Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi puteti da un link cu repartizarea pe licee in 2014?
Am si eu nevoie de regulile jocului Capital Plus.Imi puteti trimite poze pe adresa de mail didi_didi3040@yahoo.com sau imi puteti scrie regulile de baza aici...multumesc frumos!
M-am uitat la Inazuma Eleven pe Trilulilu dar de la episodul 84 nu mai mergea! Ma ajutati va rog frumos cu un Site de un de il pot reurmari? Nu merge nici pe AnimeG.Ro si nici pe VK.Ro!
Hei! Îmi puteți recomanda și mie niște seriale? Nu aș vrea ceva gen cu războaie, acțiune și așa mai departe. Ceva cute care să te țină cu sufletul la gură.
Deja a trecut o luna de vara. Cum pot sa fac sa mi se para ca timpul trece mai greu, aceasta vara? Ce activitati faine stiti? P.S: Stau la tara.
Unde pot viziona toate episoadele din Fairy Tail subtitrate si in HD?
Voi ce faceti sambata? Dar duminica?
Tocmai mi- am luat penny board(mare) si am nevoie de sfaturi de la cineva care are penny si ma poate ajuta sa imi dea sfaturi de ex cum sa fac sa il curat daca se murdareste, etc, chestii care sa ma ...? (mai mult)
Cine locuieste in Cessna sau este in vacanta in Cessna? Sa raspunda
Unde as putea gasi o sala de calculatoare in Eforie Nord ca sunt in vacanta?
Stie cineva cum fac un OC MAP, sau cum sa intru intr- unul (OC=original character, MAP= multiple artist project, in cazul asta ma refer la un filmulet in care diversi artisti isi pun personajele originale)...? (mai mult)
Am niste vecini pasionati de povesti de groaza.Vecinii au varste cuprinse intre 4 si 10 ani, si tot trag de mine (am 12 ani, sunt fata) sa le spun o poveste de groaza.Problema e ca eu nu stiu deloc povesti...? (mai mult)
Pe net scrie ca se vor afisa rezultatele de la evaluarea nationala maine pana la ora 16. Intrebarea mea este daca se vor afisa la ora 16 fix sau doar pana la 16 sunt afisate?
Hey, TPU! O mare problema in vacanta este plictiseala, asadar as vrea sa o evit; ce mi- ati sugera/ faceti pentru a scapa de acel " sentiment bleach" :)) de citit, sunt si obosita, in plus nu sunt...? (mai mult)
Cum poti sa cresti in abonati pe YouTube? Chiar daca am o calitate video si audio foarte buna, nu cresc in abonati deloc. Postez des, si postez videoclip-uri interesante, nu Minecraft.
Aș vrea să îmi cumpăr patine cu rotile de la Maxtar. Știe cineva cum e firma? Nu vreau să fie cine știe ce, doar vreau să fie bune. Păreri de la cei ce au încercat produsele lor?
eu tot caut papusi de ventriloc si nu gasesc. Stiti cumva un site unde pot gasi? Funda!
vreau sa imi cumpar un skateboard, dar nu stiu daca sa imi iau SKATEBOARD powerslide sau normal, ce sfat imi dati? dau FUNDA!
Stie cineva cum se joaca jocul boltz?
Am cumpărat 2 bilete de avion acum 3 luni spre filipine. Problema e ca avem o escala în Turcia. Exact acolo unde au avut loc atentatele. Aeroportul este închis iar noi trebuie sa plecam în...? (mai mult)
Ce statiune de pe litoral alegeti între Mamaia, Eforie Nord si Costinesti? Si de ce? :-*
Hei, TPU. Am 14 ani şi vreau să ştiu dacă pot pune anumite comenzi pe care le fac de pe internet, la poştă, pe numele meu sau este nevoie să am peste 18 ani ca să îmi pot ridica pachetele.
Heei! Vreau si eu niste statusuri, artistice sa fie
Ce poți face pe o vreme ploioasă? Mă întristează și mă plictisesc teribil.
Cum as putea sa transform telefonul in camera video sport, as dori sa filmez intre timp ce ma duc pe bicicleta dar unde sa pun telefonul? Am vazut ca poti sa pui pe cap camerele video de sport,...? (mai mult)
Am un sistem Genius cu 2 sateliti si cand il dau tare se aude un zgariat in difuzoarele alea mici, am oprit si bass- ul din subwoofer si tot asa, problema e ca la difuzoarele alea mici am apasate...? (mai mult)
Am vazut acuma ceva timp un topic cu o gramada de site- uri de anunturi, dar nu mai stiu unde sa gasesc pesite acuma cand am nevoie mai multa de astfel de site- uri. Eu am trimis anuntul meu pe olx, ...? (mai mult)
Ce emisiune sau ce program e asta de la 3:42?
