Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey,ajutati-ma va rog. stie cineva din voi un desen animat in romana/rusa/engleza ca sa-l privesc intr-o zi ploioasa? multumesc anticipat!
Ce accesori sa imi cumpar sa ma ajute sa arat mai bine? Deja am un "batic" si casti Vreau sa ma accesorizez cat mai mult
știți cumva vreo aplicatie pentru telefon care ma ajuta la alergat? Mă refer ca atunci când alerg să vad pe tel cati Km si etc.
Vreau sa aflu niste aplicatii utile si fascinante.
Salut, ce restaurante recomandati in bucuresti cu preparate din vita, rezonabile ca pret? Multumesc
Sall TPU Ma doare rau capul de 2 zile Ce sa fac? Multumesc anticipat
A- și dorii sa reconditionez niște jante cu buza lata acasă, dar încă nu știu cum sa încep fără sa calc cu stângul in dreptul. Ele având zgârieturi si pe buza iar lacul Find ...? (mai mult)
Cum as putea sa scriu in jurnal? Ce desene sa fac? Ce ornamente sa pun? Idei ceva? Mersi!
Dupa ceva timp mi- am dat seama ca as vrea sa merg din nou cu bicicleta si as vrea sa- mi recomandați ceva pana in 600 lei. In principal o folosesc in oras, dar o sa ies si pe drumuri de tara....? (mai mult)
Vreau sa ma angajez in vara asta la promotii.Am vazut o colega ca lucra la promotii in Cora si mi s- a parut ok si am zis ca vreau si eu sa castig niste bani. Ati mai auzit de grup sapte? E ceva serios?...? (mai mult)
Vreau niste site-uri de pe care pot sa vorbesc cu persoane! Dau funda
Stie cineva cum se numeste melodia? Ca asa cunoscuta mi se pare pe la minutul 4; 10 https://www.youtube.com/watch?v=zH8iBv7P3ys.
Ce reprezinta bifa "Calatoresc" pe Wizz Air? Cand selectez 2 persoane, imi apar 2 bife posibile pentru prima persoana: 1. Mobiltate redusa 2. Calatoresc si o bifa pentru a doua persoana 1. Mobilitate...? (mai mult)
Baaai! Cine a fost la Comic Con? >,< Imi puteti povesti si mie cum a fost? Foarte amanuntit, si cat a costat biletul? Iar daca ati facut poze mi-ar face mare placere sa le vad *^*
Heei, am nevoie de ajutor cu o problema banala as putea spune... cum se apropie vara, mi- am si amintit de o reclama la ice coffee. era cu o tipa care primea musafiri, iar cum nu avea cu ce sa ii...? (mai mult)
La competentele digitale la fisa B am cateva intrebari : 1. cand zice sa scriem pe foaia de examen la subiectul II - III, se refera intr- un document? 2. iar la subiectul IV cand zice sa...? (mai mult)
Aveti idee daca e fake refferalul asta https://steamgifts.co/go/?id=GBzPYqgQc
Laptop. Am un laptop Lenovo ideapad 100 si daca ma uit la filme pe el, dupa o perioada de o ora nu mai pot accesa butonul de start.
Salut, cam de pe ce data incep sa se incheie mediile semestrul asta?
Ce faceti cand va plictisiti? Pe pc.
Cine stie un lac din zona reghinului, cu intrare libera? (Cu posibilitatea de a ajunge cu atv-ul fara prea multe riscuri)
Eu fac sala nu este o sala mare este o sala cross fit mica de cartier ce sa fac sa ma apuc de kempo sau sa raman la sala? la sala are si sac! Dau funda
Ce poate fi mai bun decat somnul la ora 1 noaptea? Ce ganduri te tin treaz? Eu citesc pe net si imi fac planuri de viitor despre cum sa schimb viata...
In vacanta mare, care este peste aproximativ 3 saptamani, as vrea sa ma apuc de un sport unde invat sa ma bat / apar. 1, 65, 60 kg. Ce imi sugerati? funda.
Ce bancuri porcoase mai stiti? Ma duc in club si vreau sa agat.
