Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce rol joaca pasiunile, hobby- urile in viata voastra? Vi s- a intamplat sa trebuiasca sa renuntati la o pasiune? De ex sa iti placa sa faci sport si sa nu mai poti deloc? Sau sa iti placa sa canti si...? (mai mult)
Am nevoie sa imi spuneti un loc din Iasi in care te poti sa te intalnesti cu colegi in afara de PALAS! Astept raspunsurile.
As dori sa imi cumpar ceva motorizat, dar ce s- ar potrivi mai bine pentru mine? PS: Nu am permis de conducere, pe site- ul de unde le- am luat, spuneau ca nu am nevoie, dar poti avea orice ...? (mai mult)
Ce inseamna "ism", pe facebook de exemplu?
Salut, imi puteti spune un subiect de vlog?
Deci, am un vecin care mă enervează la culme. Pur și simplu mă dispera. Tot timpu' mă copiază cu ORICE. Efectiv îmi copiază viața, iar partea cea mai rea e ca își asumă meritele pentru faptele...? (mai mult)
Deci,in 2 zile plec intr-o excursie de 2 saptamani la new york cu parintii mei.Eu deja trebuie sa incep sa imi fac bagajul si nu stiu ce sa imi iau. Spuneti-mi urgent! Fundaa.
Salut, Am cumpar un hoverboard dar am cateva probleme / intrebari. Cand ma urc pe el, apare o lumina ROSIE si bipaie. Cand incerc sa ma duc in fata, hoverboardu o ia inapoi (in spate). Am si telecomanda...? (mai mult)
Ati visat vreodata un om care nu este gasit dar intra in vise.L- am visat odata pe acel om, va spun si cum era visul.Eram intr- un joc in care eram la tara.Trebuia sa ma ascund de acel om.M-...? (mai mult)
Ce rezistența trebuie pentru modul lite 40?
Hei! Am o colectie de carti pe care le- am citit si ma gandeam daca nu le- as putea vinde online(gen un targ de carti online sau daca mi- as putea face un cont pe un site cu carti de vanzare sau chestii...? (mai mult)
Hei, dragilorr! Dupa cum stiti e sezonul nuntilor, iar eu trebuie sa merg la una. Din pacate am o problema in ceea ce priveste coafura, nu am nicio idee cum sa imi aranjez parul, as vrea ceva cat ...? (mai mult)
Mi- am gasit de curand inca un job ca si consultant de credit, dar am nevoie daca stiti ceva parole, ceva taste care trebuie sa le tin apasate cateva secunde ca sa se deschida interfonul sau alte modalitati...? (mai mult)
Credeti ca mai exista Vloggeri sau Youtuberi cu content bun in Romania , dar nepopulari? Daca da da- ti exemple.M- am plictisit de restul. Eu urmaresc niste vlogulete interesante daca vreti sa vedeti...? (mai mult)
CE pica la romana la bac. Subiectul 3? aveti habar? propuneri?
M- am uitat intr- o seara la un film dar nu stiu cum se numeste exact, am urmarit doar partea 1, esentialul ca se intelegi despre ce film este vorba este "troia ", trebuia sa se invinga troia iar dupa...? (mai mult)
Saptamana viitoare vreau sa ajung pe la Sinaia si as vrea sa imi dati si mie cateva locuri de camping de pe acolo!
Hey. De mult timp mi se întâmplă(ca să fiu mai explicită) să îmi treacă imagini prin faţa ochilor. Adică, stau, nu neapărat concetrată pe ceva, pur şi simplu ori stau ori fac ceva şi ...? (mai mult)
daca are cineva in username numarul "88" ce parere aveti? Adica problema mea este ca atunci cand am facut un cont (cel de steam) nu credeam ca il voi folosi vreodata si am pus un nume mai comic,...? (mai mult)
In cat timp raspunde Bongo?
Imi puteti da un link cu repartizarea pe licee in 2014?
Am si eu nevoie de regulile jocului Capital Plus.Imi puteti trimite poze pe adresa de mail didi_didi3040@yahoo.com sau imi puteti scrie regulile de baza aici...multumesc frumos!
M-am uitat la Inazuma Eleven pe Trilulilu dar de la episodul 84 nu mai mergea! Ma ajutati va rog frumos cu un Site de un de il pot reurmari? Nu merge nici pe AnimeG.Ro si nici pe VK.Ro!
