ala Pokemon GO?
Ce jocuri de societate stiti, si cum se joaca fiecare? Dau funda
vreau sa aflu de la voi răspunsul de la următoarea întrebare:Când este cel mai bun moment pentru a pleca la mare? P.S.
Caut cazare pe litoralul romanesc pentru 2 adulti si 2 copii in ultima saptamana din iulie. Vrem sa platim aprox 100- 120 lei/noapte si sa aiba piscina exterioara. Stie cineva vreo locatie, poate...? (mai mult)
pokerul cu 5 carti adica cel clasic se joaca cu Small Blind si cu Big Blind? Dau funda
Unde pot vedea si eu serialul Saving Hope toate sezoanele de la sezonul 1 ep. 1 pana la ultimul sezon si episod? Am cautat pe google dar nu merg serverele, va rog chiar vreau sa il urmaresc...? (mai mult)
Unde pot vedea si eu serialul Saving Hope toate sezoanele de la sezonul 1 ep. 1 pana la ultimul sezon si episod? Am cautat pe google dar nu merg serverele, va rog chiar vreau sa il urmaresc am...? (mai mult)
Ajutoor!☹ Am o viata plictisitoare! Am senzatia ca viata trece pe lângă mine degeaba!☹ Nu se întâmplă nimic deosebit☹ Niste sfaturi?
Caut bilete la orice tabara pentru 5 persoane Imi scriti daca puteti sa-mi faceti rost
Te-ai intalnit vreodata cu un membru TPU? Dar dupa miezul noptii? Dar in Rahova? Te-ai putea gandi la dragoste la prima vedere? Ce sa fac? Sper sa fie.
Am un cutit de munte care s- a stambat si l- am indreptat la rece (cu ciocanul). Se poate sa am probleme cu el de acum, se poate indoi pe locul unde a mai fost indoit? Specific ca nu a fost o strambatura...? (mai mult)
Buna TPU am mare nevoie de ajutor. In seara asta am mers cu niste prieteni la cimitir si am inceput sa ne jucam cu o tabla ouija, care am facuto eu din o foaie alba si am folosit un dop de sticla in loc...? (mai mult)
Heii TPU Am snapchat si vreau sa stiu cum se fac trofeele, imi poate explica cineva? Dau funda
Imi poate spune cineva de unde pot lua niste crengi de brad in afara de padure :), pentru nunta
Ce face un dependent de seriale cand ramane fara seriale? Au pus sechestru pe fiecare site de vizionat filme si seriale online si sunt sigura ca o sa se lege si de alte metode ilegale de vizionat filme...? (mai mult)
Sambata viitoare voi merge la mare. Nu am inotat niciodata. Voi face fata sa inot in apa? E greu sa inoti? As vreau un tutorial in romana, video daca se poate. :)
Am cautat in toate magazinele si pietele din orasul meu si nu am gasit asta ( http://scytheworks.ca/img/catalogue/peeningjig3.jpg) se numeste peening jig am cautat pe internet dar nu gasesc....? (mai mult)
Saptamana viitoare plec in tabara. Stau 7 zile langa Sibiu. Cati bani sa imi iau la mine. Nu vreau raspunsuri nici cu 50 lei si nici cu 500- 1000lei. Va rog sa spuneti cum ati calculat banii si ce...? (mai mult)
Sall, stie cineva niste carti de pe Wattpad in care personajul principal sa fie Evan Peters, Dylan Obrien etc...
Daca pleci din Franta spre Romania cu pasaportul expirat ce se intampla, plec pentru 2 saptamani si o sa imi fac alt pasaport in tara.
Salut, am un colet la posta si peste 2 zile se face o luna si stiu ca dupa o luna se trimite inapoi si eu nu pot sa ajung, pot sa sun la posta si sa le spun sa il mai pastreze?
Daca vreau sa merg maine cu trenul de la firma TFC, iar trenul pe care trebuie sa-l iau pleaca la 8:40 si caseria se deschide la 9, pot achizitiona biletul din tren?
Nu stiu sa joc bine fotbal si multi se iau de mine pe seama asta. Ajutor!
Hey Tpu...Am de facut un ierbar si trebuie sa pun in el ce am invatat anul asta la bio(alge, muschi, ferigi, licheni, ciuperci, gimnosperme si angiosperme)Nu stiu daca pot sa le pun pe toate. vreau sa...? (mai mult)
Hei Tpu...stiti aplicatii pentru android gen seriale pe net apk? Pana acum o foloseam zilnic, dar au pus sechestru pe site si implicit pe aplicatia de mobil. Deci sunt aplicatii care sa imi permita sa...? (mai mult)
Am o problema cu dezinstalarea unor programe: MPC Cleaner, MPC Dekstop si MPC AdCleaner. Nu stiu cum au aparut in PC, probabil cand am instalat alt program, insa nu le mai pot dezinstala....? (mai mult)
Cate puncte trebuie sa ai la o poza pe Imgur ca sa ajungi la Most Viral?
Pe 27 iulie am traseul auto, si am putine emotii, ce sfaturi imi puteti da in privinta traseului? Multumesc anticipat.
Am castigat un concus la care premiul era in bonuri. Acele bonuri sunt primite la Altex, Flanco, eMag?
As avea o intrebare pentru cei din zona Baile Govora. Unde este piscina aceea care este cu medicamente si mai sun doua dar ma rog...este inchis? Si daca da, cand se deschide? Eu as vrea sa ...? (mai mult)
Are careva toate volumele din Harry Potter sau stie de unde le pot lua? Am cautat pe net, dar spune ca stocul s- a epuizat. Please... Chiar vreau foarte mult sa le citesc. Dar daca cineva le are, doar...? (mai mult)
Imi poate da cineva un link unde pot citi si eu Fluturi - Irina Binder, volumul 2? Multumesc frumos!
Stie careva o aplicatie pt android asemanatoare cu Seriale pe Net(deoarece aceasta sa "desfintat" si nu mai merge) pe care sa vad diverse seriale cu subtitrare?
Salut, cunoasteti un club mai micut in Bucuresti? As vrea sa ma duc singur si nu vrea sa intalnesc caractere dubioase care iti fura bautura de pe masa sau tampenii de genul asta. Cel putin in centrul...? (mai mult)
Unde pot gasi varcolaci in Romania?
Salut.Ca tot a venit vacanta mare si am timp foarte mult si nu am teme :) vreau si eu sa imi dati doua sfaturi.Primul este daca vrei sa dai tare cu pumnul, ce trebuie sa ai, adica biceps, triceps, antebrat...? (mai mult)
Cum gasesc un varcolac la luna plina?
Buna ziua TPU,sunt interesat sa imbuntatesc aspectul unui ceas, cunoasteti un ceasornicar sau service care vopseste cadrane si reface litere? Va multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!