Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey,stie cineva niste jocuri de grup (mai statice) care nu necesita multe obiecte si distractive?
Vreau si eu cat mai multe jocuri de carti. Mersi!
Buna ..am 13 ani si vreau sa fac niste bani de buzunar, locuiesc in lechinta Bistrita Nasaud si vreau ceva de lucru pe timp de vara, dar si dupa scoala, in timpul meu liber, in asa fel incat sa nu ...? (mai mult)
Cei mai buni youtuberi de creppypasta,va rog!(in afara de Mihai Stefan Creppypasta, CoostyWoozie)!
Cum pot inchide un grup pe Facebook? Sunt admina lui.
Bună seara! Ce magazine de rame de ochelari (de vedere) cunoașteți? (Doresc să fie din București, magazin fizic și să găsesc o gamă largă de rame, de unde pot alege. Nu trebuie să fie de la...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cum se numeste suflatoarea din gura acelui om din video- ul care este pe linkul acesta : https://www.youtube.com/watch?v=r8BRq6U_UBg Si unde pot gasi o asemenea...? (mai mult)
De unde pot descarca un gps full europa pe un card sd pentru a-l putea utiliza pe un gps?
Teza matematica clasa 7 sem 2. Va rog cat mai repede, maine am teza.Multumesc.
In timpul liber, nu prea am ce sa fac, adica ma cam plictisesc. Ma joc insa Agar.io. Este vreunul dintre voi un jucator destul de experimentat de Agar.io? Numele meu pe skipe este darius.hurdea1 si am...? (mai mult)
Buna,TPU! As dori sa stiu unde se gaseste nuantator de culoare verde,albastru, roz ( care sa tina 6-8 spalari) in Bucuresti?
Salut.Mi- am achizitionat un skateboard si observ ca rotile mele, spre deosebire de alte roti, se invart foarte putin.Am verificat si nu sunt foarte stranse, nici foarte lasate sa imi cada cand merg ...? (mai mult)
La tara am o livada de zarzari care imi dau un rod consistent, dupa ce adun zarzarele las rodul la fermentat si dupa fac tuica de zarzare (nu o consum, o vand unor vecini mai petrecareti). Chestia...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu niste machete de masini pentru scoala? Vreau sa fie simple, nu complexe
Poti sta cu cine vrei intr-un camin? De exemplu daca am o prietena,doua cu care vreau sa stau in camin,pot face cumva sa stau cu ele in camin, daca suntem toate la Universitate?
Vreau sa ma apuc de vlogging. Si imi permit un Canon DSLR. Problema e ca nu am vreo idee despre aparete foto/video etc si nu stiu ce sa imi aleg. Ce imi propuneti? :)
..Ce jocuri credeti ca mi-ar merge pe un pc de genu: procesor- core 2 duo e8500 3.16 gh placa video- Intel gma 4500 8 gb rami 500 gb hdd windows 7 pro
Salut vreau sa- mi cumpar un yoy dar nu stiu ce sa aleg dintre Yoyofactory Big Dream yoyo - WYYC 2015 si YoYoFactory Velocity yoyo - verde. Ma puteti ajuta. Si as vrea sa imi spuneti de ce l- as alege...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu daca se poate scoate de exemplu dintr- un videoclip o sigla / scris ce este in permanenta in videoclip... sa o acopar, sau ceva de genu... stie cineva daca se poate? si...? (mai mult)
Joc role-play frumos pentru tableta/android/smartphone?
Modele teza limba romana clasa 7 semestrul 2 2015.
Ce desene animate pentru copii stiti vechi si frumoase?
Unde pot găsi heliu pentru baloane. Am auzit ca sunt tuburi mici cu heliu. Nu am nevoie de mult. Doar sa umflu câteva baloane.
Aș vrea să știu cum pot repara zgârieturile de pe telefon(ecran) fără soluții... Fundă:x
Am o intrebare : voi cum ati invatat sa inotati? As vrea si eu sa stiu pentru ca am o prietena care stie sa inoate si e mai mica decat mine cu 4 ani( eu am 11). Ma suna in fiecare saptamana si...? (mai mult)
Mai demult ma jucam sims pe tableta doar ca s- a stricat si dupa ceva timp mi- am descarcat sims pe telefon si am inceput joc nou(nu stiu cum sa explic adica nu am continuat de unde am ramas cand ma jucam...? (mai mult)
Stie cineva site-uri de incredere pentru vacante? Am gasit oferte avantajoase pe teamdeals.ro dar nu stiu daca este un site de incredere.
