Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi poate spune cineva daca sunt mai multe bomboane in cutia de 99g de Bean Boozled ( cu spinner) sau in cea de 55g (faar spinner) Va rog mult e urgent
Stie cineva daca apare anul asta un film horror in format 4D?
Ce s-ar intampla daca o bomba cu hidrogen ar fi detonata in interiorul unui vulcan care erupe?
Salut,TPU! Ce pot face pe internet(sunt excluse jocurile)? Ceva distractiv. Multumesc!
Masinile cu motor termic pe nitrometan(rc cars) pot functiona si cu nitrometan amestecat cu metanol?
In legatura cu binecunoscuta serie S.A.S scrisa de Gerard de Villiers, vreau sa pun o intrebare. Stiu ca seria cuprinde 200 volume. Vreau sa stiu daca trebuie citite in ordine de la primul...? (mai mult)
Site cu haine de barbati ieftine? sa nu depaseasca mai mult de 50 lei
Ce parere aveti de apa sassy? da rezultate? 60 kg, 14 ani. Intr-o saptamana, ajung macar la 55?
Vreau sa va intreb daca ati folosit vreodata metoda de inalbire a dintilor Cu Bicarbonat de Sodiu si Lamaie sau cu Argila si Lamaie... Daca da imi spuneti si mie cum ati aplicat- o pe...? (mai mult)
Ce sa vizionez la TV?
Vreau sa ma duc la Inot pentru a mai creste un pic in inaltime. Dar ideea e ca habar n- am ce trebuie sa fac acolo... Stiu sa inot cat de cat, dar nu cred ca imi va da antrenor mie personal...? (mai mult)
Hei. La vara am sa merg cu avionul. Nu am sa merg mult. 30 de minute. Merg pentru prima oara. Intrebarile mele sunt : Daca imi va fi rau ce trebe sa iau sau sa fac? Ce sa fac ca sa nu ma plictisesc? ...? (mai mult)
Merita ca timpul meu sa-l transform intr-o cariera de youtube? https://www.youtube.com/channel/UCEZkirrZ12BPNrDJDL7nGdA/videos uitati-va daca se primeste.
Heii. In aeroportul de la Bucuresti, anume Otopeni, se afla un fel de perete, unde este scris cu flori artificiale, propozitia"Hapinees is a journey"*https://www.instagram.com/p/BDyM0fREkSB/?taken-...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum imi pot pune la youtube gen sa imi fie afisat profilul google+ steam si tot ce mai este in descriere si pe banner ca am mai vazut la o multime de oameni si vreau sa imi pun...? (mai mult)
Stie cineva vreun muzeu de dinozauri in Romania, ceva mai mare?
Salut. In doua trei saptamâni as vrea sa ies cu prietenii la camping pe lângă Bucuresti Eu ma gândeam sa mergem la Brănești dar am auzit ca nu e prea bun locul si as vrea alte propuneri.
Am fost de curand la Escape Room in Bucuresti pe care vreau sa il si recomand ( www.clocked.ro ). Voiam sa stiu voua cum vi se par. Este o alegere buna pentru timpul liber?
Am 11 ani si nu stiu cum sa reusesc sa economisesc banii primiti.Imi dati niste sfaturi?
Caut niste tabere de vara pentru adolescenti. Am 13 ani si gasesc numai de 14-18 ani... Nu vreau o tabara de copii. Imi puteti da niste recomandari?
Am 13 ani, in cateva zile 14. Sa incep. Deci, am vrut ca in vacanta de vara sa merg in Brooklyn, NY. Stiu, fara motiv pare o nebunie, dar am motivele mele, va spun mai jos. Deci, ...? (mai mult)
Vreau sa aflu numelei unui joc de carti, jucat acum mult timp. Descriu ce imi amintesc si sper sa intelegeti. Reguli asemanatoare ca la whist, doar ca jucatorii erau obligatii sa ia un anumit...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si la o inaltime de 1.71... Vreau sa stiu daca o sa mai am sanse sa cresc in inaltime... Ce- mi recomandati in afara de Baschet pentru ca nu exista acest sport la mine in Oras. De armata...? (mai mult)
Eu pictez frumos, si ma gandeam ca as putea face o foarte mica afacere din asta, daca nu- mi iese macar stiu ca am incercat. Problema este ca am fost printr- o gramada de magazine si nu am gasit lemn...? (mai mult)
dati-mi si mie cateva poze cu zombi ca imi trebui pentru un motd pe un server de zombie escape(cs 1.6).