Buna lume! Deci, eu sunt o mare devoratoare de carti, adooooor sa citesc! Mai ales carti de genul celor fantasy- romance, si momentan sunt in pana de idei! Cu toate ca am cautat de mai bine de 2 zile...? (mai mult)
Salut, vreau sa- mi cumpar un penny board de pe eMAG/alte magazine online. Vreau sa nu depaseasca 150 lei si sa aiba roti de silicon, de preferat undeva la 50pe20 placa si rotile vreo 60 pe 15 si sa ...? (mai mult)
Buna cine stie cat de bun este acest binoclu pentru excursii sau daca nu stiti un binoclu bun pana in 200lei. Adresa binoclului este: http://olx.ro/oferta/binoclu- profesional- 20x180x100-...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot repara un penny board? Mi s-au rupt rulmentii si nu stiu unde sa il duc...sau de unde sa cumparbin Bucuresti... mss
Am si eu o intrebare... de unde pot cumpara piese lego (alea originale) angro. cam vreo... 5 mil de piese :)) (sa aleg ce culori am eu nevoie). Vreau sa sparg un record :D Thx.
Cum pot sa-mi tonifiez abdomenul si sa slabesc la picioare? Funda
La 13 ani, 1.56 si 45 de kilograme cum e?
Cum pot invata engleza foarte bine? fara meditatii
Ce parere aveti despre aceasta carte https://www.wattpad.com/myworks/72996057-viata-unui-licean-putin-diferit
Mai este foarte putin si vine vara. Voi ce planuri aveti pentru vara?
Aseara ma uitam la Romanii au talent si am auzit o melodie care mi- a placut foarte mult. Melodia era din Free Balance - Acrobatie si dans. Am tot cautat dar nu gasesc melodia. Cine ma poate...? (mai mult)
Care este intrebarea ta de miezul noptii?
Sunt ceva riscuri daca instalez Tor Browser? Vreau sa intru in darknet sa vad por*o cu minore. Sunt curios. Foarte curios. Se poate intampla ceva? Astea cu raspunsuri la misto mai da-va dracu.
Stie cineva cum se face trucul cu carti dupa pasii urmatori:îți aleg o carte, o pui inapoi in pachetul de carti, se amesteca bine, magicianul sau persoana data îşi alege 5 sau 4 carti dar nici una...? (mai mult)
Hei TPU Cine stie cum se traduce in engleza cuvantul : punct. Dar ma refer la alt fel de punct. Ex : www(.)blablabla(.)bla Punctele alea pe care le- am pus in paranteza cum se numesc? Pun intrebarea...? (mai mult)
Se merita sa-mi cumpar pennyboard cu roti de silicon la pret de 150 lei? Ce sa aleg dintre skateboard si pennyboard cu roti de silicon? pana in 150 lei
Am scris o mica istorioara. Si as vrea sa stiu parerea voastra despre aceasta. Iata isorioara: VEȘNIC SAU MURITOR Atunci, ei încă nu știiau că această întâlnire...? (mai mult)
Cat costa un balsam de rozmarin si se gaseste in farmacii?
Vreau sa fac un castel din bete de chibrituri dar nu stiu cu ce sa le lipesc. Ma puteti ajuta? Va rog!
TPU! Pe 3- 4- 5 iunie merg in excursie cu clasa la Brasov. Precizez faptul ca sunt din Suceava, clasa a 8- a. Ce sa imi iau cu mine? Vreau o lista completa, pentru ca nu vreau sa uit nimic. De...? (mai mult)
Salut, Ma simt foarte prost, mama si tata s- au despartit, acum 2 zile, iar tata o certa tot timpul pe mama, ea nu a mai suportat, nici eu nu am suportat, si i- am spus sa plece de acasa, ca nu...? (mai mult)
Ce lungime are un Penny board mini? Va rog, este urgent!
As vrea sa fac mazga acasă, dar nu știu ce ingrediente trebuie și cum sa le amestec?
Hey all. Stie cineva un site unde pot citi Jurnalul meu haios de Jim Benton? Va rog, daca stiti sa-mi spuneti linkul. :X
Ce alte reviste mai stiti gen "Super Bravo Girl"? Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?