Vreu sa ma apuc sa fac o chestie in care chiar sa ma implic da nu dans sau muzica ca aste sunt cele mai comune si eu vreau sa am un talent special si diferit de talentele celorlalti. Astept raspunsurile...? (mai mult)
Bună prieteni TPU. Am 18 ani și am nevoie de ceva cu care sa îmi ocup timpul liber și prin "ceva" vreau sa spun niste ocupatii pe internet, adică am incercat sa imi fac un site si sa ma ocup de el,...? (mai mult)
De curand mi- am cumparat acest skateboard cu roti din PU (poliuretan) si am observat ca se opreste cam repede. http://www.hervis- sports.ro/store/Marci/Powerslide/Voodoo- Culture/p/COLOR- 1997408 ...? (mai mult)
Vreau niste exemple de desene in creion. Nu foarte grele.
Am 16 ani si vreau sa ma apuc de blog. Vreau sa ma apuc de asta pentru ca sunt o persoana mai diferita si am inspiratie, timp liber etc.Acum vreau sa imi dati voi niste detalii despre "sportul"...? (mai mult)
Se apropie ziua mea de nastere azi- maine si m- am gandit sa invit pe cativa colegi de facultate la o cafenea sau restaurant. Nu am mai invitat pana acum si nu am mai facut asa niciodata. Voi care...? (mai mult)
De ce uneori la poker ma refer la texas hold'em se arata 7 carti in loc de 5? Mentionez ca am patit asta pe pokerstars.
Buna TPU imi poate explica cineva cum se fac trucurile de genul : vine la inceputul spectacolului cu o valiza si o da cuiva, dupa intreaba persoane la nimereala cate ceva iar cand deschide valiza exact...? (mai mult)
Salut lume am si eu o intrebare legata de League of Legends! La ce nivel primesti RP acum? (deoarece as face 4 conturi si as da gift la cel principal) Sau cum sa fac rost de RP gratis, vreau sa- mi iau...? (mai mult)
Am o scrisoare pentru Ariana Grande dar nu stiu locatia ei. Dau funda daca o stie cineva deoarece am ratat revista bravo cu ea. P.S. ms mult si sa nu ma fraieriti ca vreau sa ajunga la ea acasa
Daca ai putea locui si lucra oriunde pe glob, unde ar fi? Pentru mine ar fi in America, pe malul oceanului, intr-o casuta :)
Imi puteți da si mie idei de tabere de vara?
dintre PALL MALL negru mentolat si PALL MALL albastru mentolat care ar fi diferenta? Ma refer ca si tigari dar si mentol? Care sunt cele mai mentolate tigari (cu biluta)? Care sunt cele...? (mai mult)
Cum se numesc animalutele si printesele din my little pony! Adica rainbow dash...spake....si aia lalti cum se numesc toti?
Vreau sa imi spuna cine stie multe marci de:(vreau cat mai multe posibil) Dau cate un exemplu la fiecare si voi continuati cu multe alte marci!) Parfumuri/spray- uri (gucci...) Haine (H&M...) Gume ...? (mai mult)
Salut, TPU! As dori sa imi spuneti un anime bun la care sa ma uit, nu exagerat de lung si nu prea sadic. Am vazut Fullmetal Alchemist Brotherhood si Sword Art Online, anime- uri care mi- au placut ...? (mai mult)
Unde sa merg in weekend?
Am o intrebare:Unde pot gasi "Beans Boozled" in Bucuresti sau online? Daca exista site-uri bune, va rog sa imi dati! Multumesc Anticipat!
Se poate folosi tabla ouija de o singura persoana?
:D Cum sa fac sa am chef de citit si sa termin cartea repede dar sa si retin
De ce nu pot trece de 90% completarea profilului pe Prima Love? Ce ar trebui sa fac ca sa am profilul completat de 100 %?
Heii TPU vreau si eu un exemplu de un sport pe care il pot face in timpul liber ca hobby. Spre exemplu am niste prieteni, doua familii, unii si- au luat un KTM si se plimba prin padure ( un fel de motocros)...? (mai mult)
Un nume sau mai multe pentru un roman în care un tânăr călătorește cu avionul (O frica de a sa), se prăbușește și supraviețuitor pe o insula?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?