Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am nasul destul de mare si nu stiu ce sa fac..Mai exista o alta metoda de micsorare pe langa makeup si operatie?
cum se face cu biletele la comiccon? Adica se vor vinde si la Romexpo? sau trebuie de pe net luate sau ceva Da-ti-mi si mie detalii despre acest lucru va rog, Multumesc!
Cine imi spune cateva jocuri de cultura generala?
Cum pot sa scriu mai frumos? Adica am incercat orice. Am scris foarte mult si tot nu s- a schimbat. Am incercat sa scriu incet si parca arata mai rau. :( Ce sa fac ca sa scriu frumos si repede...? (mai mult)
Ceva site-uri distractive?
Vreau sa dau pe viitor la inginerie chimica insa nu stiu cu ce se mananca exact. As vrea sa lucrez intr- un laborator, dar nu stiu ce ramura ar trebui sa aleg pentru a ajunge acolo. Imi puteti...? (mai mult)
vreau si eu un site online si gratis in care sa invat sa dansez populara! Funda
Duminica, mama mea a facut curat in camera mea.Eu eream plecata si ea mi a aruncat niste lucruri.Mi a aruncat o cutie in care aveam tot argintul si aurul meu, ea nu se uitase sa vada ce e.Eu nu am stiut...? (mai mult)
Cu cât pot sa vând o bicicleta mkenzie hill 1000?
Cine ma poate ajuta va rog? am un caine maidanez si sa îmbolnăvit, de 4zile n- a mancat nimic refuza hrana, si vomita spuma alba, am încercat sa- i dau forțat sa mănânce dar vomita, ia- M...? (mai mult)
Vreau sa imi explicati, etapele saririi cu mingea de baschet la cos.Adica:Sa fie picioarele drepte/indoite, cu capul drept/indoit putin, cum sa am picioarele cand aterizez. Dati- mi cat mai...? (mai mult)
Cand se difuzeaza in puii mei si cand e reluarea? Inainte era duminica dupa iumor si acum vad ca o bagat prostia asta de bravo România (mie nu imi place)
Cum credeti ca va ajungea lumea din toate punctele de vedere peste 10, 20,50 de ani?
Hey din nou! Am mare nevoie de niste argumentari, si mai exact, argumentari foarte convingatoare si surprinzatoare in legatura cu iesitul singura in parc cu prietenii. Mentionez ca am 12 ani spre 13...? (mai mult)
Salut, am o problema cand ma dau pe skateboard. Eu cand dau trick-uri stau cu piciorul drept in spate si cu cel stang in fata si cand ma plimb fac invers. Ce sa fac?...
Mi- am cumparat un cub rubik ieri. Am amestecat culorile, apoi l- am facut inapoi, iar le- am amestecat si acum nu mai stiu sa- l fac. Am reusit sa fac fata verde, restul aproape sunt facute,...? (mai mult)
Spuneți-mi vă rog cărți care MERITĂ CITITE, nu mai știu ce să citesc. *de preferabil în engleză*
Am o nelamurire... Cand stau pe Facebook mereu gasesc cuvintele "ex" si "crush". Ce inseamna aceste cuvinte?
recent mi- am cumparat o pereche de ghete de fotbal - Model : Nike Mercurial Victory V FG (roz) Si as avea o intrebare, foarte importanta, Se largesc lateral? - Sunt...? (mai mult)
=) Mi-am facut un cont pe wattpad... Vroiam sa va intreb cum pot face multi cititori? Sfaturi, sfaturi... Multumesc anticipat.
Hey,stie cineva niste jocuri de grup (mai statice) care nu necesita multe obiecte si distractive?
Vreau si eu cat mai multe jocuri de carti. Mersi!
Buna ..am 13 ani si vreau sa fac niste bani de buzunar, locuiesc in lechinta Bistrita Nasaud si vreau ceva de lucru pe timp de vara, dar si dupa scoala, in timpul meu liber, in asa fel incat sa nu ...? (mai mult)
Cei mai buni youtuberi de creppypasta,va rog!(in afara de Mihai Stefan Creppypasta, CoostyWoozie)!
Cum pot inchide un grup pe Facebook? Sunt admina lui.
