Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 4 Martie 2025 sunt:
Vreau niste exemple de desene in creion. Nu foarte grele.
Am 16 ani si vreau sa ma apuc de blog. Vreau sa ma apuc de asta pentru ca sunt o persoana mai diferita si am inspiratie, timp liber etc.Acum vreau sa imi dati voi niste detalii despre "sportul"...? (mai mult)
Se apropie ziua mea de nastere azi- maine si m- am gandit sa invit pe cativa colegi de facultate la o cafenea sau restaurant. Nu am mai invitat pana acum si nu am mai facut asa niciodata. Voi care...? (mai mult)
De ce uneori la poker ma refer la texas hold'em se arata 7 carti in loc de 5? Mentionez ca am patit asta pe pokerstars.
Buna TPU imi poate explica cineva cum se fac trucurile de genul : vine la inceputul spectacolului cu o valiza si o da cuiva, dupa intreaba persoane la nimereala cate ceva iar cand deschide valiza exact...? (mai mult)
Salut lume am si eu o intrebare legata de League of Legends! La ce nivel primesti RP acum? (deoarece as face 4 conturi si as da gift la cel principal) Sau cum sa fac rost de RP gratis, vreau sa- mi iau...? (mai mult)
Am o scrisoare pentru Ariana Grande dar nu stiu locatia ei. Dau funda daca o stie cineva deoarece am ratat revista bravo cu ea. P.S. ms mult si sa nu ma fraieriti ca vreau sa ajunga la ea acasa
Daca ai putea locui si lucra oriunde pe glob, unde ar fi? Pentru mine ar fi in America, pe malul oceanului, intr-o casuta :)
Imi puteți da si mie idei de tabere de vara?
dintre PALL MALL negru mentolat si PALL MALL albastru mentolat care ar fi diferenta? Ma refer ca si tigari dar si mentol? Care sunt cele mai mentolate tigari (cu biluta)? Care sunt cele...? (mai mult)
Cum se numesc animalutele si printesele din my little pony! Adica rainbow dash...spake....si aia lalti cum se numesc toti?
Vreau sa imi spuna cine stie multe marci de:(vreau cat mai multe posibil) Dau cate un exemplu la fiecare si voi continuati cu multe alte marci!) Parfumuri/spray- uri (gucci...) Haine (H&M...) Gume ...? (mai mult)
Salut, TPU! As dori sa imi spuneti un anime bun la care sa ma uit, nu exagerat de lung si nu prea sadic. Am vazut Fullmetal Alchemist Brotherhood si Sword Art Online, anime- uri care mi- au placut ...? (mai mult)
Unde sa merg in weekend?
Am o intrebare:Unde pot gasi "Beans Boozled" in Bucuresti sau online? Daca exista site-uri bune, va rog sa imi dati! Multumesc Anticipat!
Se poate folosi tabla ouija de o singura persoana?
:D Cum sa fac sa am chef de citit si sa termin cartea repede dar sa si retin
De ce nu pot trece de 90% completarea profilului pe Prima Love? Ce ar trebui sa fac ca sa am profilul completat de 100 %?
Heii TPU vreau si eu un exemplu de un sport pe care il pot face in timpul liber ca hobby. Spre exemplu am niste prieteni, doua familii, unii si- au luat un KTM si se plimba prin padure ( un fel de motocros)...? (mai mult)
Un nume sau mai multe pentru un roman în care un tânăr călătorește cu avionul (O frica de a sa), se prăbușește și supraviețuitor pe o insula?
Imi poate spune cineva daca sunt mai multe bomboane in cutia de 99g de Bean Boozled ( cu spinner) sau in cea de 55g (faar spinner) Va rog mult e urgent
Stie cineva daca apare anul asta un film horror in format 4D?
Ce s-ar intampla daca o bomba cu hidrogen ar fi detonata in interiorul unui vulcan care erupe?
Salut,TPU! Ce pot face pe internet(sunt excluse jocurile)? Ceva distractiv. Multumesc!
Masinile cu motor termic pe nitrometan(rc cars) pot functiona si cu nitrometan amestecat cu metanol?
