Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care are credit pentru un număr de telefon din UK? De cam un an, mă tot sună un număr ciudat cu prefix de UK...Mă sună cam o dată la două luni, si treaba asta începe să devină cam dubioasă!...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma duc la Dreamhack in septembrie dar nu am cu cine asa ca ma gandesc sa merg singur, e ciudat sa te duci la o conventie de unul singur?
Am o placa de baza cu 4 porturi SATA. Doua sunt albe si doua negre. Intrebarea mea este: care este de 6GB/s si care este de 3GB/s? Pe site scrie ca 2 sunt asa si celelalte doua asa, dar nu specifica...? (mai mult)
Cât costă intrarea în Mega Discoteca Tineretului? Și e ceva consumație minimă? Mulțumesc.
As vrea sa-mi dati niste,,trucuri" referitoare la tenisul de camp, cu ajutorul carora sa devin cat mai populara. Funda
Penny-board sau Skate cu 2 roti?
Vreau să editez niște afișe, mă poate ajuta cineva? Trebuie să adaug un mic text, asta pot face și eu, problema e că trebuie să inserez și alte câteva elemente. Mulțumesc!
Salut, TPU! Acum cateva zile ma uitam la un mic filmulet informativ in legatura cu Dark Web pe YouTube si am aflat ca unii utilizatori scriu mici povesti si le publica pe unul din site- urile TOR, iar...? (mai mult)
Am făcut ceva pentru stat și am primit 3000 de Euro. Apoi am căzut din pat. Fmm de somn -_-
Bună tp... ÎMI puteţi spune și mie ce faceţi voi când vă plictisiţi?
Cum pot sa vad canalele tv cu Ace Stream?
Cum pot sa pun o adnotare pe YouTube la un video?
Salut TPU Daca imi schimb ip dinamic in ip static, de cate ori intru pe un video pe youtube atatea viewuri se adauga, se de pe telefon? Multumesc anticipat
Unde pot sa vad Ed edd si eddy episodul Clubul ed dublat in romana?
era un video amuzant cu un roman si un ungur, romanul citea Luceafarul si unugurul tot comenta gen : "da, la voi toti romani sunt din neamuri mari imparatesti" sau "romanca - fecioara, asa ceva...? (mai mult)
Vreau sa fac o poza cat mai artistica, idei? (baiat)
Am o catelusa de 2 luni pe care deocamdata o tin in casa. Noaptea doarme se trezeste doarme se trezeste..si plange...Are jucarii de ros pentru joaca...Ce as putea sa fac sa nu mai planga? Nu ...? (mai mult)
Va rog sa-mi dati niste idei pentru un videoclip pe YouTube. Gen: lucruri despre...x
Cum imi fac un blog fara sa stie sora mea mai mare? Vreau sa-l fac gratis si sa pot pune poze si de-astea.
Cum poti sa cresti in abonati pe YouTube? Nu vreau raspunsuri de genul: du-te la alt videoclip si spune in comentarii sa se aboneze la tine.
Saluut TPU.Săptămâna trecută mi- am făcut un abonament la Digi(RCS & RDS) şi o fată care lucra acolo mi- a dat o cartelă portabilă. După 3 zile semnalul mi- a căzut şi mi- am pus cartela, ...? (mai mult)
Buna TPU am o problema. Eu, aproape în fiecare zi ies afară cu prietenii. Chestia e ca facem lucruri tari, ne dăm cu bicicleta și alte chestii. Problema este ca, apare un alt băiat și strică...? (mai mult)
Vreau idei de ce sa faci in aceasta vara. Tot felul de chestii nebunesti si orice idee e binevenita. Nu vreau sa treaca si aceasta vacanta fara sa fac ceva interesant. ACCEPT ORICE. fUNDA :*
Heii TPU! Imi puteti da un link cu serialul Charmed cu subtitrare in romana?
Ce parere aveti despre Padurea Trivale in legatura cu legenda miresei moarte.Am intalnit multi oameni care mi-au spus fel si fel de experiente de acolo?
Stie cineva niste oportunitati de voluntariat in Arad? M-ar interesa ceva legat de persoane cu dizabiliati mentale sau boli mentale. Multumesc!
