Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum vi se pare aceasta reclama? "Africana, cea mai buna si cremoasa ciocolata, ti se va topi in gura dupa ce o vei gusta. Acum si cu aroma de banane, capsuni, si cirese, numai in magazinele...? (mai mult)
Stie cineva daca exista vreun loc unde se fac cursuri de limba japoneza in Craiova?
Am 12 ani si vreau sa stiu cum pot sa fac patratele rapid si cu ce exercitii pot?
Salut TPU, as vrea sa imi cumpar o consola Xbox 360, stiu ca e veche dar vreau sa imi iau versiunea noua, cea care este si la Altex, dar o iau de pe olx are si garantie, e noua.Cum as putea sa o verific...? (mai mult)
Ce județ va place vouă cel mai mult din România? Mie Sibiu.
Bună!♥Imi spuneti- mi si mie va rog frumos cum se numeste aceasta fata: https://www.instagram.com/giuliaaasch/ - acest cont este fake! As vrea sa ii aflu adevaratul instragram!☺ Dau...? (mai mult)
cine vrea sa mearga cu rolele. sunt incepator si as vrea un parteber sau mai multi. subt din bucuresti s6 daca e aranjam un traseu.
Buna!,Stiti cumva un site de toturiale minecraft PE? Datimi niste linkuri va rog!
Salut as vrea niste site-uri cu biciclete bmx si pretul nu foarte exagerat.Cel mai bun are funda.
Unde pot vedea tot sezonul Naruto Shippuden? In afara de AnimeKage, acolo 75% din episoade au fost restrictionate de VK sa poata fi urmarite doar pe iOS, Android and Windows...? (mai mult)
Numai mie melodia asta imi aduce aminte de prima zi de scoala? P.S.: inceputul. https://www.youtube.com/watch?v=z755IK8YIxE
Îmi poate spune cineva niste carti similare cu: - Emily the Strange de Rob Reger & Jessica Gruner - Minunea de R.J. Palacio - Tabără de Louis Sachar - Cronicile din Narnia de C. S. Lewis - Supercoltunas...? (mai mult)
Stie cineva un magazin de IT Second hand in Timisoara, unde pot sa-mi dau spre vanzare anumite componente de pc pe care nu le mai folosesc? Multumesc
Cum se numeste aceea emisiune veche pentru copiii cu Zgripti Zgripturoaica? Dau funda
Unde pot gasi plastilina inteligenta in Cluj?
Salut, am un colet la bsi ( birould de schimburi internationale ) din bucuresti si vreau sa stiu in ce zi e deschis si cat poate sa stea coletul meu acolo, e din china, a intrat in tara pe 8 iunie si...? (mai mult)
Vorornet sau Lacul Rosu?
Hey T.P.I.! Am 12 ani şi nu stiu ce nume să- i pun unui ursulet de pluș! Vă rog să mă ajutați! Vreau top 5 nu de ursuleti de plus! FUNDA...? (mai mult)
Stie cineva vreo vopsea de par temporara roz? Sa iasa dupa cateva spalari? Sau alte culori in afara de negru.Dar sa iasa dupa 2-3 spalari.Mentionez ca sunt bruneta. Pana in 100 de lei.
Imi puteti da si mie niste carti/jocuri/site-uri ca facebook/etc. cunoscute? :)) Ceva *anti-plictiseala* adica :)))
maine trebuie sa prezint un proiect in fata a 3- 4 clase la o ora de tic... si faza e ca am emotii ff mari cand vb in fata unui public ma ia transpiratiile imi bate inima tare... niste sfaturi sa...? (mai mult)
unde pot gasi bicicleta asta in marimea XL http://www.decathlon.ro/btwin- mtb- rockrider- 340- portocaliu- negru- id_8302232.html#/457- xl_1m80_1m95 sunt un tip inalt si am nevoie urgent de...? (mai mult)
Când intru pe aplicatia Facebook si primesc notificare cu amintirile de acum 1- 2 ani, nu merge sa distribui prieteniile... acolo unde scrie ca "te- ai imprietenit cu x", nu merge sa o distribui....? (mai mult)
Slut,bmx asta merita 699? http://olx.ro/oferta/bmx-nou-ID6thEV.html#2bf77a76f1
Vreau sa scriu o carte de ceva vreme si mi- am tot facut schiţe iar acum trebuie sa aleg intre o carte fantasy sau una fara lucruri paranormale in orice caz.Si nu stiu ce sa aleg. Daca ma apuc ...? (mai mult)
Cand vreau sa descarc ceva, am 50mb si 90mb upload si se descarca foarte greu. De ce?