Bună seara! Ce magazine de rame de ochelari (de vedere) cunoașteți? (Doresc să fie din București, magazin fizic și să găsesc o gamă largă de rame, de unde pot alege. Nu trebuie să fie de la...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cum se numeste suflatoarea din gura acelui om din video- ul care este pe linkul acesta : https://www.youtube.com/watch?v=r8BRq6U_UBg Si unde pot gasi o asemenea...? (mai mult)
De unde pot descarca un gps full europa pe un card sd pentru a-l putea utiliza pe un gps?
Teza matematica clasa 7 sem 2. Va rog cat mai repede, maine am teza.Multumesc.
In timpul liber, nu prea am ce sa fac, adica ma cam plictisesc. Ma joc insa Agar.io. Este vreunul dintre voi un jucator destul de experimentat de Agar.io? Numele meu pe skipe este darius.hurdea1 si am...? (mai mult)
Buna,TPU! As dori sa stiu unde se gaseste nuantator de culoare verde,albastru, roz ( care sa tina 6-8 spalari) in Bucuresti?
Salut.Mi- am achizitionat un skateboard si observ ca rotile mele, spre deosebire de alte roti, se invart foarte putin.Am verificat si nu sunt foarte stranse, nici foarte lasate sa imi cada cand merg ...? (mai mult)
La tara am o livada de zarzari care imi dau un rod consistent, dupa ce adun zarzarele las rodul la fermentat si dupa fac tuica de zarzare (nu o consum, o vand unor vecini mai petrecareti). Chestia...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu niste machete de masini pentru scoala? Vreau sa fie simple, nu complexe
Poti sta cu cine vrei intr-un camin? De exemplu daca am o prietena,doua cu care vreau sa stau in camin,pot face cumva sa stau cu ele in camin, daca suntem toate la Universitate?
Vreau sa ma apuc de vlogging. Si imi permit un Canon DSLR. Problema e ca nu am vreo idee despre aparete foto/video etc si nu stiu ce sa imi aleg. Ce imi propuneti? :)
..Ce jocuri credeti ca mi-ar merge pe un pc de genu: procesor- core 2 duo e8500 3.16 gh placa video- Intel gma 4500 8 gb rami 500 gb hdd windows 7 pro
Salut vreau sa- mi cumpar un yoy dar nu stiu ce sa aleg dintre Yoyofactory Big Dream yoyo - WYYC 2015 si YoYoFactory Velocity yoyo - verde. Ma puteti ajuta. Si as vrea sa imi spuneti de ce l- as alege...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu daca se poate scoate de exemplu dintr- un videoclip o sigla / scris ce este in permanenta in videoclip... sa o acopar, sau ceva de genu... stie cineva daca se poate? si...? (mai mult)
Joc role-play frumos pentru tableta/android/smartphone?
Modele teza limba romana clasa 7 semestrul 2 2015.
Ce desene animate pentru copii stiti vechi si frumoase?
Unde pot găsi heliu pentru baloane. Am auzit ca sunt tuburi mici cu heliu. Nu am nevoie de mult. Doar sa umflu câteva baloane.
Aș vrea să știu cum pot repara zgârieturile de pe telefon(ecran) fără soluții... Fundă:x
Am o intrebare : voi cum ati invatat sa inotati? As vrea si eu sa stiu pentru ca am o prietena care stie sa inoate si e mai mica decat mine cu 4 ani( eu am 11). Ma suna in fiecare saptamana si...? (mai mult)
Mai demult ma jucam sims pe tableta doar ca s- a stricat si dupa ceva timp mi- am descarcat sims pe telefon si am inceput joc nou(nu stiu cum sa explic adica nu am continuat de unde am ramas cand ma jucam...? (mai mult)
Stie cineva site-uri de incredere pentru vacante? Am gasit oferte avantajoase pe teamdeals.ro dar nu stiu daca este un site de incredere.
Vreu sa ma apuc sa fac o chestie in care chiar sa ma implic da nu dans sau muzica ca aste sunt cele mai comune si eu vreau sa am un talent special si diferit de talentele celorlalti. Astept raspunsurile...? (mai mult)
Bună prieteni TPU. Am 18 ani și am nevoie de ceva cu care sa îmi ocup timpul liber și prin "ceva" vreau sa spun niste ocupatii pe internet, adică am incercat sa imi fac un site si sa ma ocup de el,...? (mai mult)
De curand mi- am cumparat acest skateboard cu roti din PU (poliuretan) si am observat ca se opreste cam repede. http://www.hervis- sports.ro/store/Marci/Powerslide/Voodoo- Culture/p/COLOR- 1997408 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?