Zilele astea as vrea sa merg la piscina, dar am o problema. Nu stiu daca se poate, dar as vrea sa nu ma bronzez foarte mult pentru ca eu am deja o culoare mai maronie a pielii. Nu as vrea ...? (mai mult)
Care e cel mai lung articol de pe Wikipedia?
Imi puteti da niste link-uri cu oferte ieftine de role? Am avut role dar mi s-au stricat si as vrea sa-mi cumpar altele la un pret ieftin. Deci..ma puteti ajuta? FUNDA!
Imi poate spune cineva un server de metin2 pvp? Sa aiba toate itemele noi in shopuri sa primesc lv max din prima sau sa il fac in cateva minute. Gen gm mode. Doar ca nu vreau sa fie modate pe sv respectiv....? (mai mult)
Ce e cu "Sugereaza editari" pe facebook, la ce e bun si cu ce ne ajuta?
Se apropie ziua mea, iar mama mi a zis ca imi cumpara o chitara. Imi puteti spune, care sa mi o ia? Acustica sau electrica?
BUNA TPU.....Am creat un canal de Youtube si cred ca mi sa buguit nu mai imi apare cand imi lasa cineva comentarii la video sau cand imi raspunde, adica clopotelul ala din dreapta sus de langa incarcari!...? (mai mult)
Hey TPU! As vrea sa imi iau un penny board.As vrea sa nu fie fake- uri, sa fie originale.Mi- as lua de pe skates.ro dar nu stiu daca is originale alea. Daca nu ce site- uri imi recomandati? P.S.:sunt...? (mai mult)
Cum se incetineste o secventa video in programul de editare Video Pad?
as vrea sa acopăr un graffiti de pe un bloc vecin( de ani buni stă pe el și nimeni nu face nimic.) si măcar dacă era ceva frumos... Ce spray- uri să folosesc pt a acoperi culorile roșu ...? (mai mult)
Aceasta intrebare este legata de un subiect pe care va rog sa il cititi inainte sa raspundeti http://www.tpu.ro/timp- liber/salut- tpu- sunt- laurentiu- acum- aprox- o- luna- am- cunoscut- ...? (mai mult)
Se apropie ziua mea (luna viitoare), iar eu doresc sa primesc un ps4. Din clasa a patra am tot strans bani iar la jumatatea clasei a sasea am avut suma de 1600 lei din care am dat 600 lui tati ...? (mai mult)
Eu nu inteleg ceva..la mine 2 zile ii canicula si 3 ii cod galben de furtuni..va fii asa toata vara? :| (Crisana)
La ce ora credeti ca e cel mai putin aglomerat la drpciv la depunere acte pasaport?
Care este dupa parerea voastra cartierul cel mai rau famat din Romania? De ce? Dau fundita
ce jocuri de societate pot sa imi fac din carton, in afara de monopoly, ludo si comoara piratilor. As dori niste jocuri din desene animate si daca spune si regulile le vreau si pe ele. ...? (mai mult)
Ce sa mai fac daca ma plictisesc? Voi ce aplicatii si jocuri folositi cel mai mult?
Daca ai putea sa te intorci in trecut, doar la o anumita intamplare, si ai putea sa o schimbi, ai schimba-o? Ce intamplare?
Costinesti sau Eforie Nord? Ma refer la plaja in special si la restaorante (+ preturi). Anul trecut am fost in Eforie si mi s- a parut frumos dar am auzit ca e ok si in Costinesti iar acum nu ma pot...? (mai mult)
Buna seara TPU,era un anime a carui poveste consta intr-un carnet in care scriai un nume si modul morti, iar asta se intampla. Stie cineva numele? P.S:Mai era un zeu al morti care manca mere.
FUNDA! Weekend-ul viitor eu si inca 3 prieteni vrem sa mergem in statiunea Neptun-Venus. Ce cluburi/restaurante imi recomandati?
Hei lume. Eu si prietena mea cea mai buna, avem un canal de YouTube. Nu stim cum sa facem sa avem cat mai multe vizionari/subscriberi activi. Daca ne- ati putea da cateva idei am fi recunoscatoare. Mersi!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti