Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce sa imi cumpar? Bicicleta cu motor sau trotineta cu motor? Amandoua au 49cc si pretul este cam la fel.Bicicleta 850 ron negociabil, trotineta 750 ron.
vreau sa imi cumpar un xbox 360 de pe eMAG. intrebarea este : imi da si controller-ul sau doar consola si jocul... dau funda mersi
Salutare ..incerc sa imi instalez upgrade- ul la windows 10(am windows cu licenta) dar se blocheaza la 99 %. De ce? Am stat si l- am lasat si 6- 7 ore si tot degeaba. Tot 99% ramane. De ce? ce...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care este ADEVARATUL grup al paginii "Junimea"? (nu ma refer la Juni.ro, ci la grupul de pe facebook ) Multumesc anticipat!
De curand mi- am luat GTA V pe Steam de SummerSale. Cand intru pe online in "lobby" intr- o misiune sau o cursa imi da crash jocul cand nu te astepti cel mai putin, asa random nu tot timpul. Eu...? (mai mult)
Salutare tuturor numele meu este Andrei Gheorghita Andrei; nick PortocaLa si Luna asta sau cealalta o sa imi deschid o comunitate de gaming (samp; cs 16; cs go etc etc) dar nu stiu ce nume sa ii dau...? (mai mult)
M-am dat pe un longboard pinner și pe net am găsit un kicktail și voiam sa știu care e diferența, dacă e mai greu de manevrat și din astea...
Salut,caut loc de munca oriunde in Constanta! Am 16 ani si accept orice loc de munca! Daca mă poate ajuta cineva, aștept raspuns!
M-am apucat de vlog. Vreau sa fac un Q&A dar nu stiu cum sa pun un comentariu de pe facebook in video / vlog-ul meu
Salut, as vrea sa imi cumpar o barca gonflabila, buget max. 400 lei. Funda!
Imi puteti spune un magazin de unde as putea gasi o bandana de pus pe frunte ca sa nu mi se mai duca transpiratia pe fata cand fac efort fizic?
Daca in engleza dick inseamna penis, cum se face ca pe unii ii cheama Dick?
Vreau sa-mi dati niste nume sa imi pun pe facebook. Eu vreau sa am un cont cu care postez chestii si sa fiu urmarit de toata lumea, nu vreau sa-mi pun numele meu. DAU FUNDA!
Dacă am sub 18 ani şi mă duc pe litoral sau la iarbă verde este legal să folosesc obiecte precum cuțite,satâr de măcelar, topoare şi macetă pentru a tăia carnea de grătar?
Egzista vreo lege care interzice iesitul afara dupa o anumita ora (20- 23)? Pentru ca avem un sef de post, politist, care daca te prinde afara seara chiar daca nu este intunecat calumea te trimite...? (mai mult)
Peste 7 zile merg la mare. Puteţi sã îmi spuneţi ce sã fac zilele astea ca sa treacă timpul mai repede? Mulţumesc frumos. Astept cat mai multe raspunsuri! DAU funda.
Heyy :) Eu si niste prietene pregatim un joc cu provocari. Ce recompense sa dau? P.S trebuie sa fie 9 si diferite. FUNDA
Luna viitoare am traseul auto, daca voi lua permisul, mi- am propus sa merg impreuna cu 4 prieteni la mare :)! Ce sfaturi imi dati puteti da.? Despre drum, masina, orice. Multumesc...? (mai mult)
Vreun pescar pe aici? :)) Vreau sa merg duminica la pescuit, caras si biban, pe un lac de balastiera... Ceva sfaturi? Este destul de cald si avand sangele rece, e cam sensibil la variatiile de...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cum sa fiu atent la examenul ce o sa il sustin? Nu stiu simt ca imi pierd concentrarea
Salut aveti idee daca in auchan se gasesc batoane din acelea Milk & Egg Bar?
de curând mi- am cumpărat o piscina de mărime medie.as vrea S- o umplu cu apa calda dar furtunul meu nu are îmi puteți găsi o soluție ușoară dau funda P.S am încercat cu furtunul ...? (mai mult)
Nu stiu daca multi veti lua intrebarea asta in serios sau nu, dar care e faza cu numarul de tel a lui satana, ala cu 076666666 lalalal nu stiu cati de 6. Stiu ca atunci cand eram mai mic am sunat cu...? (mai mult)
cum se joaca jocul acela cu tablite de joc care se nuneste remi. Vreau raspunsuri cu cat mai mult inteles.
dau funda! daca sunt minor pot sa cumpar o tigara electronica? multumesc
Stiti daca poti sa inchiriezi in Hersatrau o barca doar pentru o persoana. Stiu ca maximul e de 3 persoane, dar a putea sa ma duc singura si sa inchiriez doar eu o barca la 5 lei?
Hei. La strand. Pot inota fetele în sort?
de cateva zile ma urmareste un tip. Daca ma vede prin cartier se tine dupa mine pana cand nu ma mai vede si asta sa intamplat de mai multe ori.La inceput nu ii dadeam atentie dar acum devine...? (mai mult)
Recomandati-mi niste programe de creat muzica gen FL Studio.
Va rog spuneti cum se joaca poker (regulile cum trebuie sa joc) si cum se afla castigatorul dupa ce toti punem cartile jos
Am cumparat o bicicleta de la Decathlon, cea de 450 lei, kemmel, neagra : Acum vreau sa vorbeasca cei care au idee sau ceva de genul, am cauciucuri de 26x1, 75, ar incapea 26x, ...? (mai mult)
Hei, TPU! :* Daca imi iau niste role cu 150 lei (maxim), sunt bune? Pentru plimbare :) •Fundita•! :)
Am incercat sa intru pe YouTube si imi arata asta:Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. If you see them, send them...? (mai mult)
Cine îmi recomanda și mie o bicicleta bună situata intre 1000- 2000 de lei? Cu tot cu informații și diferențe, comparații cu alte biciclete... Piese, frâne, schimbătoare, etc. Care sunt mai...? (mai mult)
De ce nu se gaseste pe niciun site Caderea noptii-Jurnalele Vampirilor? De unde as putea s-o comand?
Tpu...cineva care se pricepe la role, vreau să cumpăr niște role Air wave cu 84mm si 83A si ma întreb dacă pot sa le pun roti seba sparkling/luminious de 80mm 85a... Mulțumesc anticipat http://www.skates.ro/role/role-...? (mai mult)
Am o problema cu cei de la telekom. De sâmbătă seara nu merge internetul. Am sunat duminică toata ziua dar m- am gandit ca e zi liberă, luni toata ziua, dar am zis ca e sărbătoare si nu lucrează...? (mai mult)
Astăzi trebuia să merg la ștrand și tocmai mi- a venit ciclul. E vreo problemă dacă intru în apă, dacă folosesc Ob- uri? Sunt în prima zi și o să le schimb cam din jumătate de ora....? (mai mult)
Am o coperta pentru o carte si as vrea ca acea coperta sa fie pe o carte daca ma intelegeti cum zic? Ca in imaginea urmatoare https://www.google.ro/search?q=editare+ coperta+ carte+ program&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjdspaztrjNAhXDXhQKHZ3nDLgQ_AUIBigB&dpr=1#tbm=isch&q=whi
As vrea sa- mi cumpar un penny board, dar nu stiu ce sa aleg la el ca sa fie cat de cat decent si sa mearga repede 1.Truckuri de plastic sau fier? 2.De care roti ar trebui sa iau? 3.Cam ce lungime...? (mai mult)
Nu inteleg, de ce lumea prefera plaja obisnuita decat cea pentru nudisti. Din cate am inteles e superba senzatia de libertate, dar multi oameni nu vor sa mearga acolo deoarece nu vor sa vada nu stiu ...? (mai mult)
Hey! Stie cineva cati ani are Arda (Ozan Guler) din Bahar?
Imi puteti da un videoclip cu toate trucurile de pe skate ( si cu denumirea lor)? Sau un site daca e nevoie.
Urmaresc The Mentalist si am vazut primele 6 episoade si pana acum episoadele nu au legatura intre ele. In continuare au legatura? Merita urmarit pana la urma? Fara spoilere va rog :D Dau...? (mai mult)
Ce roti ar trebui sa-mi iau pentru un penny board ca sa mearga repede? Sau nu conteaza ce roti are?
sunt laurentiu. Acum aprox o luna am cunoscut niste baieti din cartier, pareau de treaba la inceput, si pnm, am zis sa le fac si eu cinste cu un pachet de tigari. I- am zis sa imi dea banii...? (mai mult)
Stie cineva un program sau un site unde pot vedea meciurile din euro 2016?(pe gratis)
Sunt curios, ma uitam la stiri si am vazut ca niste fete vor fi supuse unor examene pentru a se vedea daca au consumat droguri (iarba) sau nu... Pai daca au trecut 24 de ore ce examene? In cat timp ...? (mai mult)
Ati vrea sa participati la acest concurs? https://www.facebook.com/Castigi-de-2-ori-cu-UBER-802408629859726/
Am si eu o intrebare: De ce sunt atatia oameni carora nu le place/ care urasc sa citeasca? Mi se pare un mod relaxant de petrecere a timpului si nici nu e complicat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!