Hei! Îmi puteți recomanda și mie niște seriale? Nu aș vrea ceva gen cu războaie, acțiune și așa mai departe. Ceva cute care să te țină cu sufletul la gură.
Deja a trecut o luna de vara. Cum pot sa fac sa mi se para ca timpul trece mai greu, aceasta vara? Ce activitati faine stiti? P.S: Stau la tara.
Unde pot viziona toate episoadele din Fairy Tail subtitrate si in HD?
Voi ce faceti sambata? Dar duminica?
Tocmai mi- am luat penny board(mare) si am nevoie de sfaturi de la cineva care are penny si ma poate ajuta sa imi dea sfaturi de ex cum sa fac sa il curat daca se murdareste, etc, chestii care sa ma ...? (mai mult)
Cine locuieste in Cessna sau este in vacanta in Cessna? Sa raspunda
Unde as putea gasi o sala de calculatoare in Eforie Nord ca sunt in vacanta?
Stie cineva cum fac un OC MAP, sau cum sa intru intr- unul (OC=original character, MAP= multiple artist project, in cazul asta ma refer la un filmulet in care diversi artisti isi pun personajele originale)...? (mai mult)
Am niste vecini pasionati de povesti de groaza.Vecinii au varste cuprinse intre 4 si 10 ani, si tot trag de mine (am 12 ani, sunt fata) sa le spun o poveste de groaza.Problema e ca eu nu stiu deloc povesti...? (mai mult)
Pe net scrie ca se vor afisa rezultatele de la evaluarea nationala maine pana la ora 16. Intrebarea mea este daca se vor afisa la ora 16 fix sau doar pana la 16 sunt afisate?
Hey, TPU! O mare problema in vacanta este plictiseala, asadar as vrea sa o evit; ce mi- ati sugera/ faceti pentru a scapa de acel " sentiment bleach" :)) de citit, sunt si obosita, in plus nu sunt...? (mai mult)
Cum poti sa cresti in abonati pe YouTube? Chiar daca am o calitate video si audio foarte buna, nu cresc in abonati deloc. Postez des, si postez videoclip-uri interesante, nu Minecraft.
Aș vrea să îmi cumpăr patine cu rotile de la Maxtar. Știe cineva cum e firma? Nu vreau să fie cine știe ce, doar vreau să fie bune. Păreri de la cei ce au încercat produsele lor?
eu tot caut papusi de ventriloc si nu gasesc. Stiti cumva un site unde pot gasi? Funda!
vreau sa imi cumpar un skateboard, dar nu stiu daca sa imi iau SKATEBOARD powerslide sau normal, ce sfat imi dati? dau FUNDA!
Stie cineva cum se joaca jocul boltz?
Am cumpărat 2 bilete de avion acum 3 luni spre filipine. Problema e ca avem o escala în Turcia. Exact acolo unde au avut loc atentatele. Aeroportul este închis iar noi trebuie sa plecam în...? (mai mult)
Ce statiune de pe litoral alegeti între Mamaia, Eforie Nord si Costinesti? Si de ce? :-*
Hei, TPU. Am 14 ani şi vreau să ştiu dacă pot pune anumite comenzi pe care le fac de pe internet, la poştă, pe numele meu sau este nevoie să am peste 18 ani ca să îmi pot ridica pachetele.
Heei! Vreau si eu niste statusuri, artistice sa fie
Ce poți face pe o vreme ploioasă? Mă întristează și mă plictisesc teribil.
Cum as putea sa transform telefonul in camera video sport, as dori sa filmez intre timp ce ma duc pe bicicleta dar unde sa pun telefonul? Am vazut ca poti sa pui pe cap camerele video de sport,...? (mai mult)
Am un sistem Genius cu 2 sateliti si cand il dau tare se aude un zgariat in difuzoarele alea mici, am oprit si bass- ul din subwoofer si tot asa, problema e ca la difuzoarele alea mici am apasate...? (mai mult)
Am vazut acuma ceva timp un topic cu o gramada de site- uri de anunturi, dar nu mai stiu unde sa gasesc pesite acuma cand am nevoie mai multa de astfel de site- uri. Eu am trimis anuntul meu pe olx, ...? (mai mult)
Ce emisiune sau ce program e asta de la 3:42?
Zilele astea as vrea sa merg la piscina, dar am o problema. Nu stiu daca se poate, dar as vrea sa nu ma bronzez foarte mult pentru ca eu am deja o culoare mai maronie a pielii. Nu as vrea ...? (mai mult)
Care e cel mai lung articol de pe Wikipedia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?