Ce sa faci cand te plictisesti?
spuneti-mi si mie niste nume pe care as putea sa le pun la canalul meu de yt
s-au deschis centrele verzi de biciclete "la pedale" din Herastrau?
Ce melodii mai stiti in genul: Adda- Canta cucul, Adda- Lupii, Feli- Constantine, Nicole Cherry- Cine iubeste si lasa, Uddi- Aseara ti- am luat basma si Uddi&Randi- Vagabontul vietii mele. Adica...? (mai mult)
Hey salut TPU stiti niste anime de dragoste gen KissXSis Itazura na kiss. dar nu cu demoni sau cu lumi diferite sau cu magie.
la bac, la romana la subiectul 3, poate veni sa prezentam relatia incipit-final?
Imi dati si mie niste bancuri de genu : Stii bancu cu! Dau funda
imi poate spune(/da) cineva un skateboard(/link) special pentru scheme, de calitate, sau macar deck-ul Multumesc
Buna,de ce nu pot sterge pe cineva din grup pe mess facebook, imi scrie unable to perform request action.Something went wrong...multumesc
Cum se numeste melodia actula difuzata de Coca-Cola? ziceti plizz DAU F U N D A!
Mi s-a parut mie sau aseara la indemnul patriarhului sa venim sa luam lumina, s-a racnit "Demisia"? Ma asteptam la un "Doamne miluieste", dar iata ca textele sfinte au fost updatate!
Cine imi face un banner(poza de coperta)pentru acest canal de YOUTUBE:https://www.youtube.com/LEGOTeoCreator? Dau la schimb 50$! Prin paypal!
Cand se termina vacanta de paste? Merci.
Buna,am fost stearsa din greseala dintr-un grup pe mess facebook,grupul nu apare la search pe facebook, si daca ma adauga cineva nu imi apare, ce trebuie sa fac? multumesc
Mi- am instalat de curand un port usb 3.0. ca sa pot instala windows- uri direct de pe usb 3.0.pROBLEMA ESTE CA NU imi arata in bios stick- ul. Ce as putea face in acest...? (mai mult)
Buna Ziua! Am o intrebare:Unde pot gasi amidon lichid in Bucuresti? As dori sa fac slime dar nu se gaseste "Borax". Daca nu se gaseste nici amidonul, unde pot gasi "barrel o slime"? Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa ii fac o surpriza iubitei mele si sa merg 10- 14 zile intr- un loc superb, unde sa o impresionez. Eu am f. multi bani ca tata e inginer in construcții, iar mama medic chirurg pediatru....? (mai mult)
Urmează ziua mea de naștere și nu am idee ce sa fac! Îmi puteti da câteva idei? Am 16 ani și aș vrea să petrec ziua cu câteva prieteni dar nu știu cum! Dau funda! P.S. Ziua mea e ...? (mai mult)
Un sistem pc pana in 1200 de lei?
Salutare tuturor! O sa intampin in Bucuresti un student strain care va sta trei luni si cu care ma inteleg bine...I- am luat cate ceva, drep un cadou sau suvenir, sa zic asa. Cand ar fi mai potrivit...? (mai mult)
Am si eu o problema nu mi se mai deschide clash of clans. Nu mi se mai deschide jocul, e din cauza la joc si imi face la fel chear daca in dezinstalez si il instlez din nou. Cum pot sa il fac sa...? (mai mult)
Hey, oameni buni.M- am gandit ca vara asta nu o sa mai lenevesc, asa ca imi caut un loc de munca.Am 17 ani, sunt eleva la liceu in Brasov, am rezulate foarte bune.Sunt o fire energica, ambitioasa si...? (mai mult)
planuiesc sa imi cumpar un nou skateboard, de freestyle.Dar nu gasesc site- uri si din pacate, in orasul in care locuiesc (Suceava) nu sunt skate shop- uri. Imi puteti da cateva site- uri,...? (mai mult)
Vreau si eu sa va intreb cum decurge examenul psihologic care se da in momentul in care dai pentru admitere la institutiile MAI ( politie, popieri, jandarmi). Pe mine in principal ma intereseaza...? (mai mult)
Vrea si eu sa va intreb cum este cu LICHIDAREA la locul de munca. Stiu ca daca vrei sa iti dai demisia este un preaviz stabilit de angajator, de regula 20 de zile. In cazul in care vrei sa iti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!