In legatura cu binecunoscuta serie S.A.S scrisa de Gerard de Villiers, vreau sa pun o intrebare. Stiu ca seria cuprinde 200 volume. Vreau sa stiu daca trebuie citite in ordine de la primul...? (mai mult)
Site cu haine de barbati ieftine? sa nu depaseasca mai mult de 50 lei
Ce parere aveti de apa sassy? da rezultate? 60 kg, 14 ani. Intr-o saptamana, ajung macar la 55?
Vreau sa va intreb daca ati folosit vreodata metoda de inalbire a dintilor Cu Bicarbonat de Sodiu si Lamaie sau cu Argila si Lamaie... Daca da imi spuneti si mie cum ati aplicat- o pe...? (mai mult)
Ce sa vizionez la TV?
Vreau sa ma duc la Inot pentru a mai creste un pic in inaltime. Dar ideea e ca habar n- am ce trebuie sa fac acolo... Stiu sa inot cat de cat, dar nu cred ca imi va da antrenor mie personal...? (mai mult)
Hei. La vara am sa merg cu avionul. Nu am sa merg mult. 30 de minute. Merg pentru prima oara. Intrebarile mele sunt : Daca imi va fi rau ce trebe sa iau sau sa fac? Ce sa fac ca sa nu ma plictisesc? ...? (mai mult)
Merita ca timpul meu sa-l transform intr-o cariera de youtube? https://www.youtube.com/channel/UCEZkirrZ12BPNrDJDL7nGdA/videos uitati-va daca se primeste.
Heii. In aeroportul de la Bucuresti, anume Otopeni, se afla un fel de perete, unde este scris cu flori artificiale, propozitia"Hapinees is a journey"*https://www.instagram.com/p/BDyM0fREkSB/?taken-...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum imi pot pune la youtube gen sa imi fie afisat profilul google+ steam si tot ce mai este in descriere si pe banner ca am mai vazut la o multime de oameni si vreau sa imi pun...? (mai mult)
Stie cineva vreun muzeu de dinozauri in Romania, ceva mai mare?
Salut. In doua trei saptamâni as vrea sa ies cu prietenii la camping pe lângă Bucuresti Eu ma gândeam sa mergem la Brănești dar am auzit ca nu e prea bun locul si as vrea alte propuneri.
Am fost de curand la Escape Room in Bucuresti pe care vreau sa il si recomand ( www.clocked.ro ). Voiam sa stiu voua cum vi se par. Este o alegere buna pentru timpul liber?
Am 11 ani si nu stiu cum sa reusesc sa economisesc banii primiti.Imi dati niste sfaturi?
Caut niste tabere de vara pentru adolescenti. Am 13 ani si gasesc numai de 14-18 ani... Nu vreau o tabara de copii. Imi puteti da niste recomandari?
Am 13 ani, in cateva zile 14. Sa incep. Deci, am vrut ca in vacanta de vara sa merg in Brooklyn, NY. Stiu, fara motiv pare o nebunie, dar am motivele mele, va spun mai jos. Deci, ...? (mai mult)
Vreau sa aflu numelei unui joc de carti, jucat acum mult timp. Descriu ce imi amintesc si sper sa intelegeti. Reguli asemanatoare ca la whist, doar ca jucatorii erau obligatii sa ia un anumit...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si la o inaltime de 1.71... Vreau sa stiu daca o sa mai am sanse sa cresc in inaltime... Ce- mi recomandati in afara de Baschet pentru ca nu exista acest sport la mine in Oras. De armata...? (mai mult)
Eu pictez frumos, si ma gandeam ca as putea face o foarte mica afacere din asta, daca nu- mi iese macar stiu ca am incercat. Problema este ca am fost printr- o gramada de magazine si nu am gasit lemn...? (mai mult)
dati-mi si mie cateva poze cu zombi ca imi trebui pentru un motd pe un server de zombie escape(cs 1.6).
Ce sa faci cand te plictisesti?
spuneti-mi si mie niste nume pe care as putea sa le pun la canalul meu de yt
s-au deschis centrele verzi de biciclete "la pedale" din Herastrau?
Ce melodii mai stiti in genul: Adda- Canta cucul, Adda- Lupii, Feli- Constantine, Nicole Cherry- Cine iubeste si lasa, Uddi- Aseara ti- am luat basma si Uddi&Randi- Vagabontul vietii mele. Adica...? (mai mult)
Hey salut TPU stiti niste anime de dragoste gen KissXSis Itazura na kiss. dar nu cu demoni sau cu lumi diferite sau cu magie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?