Https://www.wattpad.com/story/74982956-sherlock Păreri? ( Scuze pentru eventualele greseli de scriere)
Cum să fac un mini strung pentru plute de pescuit? Că am un motoras electric de la o bormasina veche, dar nu stiu cum sa fac sa stea polistirenul sau lemnul din care vreau sa fac pluta.
am o întrebare despre achiziția unei biciclete cu buget de pana in 3500 lei dar dacă este ceva mai special m- a întind pana in 4000 Uitați câteva modele de biciclete care m- am gândit...? (mai mult)
am o întrebare despre achiziția unei biciclete cu buget de pana in 3500 lei dar dacă este ceva mai special m- a întind pana in 4000. As vrea sa fie o bicicleta cu un cadru bun care sa...? (mai mult)
Ce rol joaca pasiunile, hobby- urile in viata voastra? Vi s- a intamplat sa trebuiasca sa renuntati la o pasiune? De ex sa iti placa sa faci sport si sa nu mai poti deloc? Sau sa iti placa sa canti si...? (mai mult)
Am nevoie sa imi spuneti un loc din Iasi in care te poti sa te intalnesti cu colegi in afara de PALAS! Astept raspunsurile.
As dori sa imi cumpar ceva motorizat, dar ce s- ar potrivi mai bine pentru mine? PS: Nu am permis de conducere, pe site- ul de unde le- am luat, spuneau ca nu am nevoie, dar poti avea orice ...? (mai mult)
Ce inseamna "ism", pe facebook de exemplu?
Salut, imi puteti spune un subiect de vlog?
Deci, am un vecin care mă enervează la culme. Pur și simplu mă dispera. Tot timpu' mă copiază cu ORICE. Efectiv îmi copiază viața, iar partea cea mai rea e ca își asumă meritele pentru faptele...? (mai mult)
Deci,in 2 zile plec intr-o excursie de 2 saptamani la new york cu parintii mei.Eu deja trebuie sa incep sa imi fac bagajul si nu stiu ce sa imi iau. Spuneti-mi urgent! Fundaa.
Salut, Am cumpar un hoverboard dar am cateva probleme / intrebari. Cand ma urc pe el, apare o lumina ROSIE si bipaie. Cand incerc sa ma duc in fata, hoverboardu o ia inapoi (in spate). Am si telecomanda...? (mai mult)
Ati visat vreodata un om care nu este gasit dar intra in vise.L- am visat odata pe acel om, va spun si cum era visul.Eram intr- un joc in care eram la tara.Trebuia sa ma ascund de acel om.M-...? (mai mult)
Ce rezistența trebuie pentru modul lite 40?
Hei! Am o colectie de carti pe care le- am citit si ma gandeam daca nu le- as putea vinde online(gen un targ de carti online sau daca mi- as putea face un cont pe un site cu carti de vanzare sau chestii...? (mai mult)
Hei, dragilorr! Dupa cum stiti e sezonul nuntilor, iar eu trebuie sa merg la una. Din pacate am o problema in ceea ce priveste coafura, nu am nicio idee cum sa imi aranjez parul, as vrea ceva cat ...? (mai mult)
Mi- am gasit de curand inca un job ca si consultant de credit, dar am nevoie daca stiti ceva parole, ceva taste care trebuie sa le tin apasate cateva secunde ca sa se deschida interfonul sau alte modalitati...? (mai mult)
Credeti ca mai exista Vloggeri sau Youtuberi cu content bun in Romania , dar nepopulari? Daca da da- ti exemple.M- am plictisit de restul. Eu urmaresc niste vlogulete interesante daca vreti sa vedeti...? (mai mult)
CE pica la romana la bac. Subiectul 3? aveti habar? propuneri?
M- am uitat intr- o seara la un film dar nu stiu cum se numeste exact, am urmarit doar partea 1, esentialul ca se intelegi despre ce film este vorba este "troia ", trebuia sa se invinga troia iar dupa...? (mai mult)
Saptamana viitoare vreau sa ajung pe la Sinaia si as vrea sa imi dati si mie cateva locuri de camping de pe acolo!
Hey. De mult timp mi se întâmplă(ca să fiu mai explicită) să îmi treacă imagini prin faţa ochilor. Adică, stau, nu neapărat concetrată pe ceva, pur şi simplu ori stau ori fac ceva şi ...? (mai mult)
daca are cineva in username numarul "88" ce parere aveti? Adica problema mea este ca atunci cand am facut un cont (cel de steam) nu credeam ca il voi folosi vreodata si am pus un nume mai comic,...? (mai mult)
In cat timp raspunde Bongo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!