Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU.Am nevoie de un partener in Ploiesti care ar dori sa invete sa danseze bachata impreuna cu mine. Un baiat de 15- 17 ani, sa aiba cel putin 1, 60 si sa fie din Ploiesti sau din apropierea Ploiestiului....? (mai mult)
Heyy TPU. În vara are Rihanna concert în Bucuresti si as vrea sa stiu de unde pot cumpara bilete si pana când? Ca am examenul peste 2 săptămâni si vreau sa imi iau după examen, deci intrebarea ...? (mai mult)
Salut cu cat as putea sa vand o cutie de Samsung Galaxy Core Prime?
Salut cum pot sa obtin un Iphone 6s Plus Space Gray 128 GB cu 3G Gratis?
Am nevoie de idei ptr jocuri la o petrecere(vara)❤❤
Sunt clasa a8a si peste 2 zile am banchetul, adica joi.Ne- am gandit ca fiecare sa compuna/sa caute cateva versuri pentru fiecare profesor care va veni.Eu am hotarat sa fac versuri despre fosta...? (mai mult)
Vineri termin clasa 8 si sa vrea sa ma ajutati cu o scrisoare de ramas bun catre o profesoară. Cele mai frumoase idei primesc funda.
Nu pot sa distribui amintirile mele pe Facebook. Mai ales acelea cu: "Te-ai împrietenit pe Facebook cu o persoană." Din ce cauza?
Maine am ultimul clopotel si facem o petrecere (sunt pe clasa a VIII- a ) si trebuie sa fac un discurs dar nu stiu ce sa spun daca vreti sa imi dati si mie ceva cuvinte acolo va rog? Dau funda...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog ceva muzicanti buni din Arad in materie de nunti, evenimente. Undeva in jur de 2000€, sau chiar mai putin:))). Multumesc.
Imi poate explica cineva cum se joaca seca? A mai intrebat cineva asta dar nu a explicat nimeni concret. Mulumesc anticipat!
Well. Salutare TPU, a venit timpul să apelez iar la ajutorul vostru', mi- am reinstalat acum 15 minute windowsul, descarc skype, se instalează, şi când să intru, zice să verific conexiunea ...? (mai mult)
Salut, caut o melodie pe care am auzit- o pe un radio de hip- hop si nu mai stiu cum se numește sau cine o cânta. stiu ca refrenul era cântat de o fata si era cam asa "Dintre toate florile eu pe tine...? (mai mult)
Hello TPU! Puteți să-mi spuneți ce mașina are pana în 1.000 de centrimetri cubi?
Ce as putea sa fac vara? Activitatile mele pe care le fac in fiecare vara sunt urmatoarele: dimineata, stau putin la PC, dupa il ajut pe tatal meu la lucru, seara ies afara. De curand m- am apucat...? (mai mult)
Unde sa imi fac ziua? Seara vor ramne niste prietene pe la mine. Ce jocuri sa ne jucam?
ce parere aveti de tutunul Bali Nature pentru rulat? Este preferatul meu. Argumentati! Dau funda :D
Salut, joc liga ultras si as vrea sa-mi fac un club dar nu stiu cum. Sper sa ma ajutati. Funda
Am si eu o intrebare, am o colectie de bancnote si monezi vechi si nu gasec un colectionar caruia sa i le vand... Din cate am inteles le pot schimba la BRD dar nu stiu cat imi vor oferi de ...? (mai mult)
Ştie cineva nişte scenete comice/amuzante ( să nu fie de-alea pe care le făceam noi când eram la grădiniţă) Am nevoie urgent.
Îmi puteți spune si mie câteva joburi de vară intre 16-18 ani. Mulţumesc.
Puteti sa-mi dati idei de meserii pentru vara? (in afara de cele de pe litoral) sau sfaturi pentru job-ul de barman.
Hei. Am o pereche de blugi negri şi o dată m- am murdărit de var în genunchi, şi mergeam la şcoală aşa că am frecat cu şerveţelul umed. Am observat ca s- a decolorat calumea. am genunchiul ...? (mai mult)
Fac niste videoclipuri, unele amuzante, altele pe sentiment sa zic asa, si nu prea am public, sunt nemultumit de numar sa zic asa. Ceva idei cum sa fac mai multi followeri pe instagram...? (mai mult)
Am inteles ca s- au marit plajele si ca se plateste atat shezlongul cat si cearceaful la mare. Ma intereseaza in Eforie N si Costinesti. Care ar fi tarifele? si am inteles ca cearceafurile vor fi mai aproape...? (mai mult)
La engleza la bac se dau competente orale, scrise. se dau toate in aceeasi zi sau in zile diferite?
Salut.Intrebare pentru excursionistii montani. Rucsacurile voastre in ce stare sunt, eu dupa 2 calatori l- am cam degradat, e agatat in mai multe locuri.Prietenii imi spuneau "Lasa ma ca nu e nimic, ...? (mai mult)
Heii! As avea nevoie de niste idei de povesti si titluri.
N am gasit categoria hobbies and pets, vreau si eu sa stiu plusurile si minusurile pentru castrarea unui caine mascul, talie mica, 1 si 6 luni
Ce parere aveti despre o relatie de 1 an dar fara sex in care sa va vedeti zilnic?
știți vreun magazin de biciclete prin constanta? Oare mă puteți ajuta cu o decizie? :) Vreau o bicicletă nouă iar bugetul meu este de 700 lei, am 1, 85m si as prefera ca ghidonul să...? (mai mult)
Cum e posibil asa ceva? Care e explicatia? Cum pot face si eu asa? https://www.youtube.com/watch?v=RHu9-_6nu-A
Salutare, o recomandare pentru un fotograf in Bucuresti? IMi trebuie pentru botez, multumesc!
voi ce parere avei de concubinaj, adica daca persoana iubita v-ar spune:"nu vreau sa ne casatorim, ci sa stam in concubinaj", voi ce parere ati avea? Va rog argumentati.
Buna am o bicicleta dhs comfort kreativ am mers cu ea timp de 4 ani si dupa 4 ani a inceput sa miste ghidonul de parca sa duce in stanga si dreapta automat strang ghidonul si se desface nu pot strange ...? (mai mult)
Un site de unde pot cumpara un troler ieftin (55 cm x 40 cm x 20 cm)?
Cum slabesti mai repede? Mergand la sala sau facand un sport? (De exp. dans sportiv)
Credeti in existenta unor locuri misterioase, cu fenomene paranormale, spirituale? De exemplu ati auzit de padurea Hoia Baciu, de langa Cluj? Si strainii au venit sa o vada si au plecat ingroziti. Cautati...? (mai mult)
Ce sa fac vara aceasta? doresc cat mai multe raspunsuri, si vreau sa le scrieti frumos cu liniute
De la profil de filo, ce facultate ar fi de viitor sa urmez?
De obicei la ce ora se incep competentele ( in special luni la oralul de la romana )? ( Si daca e cineva pe faza din Marin Preda, Bucuresti si mai bine! )
Hei, TPU! As vrea sa imi cumpar un penny board sau un long board. Nu stie exact ce e mai bun si as vrea sa ma ajutati. As vrea sa- l folosesc pentru a ma deplasa din loc in loc prin oras si ca sa ies ...? (mai mult)
Hei, imi poate recomanda cineva un pub cu muzica rock in Timisoara?
Cine stie ce trebuie sa scriem la semnificatia textului(pentru clasa a 8-a)?
Ssalut TPU! Azi mi- am scos catelul pe afara si a inceput sa roada un os. Pentru a- l distrage, i- am aruncat mingea ( deoarece stiu ca- i place sa se joace cu mingea, el avand 5 luni si putin). dupa...? (mai mult)
Legat de Samp.Am intrat in LSPD si am cateva intrebari. Vreau sa- mi da- ti o lista cu comenzile factiunii.Si mai vreau sa- mi explicat cand sunt in misiune si vreau sa opresc pe cineva pentru...? (mai mult)
Hei! Sunt tunsa in scari, dar as vrea sa imi fac cumva frizura(nu vreau sa o tund)ca sa se vada ca sunt emo
Salutare TPU, as dori sa imi dati niste idei pentru un nume de canal pentru youtube, pe canal as vrea sa fac topuri, gen Top 10 iluzii, etc. Sper ca ma puteti ajuta, dau funda!
Salutare. Are cineva pereche gantere de minim 20kg pe brat? Ofer in schimb un BMX black eYe(pret de achizitie 1450lei de la TeoBikes) folosit, insa fara jocuri la piese sau scartaieli. Stare de functionare...? (mai mult)
Doar ce m- am mutat la bloc și mă plictisesc enorm. Nu am nici un prieten încă, internet nelimitat nu am, stau toată ziua în casă. Dați- mi niște idei pentru trecerea timpului. Cele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!