Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, as vrea sa stiu diferentele dintre rotile de plastic sau de silicon la Penny Board. Vreau sa stiu si cum imi dau seama daca rotile sunt de silicon sau plastic, deoarece as vrea sa imi cumpar ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog 20 de lucruri care sa le faci cant te plictisesti. Va rog!
Poate cineva sa imi explice va rog? I s- a dat ceasul cand a implinit zece ani. Era un simplu ceas de mana, gri din plastic. Singurul lucru iesit din comun era ca acele se miscau in directia opusa ...? (mai mult)
maine dau test la logica din niste chestii pe care nu le inteleg.Imi puteti explica si mie cum se rezolva chestia asta? (q&p)-> ~p si (p&q)-> ~q
O intrebare pentru cei care folosesc Instagram De ce cand trec o poza sa o modific pe instagrm mi-o face mai mica? Astfel cand este privita de pe un PC sau Laptop se vede mai urat.
De unde pot gasi rulmenti pentru pennyboard?
Ati avut parte de medici slab pregatiti sau care nu vor sa te ajute? Mi se par mai rai cei slab pregatiti care te iau si de prost, si cauta sa scoata bani de pe urma ta, in cabinete individuale sau ...? (mai mult)
Hei, sper sa ma puteti ajuta cu problema mea... Am parintii prea protectori, nu ma lasa in unele locuri, dar acolo nu mi se pare periulos... Nu sunt rai, doar ca-mi poarta prea mare grija...
BUNA! Am publicat o carte pe WATTPAD:Pe malul iubirii.Care vreti sa fie primul capitol,eu nu ma pot hotari: Jessica, bun venit! sau La prima intalnire VA ROG! VREAU PARERI!
Știe cineva unde pot să văd canalul E! Entertainment pe internet?
Care a fost cel mai mic prematur nascut vreodata la cate saptamani?
care pat este mai bun? 1. http://www.decathlon.ro/pat-pescuit-la-crap-fullbreak-id_8239236.html 2. http://www.karp.ro/paturi-si-scaune/8547-pat-pliant-bc2015-.html
Buna, As vrea sa incerc sa merg la o ferma organica vara asta prin intermediul site-ului wwoof, vreau pareri de la cunoscatori, gen e de incredere sau merita?
vreau sa îmi spuneți cum as putea sa ii conving pe părinți să îmi ia un penny board? Părinții zic ca acest lucru este de băieți și + ca o sa îmi rup mână sau piciorul ( am mai avut...? (mai mult)
Cat costa sa imi iau pisica in Italia cu masina? Stiu ce acte trebuie sa ii fac dar nu stiu cam cat ar costa totul..Va rog cine a mai calatorit cu pisica sa imi spuna un pret.Dau funda! Va rog...? (mai mult)
Imi puteti da un site in care sa pot invata tehnici de beatbox? P.S:Sunt incepator!
cum va petreceti voi timpul liber in ziua de azi!
Cine imi spune multe aplicatii si jocuri pentru android? Funda cele mai multe!
Salut, am avut o strabunica care putea sa citeasca in carti, zaț si restul, as vrea si eu sa mai invat pe langa ce am mai "furat " de la familie. Stie cineva un site cu lucruri de genu si sa nu fie...? (mai mult)
Sall,TPU! Imi puteti recomanda un film bun de groaza?
Salut lume ..deci merg intr o excursie de vreo 3 zile si vreau sa stiu niste jocuri de jucat in camera ziua sau noaptea intre fete si baieti... orice cu saruturi, bataie cu perne. Orice poate face lumea...? (mai mult)
Spuneti-mi jocuri super cu derby de masini? Si sa-mi mearga si mie pe pc. Specificatiile sunt la intrebari anterioare.
Cum va imaginați prima zi de liceu?
Am nevoie urgent de niște dedicații pentru sonete... pentru familie si prieteni! Urgent va rog dau fundă
Vreau o listă cu programe de editat poze online gen BeFunky, FotoJet
Azi am facut o lucrare in Photoshop ce reprezinta oarecum o particica foarte mica din cartierul Ferentari si anume, strada Zetarilor. M- am gandit ca primarii nostri cei "draguti" nu au facut...? (mai mult)
În primul rând nu sunt sigur de categorie dar nu am găsit alta. Întrebarea propriu- zisă: Sunt in clasa a 7 si am primit un proiect tehnologie, să fac un mijloc de transport. Prima data...? (mai mult)
Dau funda. De unde pot sa imi iau tricouri misto de pe net. Adica dati-mi cateva siteuri bune dar nici prea scumpe
Salut, TPU! Puteti sa imi faceti si mie niste versuri cu rima? Pentru ca vreau sa fac o melodie rap si sa o postez pe canalul de youtube! Sa aiba cuvintele: episoade, like- uri, abonati, tot ce e legat...? (mai mult)
Nu stiu daca postez in categoria perfecta, insa banuiesc ca aici se potriveste intrebarea mea, apropo salut din nou. Veneam azi de la scoala pe la 4:30 si urcand la prima statie, autobusul fiind ...? (mai mult)
Hey,ajutati-ma va rog. stie cineva din voi un desen animat in romana/rusa/engleza ca sa-l privesc intr-o zi ploioasa? multumesc anticipat!
Ce accesori sa imi cumpar sa ma ajute sa arat mai bine? Deja am un "batic" si casti Vreau sa ma accesorizez cat mai mult
știți cumva vreo aplicatie pentru telefon care ma ajuta la alergat? Mă refer ca atunci când alerg să vad pe tel cati Km si etc.
Vreau sa aflu niste aplicatii utile si fascinante.
Salut, ce restaurante recomandati in bucuresti cu preparate din vita, rezonabile ca pret? Multumesc
Sall TPU Ma doare rau capul de 2 zile Ce sa fac? Multumesc anticipat
A- și dorii sa reconditionez niște jante cu buza lata acasă, dar încă nu știu cum sa încep fără sa calc cu stângul in dreptul. Ele având zgârieturi si pe buza iar lacul Find ...? (mai mult)
Cum as putea sa scriu in jurnal? Ce desene sa fac? Ce ornamente sa pun? Idei ceva? Mersi!
Dupa ceva timp mi- am dat seama ca as vrea sa merg din nou cu bicicleta si as vrea sa- mi recomandați ceva pana in 600 lei. In principal o folosesc in oras, dar o sa ies si pe drumuri de tara....? (mai mult)
Vreau sa ma angajez in vara asta la promotii.Am vazut o colega ca lucra la promotii in Cora si mi s- a parut ok si am zis ca vreau si eu sa castig niste bani. Ati mai auzit de grup sapte? E ceva serios?...? (mai mult)
Vreau niste site-uri de pe care pot sa vorbesc cu persoane! Dau funda
Stie cineva cum se numeste melodia? Ca asa cunoscuta mi se pare pe la minutul 4; 10 https://www.youtube.com/watch?v=zH8iBv7P3ys.
Ce reprezinta bifa "Calatoresc" pe Wizz Air? Cand selectez 2 persoane, imi apar 2 bife posibile pentru prima persoana: 1. Mobiltate redusa 2. Calatoresc si o bifa pentru a doua persoana 1. Mobilitate...? (mai mult)
Baaai! Cine a fost la Comic Con? >,< Imi puteti povesti si mie cum a fost? Foarte amanuntit, si cat a costat biletul? Iar daca ati facut poze mi-ar face mare placere sa le vad *^*
Heei, am nevoie de ajutor cu o problema banala as putea spune... cum se apropie vara, mi- am si amintit de o reclama la ice coffee. era cu o tipa care primea musafiri, iar cum nu avea cu ce sa ii...? (mai mult)
La competentele digitale la fisa B am cateva intrebari : 1. cand zice sa scriem pe foaia de examen la subiectul II - III, se refera intr- un document? 2. iar la subiectul IV cand zice sa...? (mai mult)
Aveti idee daca e fake refferalul asta https://steamgifts.co/go/?id=GBzPYqgQc
Laptop. Am un laptop Lenovo ideapad 100 si daca ma uit la filme pe el, dupa o perioada de o ora nu mai pot accesa butonul de start.
Salut, cam de pe ce data incep sa se incheie mediile semestrul asta?
Ce faceti cand va plictisiti? Pe pc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.