Va rog ajutati-ma! Nu pot incarca un video pe facebook.Il incarc, apoi mi se sterge din motive de securitate.Ce fac? Dau funda pentru solutie!
De foarte mult timp vreau sa scriu o carte.Imi place extrem de tare sa scriu, cu asta imi ocup timpul liber, am o groaza de povesti, dar majoritatea fantasy.In ultima vreme am facut o groaza de...? (mai mult)
Salut,cu un bmx Freestyle, 20 inch, ghidon rotativ 360 grade, 36 spite fiecare roata, din otel usor pot face ceva scheme? Multumesc!
Vine vacanta de vara. De fiecare data stau inchisa in casa si lenevesc. Vreau sa fac ceva diferit, gen life goals... Ma ajutati cu niste idei de activitati? Nu gen ..iesi cu prietenii, gaseste un hobby....? (mai mult)
Buna TPU.Am nevoie de un partener in Ploiesti care ar dori sa invete sa danseze bachata impreuna cu mine. Un baiat de 15- 17 ani, sa aiba cel putin 1, 60 si sa fie din Ploiesti sau din apropierea Ploiestiului....? (mai mult)
Heyy TPU. În vara are Rihanna concert în Bucuresti si as vrea sa stiu de unde pot cumpara bilete si pana când? Ca am examenul peste 2 săptămâni si vreau sa imi iau după examen, deci intrebarea ...? (mai mult)
Salut cu cat as putea sa vand o cutie de Samsung Galaxy Core Prime?
Salut cum pot sa obtin un Iphone 6s Plus Space Gray 128 GB cu 3G Gratis?
Am nevoie de idei ptr jocuri la o petrecere(vara)❤❤
Sunt clasa a8a si peste 2 zile am banchetul, adica joi.Ne- am gandit ca fiecare sa compuna/sa caute cateva versuri pentru fiecare profesor care va veni.Eu am hotarat sa fac versuri despre fosta...? (mai mult)
Vineri termin clasa 8 si sa vrea sa ma ajutati cu o scrisoare de ramas bun catre o profesoară. Cele mai frumoase idei primesc funda.
Nu pot sa distribui amintirile mele pe Facebook. Mai ales acelea cu: "Te-ai împrietenit pe Facebook cu o persoană." Din ce cauza?
Maine am ultimul clopotel si facem o petrecere (sunt pe clasa a VIII- a ) si trebuie sa fac un discurs dar nu stiu ce sa spun daca vreti sa imi dati si mie ceva cuvinte acolo va rog? Dau funda...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog ceva muzicanti buni din Arad in materie de nunti, evenimente. Undeva in jur de 2000€, sau chiar mai putin:))). Multumesc.
Imi poate explica cineva cum se joaca seca? A mai intrebat cineva asta dar nu a explicat nimeni concret. Mulumesc anticipat!
Well. Salutare TPU, a venit timpul să apelez iar la ajutorul vostru', mi- am reinstalat acum 15 minute windowsul, descarc skype, se instalează, şi când să intru, zice să verific conexiunea ...? (mai mult)
Salut, caut o melodie pe care am auzit- o pe un radio de hip- hop si nu mai stiu cum se numește sau cine o cânta. stiu ca refrenul era cântat de o fata si era cam asa "Dintre toate florile eu pe tine...? (mai mult)
Hello TPU! Puteți să-mi spuneți ce mașina are pana în 1.000 de centrimetri cubi?
Ce as putea sa fac vara? Activitatile mele pe care le fac in fiecare vara sunt urmatoarele: dimineata, stau putin la PC, dupa il ajut pe tatal meu la lucru, seara ies afara. De curand m- am apucat...? (mai mult)
Unde sa imi fac ziua? Seara vor ramne niste prietene pe la mine. Ce jocuri sa ne jucam?
ce parere aveti de tutunul Bali Nature pentru rulat? Este preferatul meu. Argumentati! Dau funda :D
Salut, joc liga ultras si as vrea sa-mi fac un club dar nu stiu cum. Sper sa ma ajutati. Funda
Am si eu o intrebare, am o colectie de bancnote si monezi vechi si nu gasec un colectionar caruia sa i le vand... Din cate am inteles le pot schimba la BRD dar nu stiu cat imi vor oferi de ...? (mai mult)
Ştie cineva nişte scenete comice/amuzante ( să nu fie de-alea pe care le făceam noi când eram la grădiniţă) Am nevoie urgent.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba