Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine stie un lac din zona reghinului, cu intrare libera? (Cu posibilitatea de a ajunge cu atv-ul fara prea multe riscuri)
Eu fac sala nu este o sala mare este o sala cross fit mica de cartier ce sa fac sa ma apuc de kempo sau sa raman la sala? la sala are si sac! Dau funda
Ce poate fi mai bun decat somnul la ora 1 noaptea? Ce ganduri te tin treaz? Eu citesc pe net si imi fac planuri de viitor despre cum sa schimb viata...
In vacanta mare, care este peste aproximativ 3 saptamani, as vrea sa ma apuc de un sport unde invat sa ma bat / apar. 1, 65, 60 kg. Ce imi sugerati? funda.
Ce bancuri porcoase mai stiti? Ma duc in club si vreau sa agat.
Buna lume! Deci, eu sunt o mare devoratoare de carti, adooooor sa citesc! Mai ales carti de genul celor fantasy- romance, si momentan sunt in pana de idei! Cu toate ca am cautat de mai bine de 2 zile...? (mai mult)
Salut, vreau sa- mi cumpar un penny board de pe eMAG/alte magazine online. Vreau sa nu depaseasca 150 lei si sa aiba roti de silicon, de preferat undeva la 50pe20 placa si rotile vreo 60 pe 15 si sa ...? (mai mult)
Buna cine stie cat de bun este acest binoclu pentru excursii sau daca nu stiti un binoclu bun pana in 200lei. Adresa binoclului este: http://olx.ro/oferta/binoclu- profesional- 20x180x100-...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot repara un penny board? Mi s-au rupt rulmentii si nu stiu unde sa il duc...sau de unde sa cumparbin Bucuresti... mss
Am si eu o intrebare... de unde pot cumpara piese lego (alea originale) angro. cam vreo... 5 mil de piese :)) (sa aleg ce culori am eu nevoie). Vreau sa sparg un record :D Thx.
Cum pot sa-mi tonifiez abdomenul si sa slabesc la picioare? Funda
La 13 ani, 1.56 si 45 de kilograme cum e?
Cum pot invata engleza foarte bine? fara meditatii
Ce parere aveti despre aceasta carte https://www.wattpad.com/myworks/72996057-viata-unui-licean-putin-diferit
Mai este foarte putin si vine vara. Voi ce planuri aveti pentru vara?
Aseara ma uitam la Romanii au talent si am auzit o melodie care mi- a placut foarte mult. Melodia era din Free Balance - Acrobatie si dans. Am tot cautat dar nu gasesc melodia. Cine ma poate...? (mai mult)
Care este intrebarea ta de miezul noptii?
Sunt ceva riscuri daca instalez Tor Browser? Vreau sa intru in darknet sa vad por*o cu minore. Sunt curios. Foarte curios. Se poate intampla ceva? Astea cu raspunsuri la misto mai da-va dracu.
Stie cineva cum se face trucul cu carti dupa pasii urmatori:îți aleg o carte, o pui inapoi in pachetul de carti, se amesteca bine, magicianul sau persoana data îşi alege 5 sau 4 carti dar nici una...? (mai mult)
Hei TPU Cine stie cum se traduce in engleza cuvantul : punct. Dar ma refer la alt fel de punct. Ex : www(.)blablabla(.)bla Punctele alea pe care le- am pus in paranteza cum se numesc? Pun intrebarea...? (mai mult)
Se merita sa-mi cumpar pennyboard cu roti de silicon la pret de 150 lei? Ce sa aleg dintre skateboard si pennyboard cu roti de silicon? pana in 150 lei
Am scris o mica istorioara. Si as vrea sa stiu parerea voastra despre aceasta. Iata isorioara: VEȘNIC SAU MURITOR Atunci, ei încă nu știiau că această întâlnire...? (mai mult)
Cat costa un balsam de rozmarin si se gaseste in farmacii?
Vreau sa fac un castel din bete de chibrituri dar nu stiu cu ce sa le lipesc. Ma puteti ajuta? Va rog!
TPU! Pe 3- 4- 5 iunie merg in excursie cu clasa la Brasov. Precizez faptul ca sunt din Suceava, clasa a 8- a. Ce sa imi iau cu mine? Vreau o lista completa, pentru ca nu vreau sa uit nimic. De...? (mai mult)
Salut, Ma simt foarte prost, mama si tata s- au despartit, acum 2 zile, iar tata o certa tot timpul pe mama, ea nu a mai suportat, nici eu nu am suportat, si i- am spus sa plece de acasa, ca nu...? (mai mult)
Ce lungime are un Penny board mini? Va rog, este urgent!
As vrea sa fac mazga acasă, dar nu știu ce ingrediente trebuie și cum sa le amestec?
Hey all. Stie cineva un site unde pot citi Jurnalul meu haios de Jim Benton? Va rog, daca stiti sa-mi spuneti linkul. :X
Ce alte reviste mai stiti gen "Super Bravo Girl"? Funda!
Am nasul destul de mare si nu stiu ce sa fac..Mai exista o alta metoda de micsorare pe langa makeup si operatie?
cum se face cu biletele la comiccon? Adica se vor vinde si la Romexpo? sau trebuie de pe net luate sau ceva Da-ti-mi si mie detalii despre acest lucru va rog, Multumesc!
Cine imi spune cateva jocuri de cultura generala?
Cum pot sa scriu mai frumos? Adica am incercat orice. Am scris foarte mult si tot nu s- a schimbat. Am incercat sa scriu incet si parca arata mai rau. :( Ce sa fac ca sa scriu frumos si repede...? (mai mult)
Ceva site-uri distractive?
Vreau sa dau pe viitor la inginerie chimica insa nu stiu cu ce se mananca exact. As vrea sa lucrez intr- un laborator, dar nu stiu ce ramura ar trebui sa aleg pentru a ajunge acolo. Imi puteti...? (mai mult)
vreau si eu un site online si gratis in care sa invat sa dansez populara! Funda
Duminica, mama mea a facut curat in camera mea.Eu eream plecata si ea mi a aruncat niste lucruri.Mi a aruncat o cutie in care aveam tot argintul si aurul meu, ea nu se uitase sa vada ce e.Eu nu am stiut...? (mai mult)
Cu cât pot sa vând o bicicleta mkenzie hill 1000?
Cine ma poate ajuta va rog? am un caine maidanez si sa îmbolnăvit, de 4zile n- a mancat nimic refuza hrana, si vomita spuma alba, am încercat sa- i dau forțat sa mănânce dar vomita, ia- M...? (mai mult)
Vreau sa imi explicati, etapele saririi cu mingea de baschet la cos.Adica:Sa fie picioarele drepte/indoite, cu capul drept/indoit putin, cum sa am picioarele cand aterizez. Dati- mi cat mai...? (mai mult)
Cand se difuzeaza in puii mei si cand e reluarea? Inainte era duminica dupa iumor si acum vad ca o bagat prostia asta de bravo România (mie nu imi place)
Cum credeti ca va ajungea lumea din toate punctele de vedere peste 10, 20,50 de ani?
Hey din nou! Am mare nevoie de niste argumentari, si mai exact, argumentari foarte convingatoare si surprinzatoare in legatura cu iesitul singura in parc cu prietenii. Mentionez ca am 12 ani spre 13...? (mai mult)
Salut, am o problema cand ma dau pe skateboard. Eu cand dau trick-uri stau cu piciorul drept in spate si cu cel stang in fata si cand ma plimb fac invers. Ce sa fac?...
Mi- am cumparat un cub rubik ieri. Am amestecat culorile, apoi l- am facut inapoi, iar le- am amestecat si acum nu mai stiu sa- l fac. Am reusit sa fac fata verde, restul aproape sunt facute,...? (mai mult)
Spuneți-mi vă rog cărți care MERITĂ CITITE, nu mai știu ce să citesc. *de preferabil în engleză*
Am o nelamurire... Cand stau pe Facebook mereu gasesc cuvintele "ex" si "crush". Ce inseamna aceste cuvinte?
recent mi- am cumparat o pereche de ghete de fotbal - Model : Nike Mercurial Victory V FG (roz) Si as avea o intrebare, foarte importanta, Se largesc lateral? - Sunt...? (mai mult)
=) Mi-am facut un cont pe wattpad... Vroiam sa va intreb cum pot face multi cititori? Sfaturi, sfaturi... Multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.